חיסולו של בין לאדן,

פרויז1

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo195.gif../images/Emo104.gif חיסולו של בין לאדן,

אף על פי שכרכו האסטרטגי , לדעתי , זניח אם לא מבוטל לחלוטין, מהווה את סם החיים.
וזה יותר מערך אסטרטגי, זהו למעשה יעודה של האסטרטגיה - החיים.
טוב עשתה אר"הב שחרטה על דגלה הלאומי במאבקה הלאומי בטרור את תפיסתו של בין לאדן - "חי או מת" כפי שהגדיר הנשיא הקודם בוש. זה גם מהווה סימן דרך בינלאומי לגישה הישראלית בדרך הראויה למאבק בטרור : חיסול מנהיגי הטרור. המעצמה העליונה בכפר הגלובאלי סימן! על טרור ישלמו מנהיגי טרור.
נחזיק את ידי אנשי הבטחון שלנו, שחיו בבוץ הערבי מזרח תיכוני ויסדו כללים ודרכי מלחמה בנואשות שבלחימות - לחימה במיליציות מזוינות.
ונריע לידידתנו אר"הב

IBP1

New member
אני לוסא לדעת מתי ארסות הברית תעשה מסווה

ותחסל פרסי קטן מה עוסה סרות גדולות בפרס ? אי אפשר לארגן לו גם מבצע כסה זה יהיה מסווה גדולה לכל המזרח התיכון .

פרויז1

New member
יש לנו תכניות מגירה סודיות ביותר,

כמו שפרסמנו שאנחנו מקציבים 25,000,000$ למי שיביא מידע שיחשוף את בין לאדן, אבל למעשה, ידענו בדיוק איפה הוא חי, וחיכינו לזמן המתאים לנו לביצוע החיסול הממוקד, כך נטפל גם בקוף בפרסי הנאלח ! סבלנות יקירי ! בוקר מלא אור וטוב !

IBP1

New member
אני אומנם יש לי ספלנות הרבה.....

רק כמה חברים שלי בפרס היו רוצים שילך ...אם היה מדובר בקומץ קטן ....הבעיה כאן מדובר בכמה מאות.....מיליוני אנשים מכמה מדינות וכמה שכנים שפשוט היו מעדיפים לוותר על דיקטטורה ולתת צ'אנס לדבר ההוא הנקרא דמוקרטיה.... השכנים שלנו פשוט הסבירו שאם הקוף ייעלם עם האייתולות שלו כל האיזור יחייה בשקט ....וואללה אחרי כל הדורום דורום בעבודה שקט זה משהו שאיצקון מברך עליו.

פרויז1

New member
אומנם המלוכות נעלמו ונעלמים

כצורת משטר, אבל המשטר באירן יוכל להשתנות - אך ורק אם העם יתחיל בריאקציה. העולם יכול לתמוך, לעודד, לפרגן ןצייד - אבל לא יכול לעשות את המהפיכה!

IBP1

New member
הבנתי כי השאה היה מצד אחד מושחת.....

אבל היה לפחות נחמד....

פרויז1

New member
מלך לא יכול להיות מוגדר "מושחת" כי

במשטר מלוכני, כל הממלכה שייכת למלך. הכל רכושו. אז במה מעילה מלך יכול למעול, ברכושו הוא? יותר מזה : במלוכה אין יחסי "אזרח שלטון". יש יחסי "נתין שלטון" . כי כמו שהממלכה היא רכושו של המלך, לא ייתכן שתושה יוכל לעמוד מול הבעל הבית ולתבוע ממנו תביעות למשל בבית המשפט. התושבים גם נתיניו. "נחמד" ? כל שלטון רוצה שקט ויעשה הרבה למען זה : ישלם, יקצה כוחות משטרה ואם דרוש אז הקצאה גדולה, חורגת עד כדי יצירת מדינת משטרה בה הפחד שולט בכיפה. כל שהשלטון שמתפקידו לעשות סדר (הסדר נובע מאופי המשטר) ישמח לעשות מה שצריך כדי לעשותו. עם היהודים הוא היה מאוד נחמד, כי לא סיכנו אותו בכלום. הנאמנים לו ביותר. סבא של אמי היה רופאו של סבו. אחד מרופאיו כמובן. הנחדות שלו או היחס הטוב שנתן ליהודים היה מתוך שיקולי חיסכון בכוח, כי היהודים היו נאמנים. האינטרס הקבוצתי היהודי היה שהמלך ימשיך לשלוט בבטחה. הוא ה את זה פירש את זה כנאמנות, נמצאה זהות עניינים וזה הוביל לנחמדות. יש לי תשובה ממך בתיבת המסרים? בוקר טוב!

IBP1

New member
בשביל תשובה בתיבה צריכה להיות שאלה בתיבה.....

בעניין הרזומה שלי בנושאי מיסטיקה ..... המממ ....ממני לא תקבל תשובה ,המלצה לפנות בפורום השכן ולשאול עלי.

פרויז1

New member
ארה"ב : חיסולו של בין לאדן - הגנה עצמית! ז"א

חיסולים ממוקדים שישראל ביצעה בעבר, ושתבצע בעתיד בהתאם לצורך, הם הגנה עצמית. מעכשיו ידע כל טרוריסט ששולח את בני הדת המפוארת של הנביא מחמד : דמך בראשך!

למעלה