חוקי הפורום

Harajuku boY

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo43.gifחוקי הפורום../images/Emo43.gif../images/Emo150.gif

אני שונא את החלק הזה, זה נראה לי דקטטורי כזה, אבל זה חובה לכל פורום
אז הנה החוקים שלנו. חשוב לי לציין שהחוקים נועדו כדי שלכולנו תהיה פה אווירה טובה יותר בפורום. אז כל מי שקרא את החוקים (שרצוי שזה יהיה כולם) שיסמן
בראש ההודעה.
החוקים
אסור להעלות כתבות סרוקות לפורום בגלל שזה הפרת זכויות יוצרים של אותו עיתון או מגזין. כמו כן, אסור להעתיק כתבות שפורסמו באינטרנט, אלא רק לצרף לינק. (אם אתם חכמים, תחשבו על דרכים אחרות להביא לפה כתבות סרוקות, ויש כאלו
)
אסור לדבר בפורום על הורדות בלתי חוקיות. הודעות שיכללו את המילה קאזה/אימיול/וכו'..(מלבד ההודעה הזאת כמובן
) ימחקו. אם אתם רוצים שמישהו ישלח לכם שיר, הופעה או מה שזה לא יהיה, אפשר לדבר על זה במסרים. (גם פה, כמו בכתבות, אפשר למצוא דרכים לאכוף את זה, אבל ששש
לא שמעתם ממני)
קללות/ירידות/העלבה/וכו'..על קלי או על אחד מחברי הפורום אסורה בהחלט
, כל הודעה כזאת תמחק ואם יהיה צורך, אותו אחד ייחסם
כמו כן, אסור לגמרי לגמרי לגמרי לעשות אאוטינג לחבר פורום- שזה אומר, לא לפרסם פרטים אישיים או תמונה של אותו חבר פורום בניגוד לרצונו. הודעה כזאת תמחק ואם יהיה צורך, גם חסימה אפשרית
עוד כמה דברים שאסור
: אסור לפרסם מספר טלפון בכלל, כל מי שיש לו תלונה על תפוז/מנהל/מומחה/חבר פורום- בבקשה לפנות למי שאתם רוצים במסרים בלבד ולא על גבי הפורום.
צריך ללמוד לשרשר
צריך לקנות לאסי מתנה כל ראשון לחודש
אסור בתכלית האיסור להוציא שירים שאסי אוהב מהמשחק החוליה החלשה. (מצטער שהייתי חייב לתקוע את התמונה הזאת
במקום תמונה
של קלי..) ואם כבר אנחנו בהודעה מנהלתית מפחידה, כמה דברים.
הגלריות כבר צורחות שתעזו להם להתמלא
אז תעזרו לי למלא אותן
הסקר- בקרוב הסקר שלנו צריך להתחלף, בעקרון כבר יש לי סקר אחר לעשות- אבל הוא מחריד. אז כל מי שיש לו רעיון לסקר, שישלח לי מסר, והוא יקבל קרדיט על זה.
המאמרים- כל מאמר שבא לכם לכתוב על קלי, אתם יכולים לכתוב על גבי הפורום או לשלוח במסר אלי ואני אעדכן אותם בלוח המאמרים
לוח האירועים- אם מישהו לא נמצא בלוח אירועים של הפורום ובא לו להיות שם, שירשום בשרשור הזה את התאריך לידה שלו, אם במסר אם בא לכם
האתר שלנו- שירן עובדת קשה על האתר, ויש תוצאות ממש יפות. תעזרו לנו להרחיב את האתר, כל עזרה תתקבל בברכה. האתר יפתח בערך עוד 3 שבועות. זה לוקח זמן כי אנחנו מעלים את האתר על שרת של תפוז, ולוקח טיפה זמן עד שזה מתעדכן והכל... נראה לי שזהו
(סליחה שההודעה הייתה רשמית מידי
)

bhadar

New member
../images/Emo45.gif

אחלה תקנון אסי
ואני באמת קראתי אותו

bhadar

New member
אעהההה נעלמה לי החתימה../images/Emo46.gif

ובהתאם לתקנון הפורום-לא תבוא פה קללה

DesertRose7

New member
../images/Emo67.gif אחד מהחוקים זה ללמוד לשרשר

אז הגיע הזמן ללמוד- כשאתה רוצה להגיב להודעה תלחץ באותה הודעה על הוספת תגובה ולא בתגובה האחרונה (כמו שעשית כרגע ובעוד כמה הודעות שלך)

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gif

חייבת לציין שכתבת מאוד יפה,אהבתי את הניסוח (ואת ההוראות המעט דיקטטוריות
).

ליאוריש

New member
אני כבר הוספתי תמונות לגלריות

וכתבתי מאמר ואין לי בעיה להוסיף את התמונות מההופעה שלשום.

למעלה