איך אפשר לדעת שאתה מקובל?

../images/Emo151.gifאיך אפשר לדעת שאתה מקובל?

פעם תמיד רציתי להיות מקובלת ישבתי,חשבתי,התבודדתי מה לעשות כדי להיות מקובלת.הגעתי למסקנה שלדעתי כולם צריכים להגיע אליה" חנונים-מקובלים-בני אדם חנונים-מקובלים-רוצים מסיבות חנונים-מקובלים-רוצים להנות ולצאת אז למה לעזאזל יש חנונים ומקובלים?????????? הם כולם רוצים אותו דבר יש להם מכנה משותף אותו דבר אז לל--ממ--הה?? ולדעתי כול מי שניחשב עכשיו חנון זה הכי טוב כי לאט לאט הוא יכיר אנשים ושיכיר המון הוא יוכל לבחור את הקבוצה שלו.. וכול מי שרוצה טיפ-- להתידד עם כולם להכיר ללבחוש קצת לראות מה קורה עם איזה סוג של ילדים אנחנו מדברים ואחרי שרואים אפשר לבחור את הסביבה המתאימה לנו...ותאמינו לי כולם רק תיצרו לכם חבר'ה שאתם מרגישים איתה נוח תוכלו לצאת לבלות להתגבש והכול ואז תתחילו לארגן מפגשים וליזום כי לרוב המקובלים הם אלה הם הביטחון העצמי והכול והם אלה שיוזמים וליזום כול אחד יכול...אתם תיראו עצה שלי.. מניסיון אישי- לא שהייתי פעם חנונית אבל לא הייתי הכי אהובה הרגשתי דחויה גיבשתי לי קבוצה משלי עזבתי את הקבוצת בנות הקודמות הצבועות והמגעילות שלא כייף בסביבתן אירגנתי מסיבות ויזמתי והופ...לא בתוך יום אבל היה לי קשה והיום אני ניחשבת מאוד בכיתה.

יש לי רק משהו אחד להגיד לך../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

את פשוט צודקת...גם אני עברתי פ=ע=ם את משבר "אני רוצה להיות מקובלת-איך" והגעתי למסקנה ברורה ביותר שאני לא צריכה את זה כי גם אם לא הייתי כ"כ מקובלת היו לי חברות טובות תומכות ועוזרות...וכבר אז היו לי את החבר'ה שלי-זה לא התחיל בחטיבה... ובקשר לשאלה שלך-שימי
שכולם שואלים אותה ואף אחד לא יודע מה לענות....ז פשוט...כמו חוק טבע...ועצה שלי-אלתנסי לשנות את זה... ואני יזמתי דברים, ואיגנתי דברים ורק הרווחתי-זה גם קירב אותי לחברות המקובלות יותר שלי-אבל לא עשה אותי אחת מהן...וגם קירב אותי לחבר'ה שיש לי היום!:)

כנסי!

נכון זו הייתה ה כוונה שלי להישאר עם חכרותייך שאת אוהבת ואז אחרי שתארגני מסיבותץ את תדעי שאת עם בנות טובות ולא איזה ערסיות וגם תוכלי להיות מקובלת ולא במובן של לעשן של לקנות בדים במליאן כסף והכול...ולדעתי זה הדבר הכי חשוב===חחחבבברווות====ו====ידידים=== שאפשר לסמוך עליהם..

liatli9

New member
למה את חושבת ש...

כל המקובלים מעשנים??? זה ממש לא נכון!! הקטע בלהיות מקובל זה הבטחון העצמי ומי שלא רוצה פשוט אומר שלא(טוב ככה זה אצלנו).

gloom

New member
יש גם חננות שמעשנים../images/Emo66.gif

וגם פריקים וגם גותים... בעעעעעעעע שונא גותים

S H I L G I

New member
תגובה קצרה, כי אין לי כוח../images/Emo176.gif

להגיד את זה יותר מדי.. אם אתה מקובל, וטוב לך, החברים שלך טובים ואתה מאושר, סבבה. אם לא, תמצא לך חברים אמיתיים!! אל תנסה לרדוף אחרי המקובלות!!!

rock lee

New member
אוו ג'סוס!

מי ביכלל מעסיק אותו "אני מקובל או לא" אני שם פס על כל הזבל הזה. אכפת לי רק מעצמי, אני לא עושה חשבון לשטויות של אחרים. כי אני זה שבסוף יצליח. ונימאס לי מהשטויות של "מקובלים ולא מקובלים" זה לדעתי מקביל לתרבות הפופ והבריטני שפיך וכל זה... נימאס כבר. זה עיסוק מטומטם. וחכו אחרי כמה שנים כשתסכלו על זה מהעתיד. אתם תבינו איזה מפגר זה הקטע של "מקובלים" זה דפוק, איזה כלומניק מכריז שהוא אין. אני אף פעם לא אין! אני אווט! שומע רוק, לא צריך את הזבל הנפוץ. יש לי חברים טובים, תמיד עוזרים. אז שאלות מפגרות כאלו לא צצות לי בראש. ד"א חזרתי לכמה זמן חחח, אני הייתי פה פעם למי שזוכר...

למעלה