איזה חלום מטורף.....

ornusha

New member
../images/Emo151.gifאיזה חלום מטורף.....

הלילה חלמתי חלום שאני עדיין לא יודעת אם זה היה חלום בתוך חלום או שני חלומות רצופים.... בראשון, (או בפנימי), חלמתי שהייתי בטיול בחול ולקחו לי ביופסיה מהבלוטות בגרון (אלה שהתנפחו לי, כן הן עדיין לא ירדו). כשחזרתי לארץ אמי ואחי הגדול הלכו לאונקולוגית שלי וחזרו ממנה מצוברחים ולא רצו להגיד לי. שהצצתי כביכול בפתק שהיא הביאה להם היה רשום שבזמן שסיימתי טיפולים בהודג'קין התחיל להתפתח לי סרטן אחר (בעל שם מופלץ שאני אפילו לא יודעת איך חשבתי עליו), ולא גילו לי ועכשיו אני נמצאת בסטייג' נורא גבוה, ושאם הכימו' שרוצים להביא לי לא תעזור, אז אין מה לעשות. ואז התעוררתי... ואז בעצם חלמתי שאני באמת הולכת לרופאה ושעושים לי בארץ ביופסיה נוספת כי לא בוטחים בביופסיה שעשו לי בחול, ובעצם הכל חרטה (אם אפשר לקרוא לזה ככה) ובעצם מה שיש (אחרי הביופסיה השנייה) זה הודג'קין אבל בקטן (רק בבלוטות האלה).... מאיפה באים הדברים המוזרים האלה??????????? קמתי ונקרעתי מצחוק, ואני עדיין מנסה לברר אם זה חלום בהמשכים או חלום בתוך חלום או לא יודעת מה....

בוזיקית

New member
יא... ../images/Emo5.gif

ולי היה בלילה שעבר (אם אפשר לקרוא לשעתיים שינה לילה) סיוט שאני עוברת בדיקות ומגלים שיש לי לימפומה... בררר... איזה פחד... רק לסבר את האוזן - ב"ה אני לא חולה טפו טפו טפו
. שני ההורים שלי, לעומת זאת, נפטרו מסרטן. ביום שישי הקרוב אזכרה ראשונה לאמא... אולי זה קשור...?!?

טומי*

New member
השארה שלי....../images/Emo1.gif

נושא הסרטן מעסיק אותך ביום, לכן את חלמת על כך.

טומי*

New member
../images/Emo52.gif על הטעות ....

בתור מומחה קטן לחלומות...חלומות בדרך כלל תולדה של מה שעובר עלינו ביום,וכמובן שלא גיליתי את אמריקה...חלומות זה גם דברים שאנחנו חוששים מהם, ומעסיק אותנו במשך היום.

בוזיקית

New member
צודק. אני מניחה שסרטן הוא נושא

שמעסיק את כל משתתפי הפורום בצורה כזאת או אחרת. ולא קרה שום דבר, מטעויות אפשר ללמוד (מי שמדברת...) תודה על ההתייחסות! בוזי

נבני

New member
שלום לך. אם את רוצה עזרה בנושא

את יכולה ללכת לפורום חלומות.

למעלה