Do you know my name

West Doll

New member
../images/Emo150.gifDo you know my name../images/Emo35.gif

אז לאחרונה נתקלתי בכמה אמנים שהם ממש בתחילת דרכם. אני עוד לא יודעת אם יש להם אלבום או לא. שמעתי שירים בודדים שלהם דרך יוטיוב ומייספייס אבל חשבתי שכדאי להמליץ עליהם. אם אתם גם שומעים אמנים שהם לא הכי מוכרים אז שתפו
בכיף שיהיה

West Doll

New member
../images/Emo62.gifMiss Willie Brown

טוב, אז נפתח את השרשור בהרכב שקוראים להi מיס ווילי בראון. לראשונה שמעתי אותן לפני כמעט שנתיים (על בליינד זה פחות וסתם מרגיש לי כמו שנתיים) באיזו תוכנית של ג'ימי קימל ומאז די שכחתי מהן אבל נתקלתי בהן שוב בחודשיים האחרונים
הנה ההופעה שגרמה לי לשים לב אליהן. ועוד שירים שלהן תוכלו לשמוע במייספייס שלהן. גיליתי שיש להן אלבום בשם Blackouts and Polaroids דרך הפייסבוק שלהן. וכמובן זה האתר הרשמי שלהן- http://misswilliebrown.com/#/home/ שגם שם אפשר להאזין לשירים. מה אתם חושבים עליהן?

MiriOrit

New member
זה נקרא קאנטרי?

כי לא ממש הרגשתי ככה כששמעתי אותן

West Doll

New member
כמו מה זה הרגיש לך?

הן נשמעות דווקא ממש קאנטרי
לפי דעתי

MiriOrit

New member
זה מה שנקרא "על טעם וריח אין להתווכח"

זה מזכיר לי שאתמול לקחתי מישהו טרמפ. אני לרוב לא עוזרת לבנים בעיקר לא בלילה - אבל בדיוק יצאתי מישוב כלשהו לכיוון הבית והוא היה נראה כ"כ מסכן. בסופו של דבר התברר שהוא גר רחוב לידי והוא התלהב שבאתי לו מלמעלה.. אז אמרתי לו שלא ישמח כ"כ מהר כי באוטו שלי שומעים קאנטרי
ואני שומעת מוזיקה בקולי קולות! (בעיקר שאני עייפה) אח"כ הוא אמר לי שזה ממש דומה לרוק קל

West Doll

New member
כן, הרבה אומרים את זה../images/Emo3.gif

אני זוכרת שכשהייתי אצל דודה שלי ובדיוק קרי שחררה את קאובוי קזנובה אז דודה שלי כזה "אה, זה עם נגיעות רוקיסטיות" ואני כזה "למי אכפת, זו קרי
"

LeAnnDylan

Well-known member
יו לא כזה קשור אבל היום במסיבת סיום בגן

לבשתי חולצה של מירנדה (איך לא
) וההורים כבר התחילו להסתלבט עליי. כל פעם יש איזה אמא אחת שכל פעם שאני עם חולצת מירנדה היא כזה "מירנדה מה..." ואז הבן שלה כמו תוכי "מיאנדה" +חיוך מרוח מגאווה עצמית
קיצר כל שניה בא אליי איזה הורה ושואל אותי אם שמים שירים של מירנדה במסיבה
בחיים שלהם הם לא שמעו אותה
כל פעם בבוקר שאני עם אוזניות יש איזה הורה אחד שנכנס למטבח ושואג לי באוזן "עוד פעם את עם הקאנטרי שלך?!" עכשיו הוא כנראה מכיר רק איזה דולי פרטון והוא משייך כל קאנטרי אליה אז יום אחד הוא תלש לי אוזניה מהאוזן כדי להקשיב ואז הוא כזה "מזה?1 זה בכלל לא קאנטרי!"

West Doll

New member
../images/Emo62.gifSunny Sweeney

הבאה בתור היא זמרת נחמדה בשם סאני
סוויני. עליה סתם שמעתי דרך איזה אתר
היא די חמודה ומסתבר שגם לה יש אלבום בשם Heartbreaker's Hall of Fame שהיא שחררה אי שם ב-2007. תוכלו לשמוע שירים שלה במייספייס. זה שיר שאני נורא מחבבת שלה (אבל אני מעדיפה יותר את Helluva Heart). וכמובן שיש לה פייסבוק. מה אתם חושבים עליה?

LeAnnDylan

Well-known member
שיר טוב../images/Emo45.gif

יש לי את האלבום שלה במחשב מסתבר
אני אספר לכם מה דעתי עליו ברגע שאני אשמע אותו

West Doll

New member
../images/Emo62.gifRandy Montana

משום מה אני חושבת שכבר דיברתי עליו פה
(אה נזכרתי שהוא במצעד של GAC). לאדון רנדי הנכבד אין כ"כ הרבה שירים שנוכל להתרשם ממנו אבל מה ששמעתי די אהבתי. הוא חמוד לאללה. אז הנה הקליפ היחיד שיש לו לסינגל Ain't Much Left Of Lovin' You. והנה המייספייס שלו. ועמוד הפייסבוק שלו. וכמובן שהאתר הרשמי שלו- http://www.randymontana.com/

MiriOrit

New member
נחמד +++

אני לא כ"כ אוהבת זמרים בנים... אבל הוא יחסית נחמד.

למעלה