שלום בנות. שאלות לי אליכן... בבקשה

kuku1900

New member
../images/Emo150.gifשלום בנות. שאלות לי אליכן... בבקשה

שלום רב, לאחר שעניתם לי על השאלות הקודמות שלי נוספו לי שאלות. קיבלתי מתנה 3 סטים ליצירה בבבצק סוכר כלים ומלחצים שונים ושבלונות. אני רוצה ללכת היום לקנות בפעם הראשונה בצק סוכר. השאלות, ברשותכן, הן כדלקמן: 1. פעם ראשונה הולך לקנות בצק סוכר, מה לקנות, כמה לקנות ובכלל המלצות כלליות בבקשה..... 2. כשעוטפים עוגה, יש משהו לא ברור לי, כשעוטפים קופסא עם נייר, מקפלים בפינות אחר על השני, לא ראיתי שזה קורא בתמונות וסרטונים על עטיפת עוגה. מישהיא יכולה בבקשה להסביר ? 3. אחרי שעושים עוגה, הכי פשוטה לצורך העניין, יבשה, כלומר בלי קרמים או משהו, צריך לחכות שהעוגה תתקרר לפני שמצפים אותה ? 4. אחרי שמצפים את העוגה, בהנחה שהצלחתי, צריך לחכות שהציפוי יתייבש לפני שבונים משהו מעל ? אשמח לכל רעיון או טיפ למתחיל. הסתכלתי בדברים הנפלאים שאתן עושות, קראתי אחורה בפורום לפחות 10 דפים, הסתכלתי בסרט שמסביר איך לעשות דברים ולתקן דברים עם מישהי שאני לא זוכר את שמה. הסתקלתי במתוק בקישורים ובהסברים.... על פניו נראה פשוט אבל בטוח יש טיפים והמלצות מנסיונכם בעבודה עם החומר בפעם הראשונה. תודה רבה לכולכן.

lzabari

New member
ברוכה הבאה להתמכרות

אז ככה. הבצק סוכר בא לבן במשקלים של קילו וארבע קילו והצבעוני 600 ג', ממליצה על הבצק של המרשלג. קילו יספיק לך לעטיפת עוגה 24 + אלמנטים. עטיפת עוגה מרובעת - מניחים את הבצק על העוגה. מהדקים בפינות ואז מחליקים בדפנות.. זה לא אותו דבר כמו בעטיפת קופסא מכיוון שהבצק "נשפך" על העוגה העוגה לא חייבת להיות יבשה.. העוגות שלי עסיסיות. העיקרון הוא שהיא תהייה בחושה ויציבה ולא דורשת קירור כמו מילוי קצפת או מוסים. העוגה חייבת להיות קרה לפני שמצפים אחרת הבצק ייזל לך. הוא לא אוהב חום. אחרי שמצפים את העוגה אפשר להדביק ישירות את האלמנטים. אם זה פיסול כבד עדיף לחכות מעט על מת שהפיסול לא יגרום לשקיעת העוגה בהצלחה

kuku1900

New member
תודה רבה לימור. השריף אמור לעזור

לסווג את המין שלי..... אני גבר למרבה ההפתעה.... הצבעים באים כבצק צבוע או אבקה שמערבבים ומכינים מבצק לבן צבעוני ? תודה רבה.

lzabari

New member
לקוקו עימך הסליחה

נדירים הגברים שמבקרים פה...ברוך הבא.. שמחים לקבל גם את הצד השני יש בצק לבן ויש בצק צבוע שהוא יותר יקר.. לצביעת הבצק הלבן קונים צבעי ג'ל ומטמיעים לתוך הבצק. מה קיבלת בערכה?

למעלה