וואו אתם חייבם לשמוע מה קרה לי
זה די לא קשור אבל אני חייבת לספר לך! היה יל את הסרט של החיים היום"

קודם כל הייתי בבית ספר היה משעמם, לא נורא

טוב אני אגיד לחלק המעניין. היה היום לבן דוד שלי ברית מילה. ונסענו כל המשפחה (אבא אמא, אני, אחותי ואחי) וגם דודה שלי הצטרפה אלינו. בקיצר, פתאום באמצע הדרך (זה היה בדרך לחולון) האותו מחליט להיכבה!!! ולא ידענו מה לעשות.. בקיצר, היה חסר מים שם למנוע לא יודעת, אז נכנסנו לחנות אחת והתחלנו למלא בקבוקים במים מהחנות שלו ולשמוך לאוטו

אחר כך האוטו הצליח לסוע קצת, ושוב נכבה, ממש חלפני חניון.. אז דחפנו כל המשפחה את האוטו!! פחחח זה היה קורע!!!

אוקי, הצלחנו להכניס את האוטו לחניה, ומה עושים עכשיו!? אנחנו מאחרים לברית!!!!!!!! איכשהו מצאנו מונית שהסכימה להסיע את כולנו במונית!! תקלטו, 6 אנשים במונית!!! אחד מקדימה, אבא שלי...ו-5 מאחורה!! נקרענו מצחוק!! אחותי שכבה על כולנו, ולא היה לה מקום לרגליים! פח כמה צחקנו!!! ואבא שלי מתלהב מצלם אותנו נדחסים וזה.. חחה..

איזה סרט! בקיצור, הנהג מתחיל להילחץ, מלחית אותנו ואומר שהלב שלו מזה דופק, ואנחנו בשיא הפחד רק שלא יתעלף....! פתאום העפתי עם הראש שלי את התיק של דודה שלי לבג'ש, והכל התפזר

פחח... אחר כך, נאי ודודה שלי לא הצלחנו לפתוח את הדלת כשבאנו לצאת!! פחחח כמה צרות!!!!!!!!!!!!!1 וזהו, הגענו לברית, זה היה דוחה!! טוב שהוא לא כרת לו חצי מהבולבול!!!!!!!!! מסכן...

אבל הוא היה כזה חמוד!!! יווווווווווווווווו וזהו, חזרנו הביתה במונית

חחה... ועכשיו אני בבית!

טוב, נתראה פה ב-8!!! צ'או לכולם