שרשור דמויות

שושו 15

New member
שרשור לינג!!!

נכון היא ממש חמודה?? משחקת טוב וגם יפה !!! מה אתם חושבים עליה? היא מוסיפה משהו לפיק אפ!!

koya1

New member
יש מצב שאדם והלנה...?!

יש מצב שאדם והלנה היו ביחד?! התיאוריה שלי היא שהם שכבו ואז היא נכנסה להריון אבל הפילה... ויכול להיות שבגלל זה גם הלנה כ"כ מסתורית לגבי אנבל... אולי היא בכלל לא קיימת? יש לי ראש מעוות XD יכול להיות שאחרי שהיא גילתה בהריון היא חתכה ת'קשר... או שהיא ואדם מכירים? אני לא יודע... נאי לא הכי עוקב אחרי הסדרה...

danochka

New member
בקשר להלנה

אני חושבת שלהלנה אין בת.היא סתם המציאה את זה,רק שאין לי מושג למה.אבל תכף נדע.

koya1

New member
XD דמות הזויה.

היא מעצבנת אותי שהיא מדברת חצי עברית חצי אנגלית.

voodoogirl

New member
בדיוק!

מה שאני יודעת שבבפרק האחרון (11) היא דיברה מאוודדדד הרבה על אנבל! והיא אמרה: "
לפעמים גם אני מאוד נבהלת שאנבל כועסת ..זה לא טוב שאנבל כועסת!"

gagacc

New member
אני לא יודעת ..........

אבל לינג מקסימה הבטא שלה קורררררררררעעעעעעעעע

ortalo0o0sh

New member
הזוי.. מוזר... אבל יש משהו הגיוני

פשוט לא מראים שום סצינה שלהם יחד שום כיוון שהם בכלל מכירים.. _בטח הם מכירים דרך שלמה) אבל בכל מקרה.. מוזר אבל יש מצב!

תאירוש1

New member
אני חושבת ש

לינג היא חמודה ומתוקה וגם קצת מצחיקה כי היא מדברת כזה מוזר נכון

koya1

New member
או שזאת סתם תמונה...

יש מסגרות עם תמונות מובנות... יענו שככה הן באות מהחנות... אז היא פשוט לא הוציאה אותה מהמסגרת ואומרת שהיא הבת שלה... זה מוכר לי מ"משחק החיים" שמישל אמרה לירון שזה אבא שלו בתמונות ואז היא גילתה לו שזאת סתם תמונה מהחנות... שככה הגיעה המסגרת... אבל תחשבו על זה... אדם אמר שהיא הייתה מבוגרת... יש מצב!

וואלה זה ממש הגיוני!!!

הרי אדם אמר שהוא היה עם מישהי מבוגרת! ורואים שיש בהלנה משהו רע...לא..?! ובאמת למה שאמא כל כך תפחד מ"הבת" שלה..שיש סיכוי שהיא לא קיימת כי אף אחד לא ראה אותה!

ליפזוס

New member
תסריט גרוע ללינג

חח היא כל כך מעצבנתתתת רואים שהיא לא יודעת לדבר טוב עברית כל כך ואני שונאת שהם מערבבים את העברית והאנגלית ביחד דבר מפגר יואוו!

ReUtOoSh

New member
למה להיות כזה שלילי??????????????

אז בסדר היא לא יודעת לדבר כ"כ טוב עברית אבל למה לשפוט בגלל זה שהיא מעצבנת...?? אוףף..מעצבן אותי שאומרים דברים כאלו...........

למעלה