אז איך היה לכם פורים?

*זינה*

New member
../images/Emo151.gifאז איך היה לכם פורים?../images/Emo151.gif

קצת לפני שאדריאן מגיעה, (*קצת*...) אני פשוט חייבת לדעת איך היה לכם פורים היום ולמה התחפשתם.
לי אישית היה פורים מדהים, אני חושבת שאחד מהטובים ביותר.
התחפשתי ללארה קרופט מ'טומב ריידר 4'
תמונות בקרוב... פורים שמח!

*neta*

New member
../images/Emo148.gif חג שמח !!!

פורים היה לנו מאווווד נחמד, אנשים שאנחנו לא מכירות ביקשו להצטלם איתנו, וקיבלנו המון תגובות, טובות ופחות טובות

shiri_b

New member
איזה תגובות פחות טובות?

של המורים? זה היה סתם! אבל היה ממש מגניב!

shanyz

New member
וואו אתם חייבם לשמוע מה קרה לי:)

זה די לא קשור אבל אני חייבת לספר לך! היה יל את הסרט של החיים היום":) קודם כל הייתי בבית ספר היה משעמם, לא נורא:) טוב אני אגיד לחלק המעניין. היה היום לבן דוד שלי ברית מילה. ונסענו כל המשפחה (אבא אמא, אני, אחותי ואחי) וגם דודה שלי הצטרפה אלינו. בקיצר, פתאום באמצע הדרך (זה היה בדרך לחולון) האותו מחליט להיכבה!!! ולא ידענו מה לעשות.. בקיצר, היה חסר מים שם למנוע לא יודעת, אז נכנסנו לחנות אחת והתחלנו למלא בקבוקים במים מהחנות שלו ולשמוך לאוטו:) אחר כך האוטו הצליח לסוע קצת, ושוב נכבה, ממש חלפני חניון.. אז דחפנו כל המשפחה את האוטו!! פחחח זה היה קורע!!!:) אוקי, הצלחנו להכניס את האוטו לחניה, ומה עושים עכשיו!? אנחנו מאחרים לברית!!!!!!!! איכשהו מצאנו מונית שהסכימה להסיע את כולנו במונית!! תקלטו, 6 אנשים במונית!!! אחד מקדימה, אבא שלי...ו-5 מאחורה!! נקרענו מצחוק!! אחותי שכבה על כולנו, ולא היה לה מקום לרגליים! פח כמה צחקנו!!! ואבא שלי מתלהב מצלם אותנו נדחסים וזה.. חחה..:) איזה סרט! בקיצור, הנהג מתחיל להילחץ, מלחית אותנו ואומר שהלב שלו מזה דופק, ואנחנו בשיא הפחד רק שלא יתעלף....! פתאום העפתי עם הראש שלי את התיק של דודה שלי לבג'ש, והכל התפזר:) פחח... אחר כך, נאי ודודה שלי לא הצלחנו לפתוח את הדלת כשבאנו לצאת!! פחחח כמה צרות!!!!!!!!!!!!!1 וזהו, הגענו לברית, זה היה דוחה!! טוב שהוא לא כרת לו חצי מהבולבול!!!!!!!!! מסכן...:( אבל הוא היה כזה חמוד!!! יווווווווווווווווו וזהו, חזרנו הביתה במונית:) חחה... ועכשיו אני בבית! :) טוב, נתראה פה ב-8!!! צ'או לכולם:)

Dafi the Mighty

New member
היה בסדר.

היה מצחיק, הבנים משכבת י"ב התחפשו לחסידים וחבורת בנים מהשכבה שלי התחפשו לחסידים (שימו לב) של הרכז ספורט! הם החזיקו שלטים עם התמונה שלו והיה כתוב שם: א אר ארי אריה מאמן, חחח, היה מאד מצחיק. אני וחברה שלי כמובן איחרנו את ההסעה, אבל למזלי אימא יכלה להקפיץ אותנו. היה נחמד, אבל... טעון שיפור. התחפשתי לאופטימית וחברה שלי לפסימית. חג שמח!!!

פורים זה החג האהוב עליי!../images/Emo13.gif

כל השנה אני מחכה רק ליום הזה... אני התחפשתי לקשת בלי ענן, ויצא ממש מגניב וקיבלתי תגובות ממש טובות והרבה התלהבו
גם אצלנו הייתה חבורה שהתחפשו לחסידים, אבל רוב הבנים התחפשו לבנות/רקדניות/פיות/מלאכיות וזה היה פשוט קורע כשאחד מהם שהתחפש לרקדנים בטן עלה לבמה והתחיל לרקוד
היו אדם וחווה, היו שם חבורה של קפואריסטים שעשו הופעה מדהימה, היה אחד שצילם אותי עם חברות שלי ואמר שזה יופיע באיזשהו מקום...לא הצלחתי לקלוט איפה
היו חבורה שהתחפשו לקלפי טאקי, היו חתן וכלה <הבת חתן והבן כלה> היו גם כיפה אדומה, סבתא <בן> ואפילו זאב היה <כלב>. היה ממש מגניב, וקיבלתי משלוח מנות מלא שוקולד
נטע ושירי, למה התחפשתן? חג שמח!

ברודי

New member
יווו הזמן לא עווובר

בינתיים אני אספר בקצרה איך היה, קודם כל התחפשתי לצב נינג'ה (דונטלו לצערי) ביחד עם חברה (מיכאלנג'לו) והתגובות היו באשכרה מדהימות! אנשים ממש התלהבו.. והיה כייף.. אמממ.. זה בערך מה עבר עלי היום... אבל הצטלמתי שככה אולי כשנֶפתח נעלה לפורום, יהיה משעשע... חח טוב, זהו. (*את זה, לא לתרגם*
)

ענבר1

New member
שמענו עליך ועל דפי ומיכל..יש לי

חגורה צהובה בקראטה אז נה להרגעעעעעעעע

Mashina Girl

New member
בטייי...../images/Emo28.gif

מה ני אעשה שכל האנשים שני אוהבת מפוזרים בכל רחבי העולם?!

Dafi the Mighty

New member
כן כן...

שום חגורה צהובה בקראטה לא תביס את עשיריית שומרי הראש שלי, הלא כך ענבר?

למעלה