- ה-מ-ל-ח-מ-ה

../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif- ה-מ-ל-ח-מ-ה ../images/Emo88.gif

מה הכי מעצבן אותכם אצל בני המין השני

dod_basim

New member
או...

הכי מעצבן לדעתי שהן חושבות שהן המציאו את התחכום... באסים "נלחם חזרה" - יום מס' 5!!!

twigy

New member
שאתם תמיד מחכות שאנחנו נעשה את

הצעד. ואת הפרצוף שלכם בבוקר שלמחרת

liontamer

New member
וואו, יש כל כך הרבה

הפרידג'יות האינסופית הזו שלכן שבחורות לא מזיזות ת'תחת שלהן לכלום, ובהכל אנחנו צריכים לטפל. שזה במקרים מסויימים סבבה, אבל איפה התמורות שצריכות להגיע בטבעי על זה? איפה? איפה הבושה? למה מסדר מפקד לא עומד כמו שצריך בכל רגע נתון? איפה? איפה הבושה? לאון אישה צריכה להיות אישה!

Cobe Anan

New member
לפני שהריקבון היכה בך..

זה פחות אפקטיבי כשזה בא ממני, נכון? כאילו- עם כל הקטע הזה שאני כולה שנה מתחתייך, וכאלה...?

Cobe Anan

New member
כן,אבל אקדח-קפצונים יותר זקן ממני..

ונראה לי שיש חוץ ממנו עוד מישהו שזוכר את החורף הקשה של 1925...

כמעט25

New member
הכי מעצבן..

שאתם מצפים כשאתם מחפשים סטוצים שכולן זונות וכשאתם מחפשים מישהי ריצינית אז פתאום "הן לא רציניות" בקיצור- גברים לא סגורים על עצמם

ScorpioID

New member
האשמה היומיומית במה שלא הולך להן

תמיד מאשימים אותנו בהכל..

כמעט25

New member
הא כן ו..

שלא נשארו ג'נטלמנים בעולם, מת הנימוס, וכבוד לנשים חולה אנושות

זכוכיות

New member
כלום.

מעצבנים אותי דברים מסויימים בגברים מסויימים, בדיוק באותה המידה שמעצבנים אותי דברים מסויימים בנשים מסויימות.

Cobe Anan

New member
יש בנות שכל הזמן רק שואלות שאלות..

מה דעתכם על זה ואיך אתם רואים את ההוא...? מה אני הכי שונא? יש בנות מזן מסויים, שמשום מה תופסות פוזה, חושבות שמישהו מסתכל עליהן.. לא מסוג הבנות שכאן, כי הבנות שכאן, בניגוד אליהן, יודעות, למשל, קרוא וכתוב.. פרחות מכוערות לא עשו לי את זה גם כשהייתי רווק, אז מה לעזאזל מביא אותן לשחק אותה קשות להשגה כשהן יודעות שיש לי חברה עשר ליגות מעליהן? מה, הן סתומות? (שאלה רטורית)

לא מעצבן אבל...

הן לא תמיד יודעות מה הן רוצות והן גם לא ישירות אז תמיד צריך לנחש מה עובר להן בראש..

למעלה