אני פורים, אני פורים

../images/Emo151.gif אני פורים, אני פורים ../images/Emo151.gif

שלום לכולם
, חלקכם כבר מכיר אותנו, את הפורום למען הקהילה. כמידי חג, אנו חברי הפורום עורכים מבצע, עפ"י רוח החג. בראש השנה ובפסח אספנו חבילות מזון, בחנוכה שימחנו חיילים ביחידות לוחמות, בדגש על חיילים בודדים, בשבועות ערכנו ארוחת חג במעונות לילדים בסיכון. כל זאת מעבר לפעילות היומיומית שלנו, בכל רחבי הארץ, מול משפחות המאומצות על-ידנו ופעילויות אחרות (רק ביום ראשון השבוע התקיימה בת מצווה בפנימיית מעלות בי-ם, שאנשי הפורום נרתמו לקיומה). חג פורים בפתח וכבשנה שעברה אנו מעוניינים לאסוף, לארוז ולשלוח משלוחי מנות. למי? למשפחות שלנו וילדיהן, לבתי חולים לילדים (ולאו דווקא אלה שמשופעים במתנות כגון שניידר, אלא דווקא אלה שנשכחים מה-
), לפנימיות של ילדים ונוער בסיכון, לחיילים בודדים וכד´. נשמח לקבל כל עזרה בנושא. כיצד? בעזרה באיסוף משלוחי מנות – תרומת משלוח מנות באופן אישי, פרסום המבצע בבתי הספר ובגנים של הילדים, במקומות העבודה, בשכונה ועוד. עזרה באריזת המשלוחים – בהתאם למיקום בארץ שיקבע. וגם ולא פחות חשוב – במידה ואתם מכירים מישהו שזקוק לסיוע של הפורום. יודעת שעוד מוקדם, אבל אנחנו כל הזמן עסוקים בפעילות היומיומית ולכן מעדיפים כבר עכשיו ליצור את הקשר הראשוני. מי שמוכן ויכול לעזור, אפשר להתחיל כבר עכשיו – אנא צרו איתי קשר במסרים. בקרוב נכין פליירים לפרסום המבצע וניתן יהיה להשתמש בהם. גם הפעם אנו נשמח לשיתוף פעולה מצדכם. תודה

למעלה