אנשים
פורים
תעזרו לי|?

RutyTuti

New member
../images/Emo151.gifאנשים../images/Emo70.gifפורים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתעזרו לי|?

טוב כך.. קודם כול מה נשמע? הרבה זמן לא הייתי פה כי...וובכן...הפורום נהיה משעמם
, כמובן אל תקחו אישית . אז כך...כפי שידוע לכם (או שלא) פורים זה עוד שלושה שבועות בערך , משהו כזה.. ואם לא תהיה מלחמה אז הוא יתקיים וכול יהיה טוב ויפה
, עכשיו.. מה שאני צריכה שתעזרו לי זה...רעיונות לתחפושת אבל שזה לא יצא יקר מידיי , יעני מקסימום חמישים שקל כך..
, אין תקציב
. אני לא משהו כזה סתם...אלא משהו...סקסי בטירוף , משהו שאומר לבחור מסויים "תסתכל עליי...." יש רעיונות?.. חשבתי על ג'ין מטרזן...אבל אני לא יודעת איך בדיוק אני משגיה כזאת תחפושת
תעזרו לי
love ruty

RutyTuti

New member
תיקון תיקון תיקון!!!!

מה שאני צריכה שתעזרו לי זה...רעיונות לתחפושת אבל שזה לא יצא יקר מידיי , יעני מקסימום חמישים שקל כך.., אין תקציב. אני לא רוצה תחפושת משהו כזה סתם...אלא משהו...סקסי בטירוף , משהו שאומר לבחור מסויים "תסתכל עליי...."

CLOSE TO DEATH

New member
תחפשי ללילית מלכת השדים

תחשבי על שמלה סקסית צמודה מאוד מאוד צמודה שחורה איפור שחור כבד שפתיים ממש אדומות ומבט מרושע.... אני מבטיח שזה ימשוך תשומת לב של יותר ממישהו מסויים אחד

NiGa

New member
אפשר לקבוע מקום ושעה,

ואני מבטיח להסתכל עליך 10 שניות זה 50 שקל. חצי דקה זה 120. כל שניה נוספת 1.75 שקל לא כולל מע"מ ומיסי נמל.

התכוונתי לשירה הנסיכה הלוחמת

ואם למישהו יש בעיה עם הפיסוק הלא קיים שלי שלא יגיב להודעות ותפסיקו להתלונן בכיינים

יש את שירה נסיכת הכוח

שהיא כוסית חמודה לוחמת. היא יכולה להרים ביד אחת מכונית, היא יודעת גם לשנות צורה ולומר בקול עבה בשיר הפתיחה "i am...shiraaaaaaaa".. והיא פי מיליון על זינה..

^NB^

New member
נשמע לי מוכר

אבל לא זוכר
הפסקתי לראות ערוץ 1 בגיל 5

kahriberi

New member
../images/Emo123.gifיותם יא מלוכלך!...

אתה משתמש במשפטים האלו הרבה, הא?!.. לפחות לי הבטחת מחיר יותר גבוה!... ואגב..בפורים אתה עסוק במשהו אחר!... (יש לי יומהולדת אל תעז לשכוח)... הסכם החסינות עדיין קיים פה!...

NiGa

New member
איזה יומולדת?

מי את?... חשבתי שאת בחו"ל או משו כזה לא?... או שבעצם יום אחרי לא יודע... הייתה לי תחושה שדיברנו על זה... אל תדאגי! אני לא אשכח את יומולדתך...

kahriberi

New member
תתבייש לך!../images/Emo185.gif

איזה חו"ל ואיזה נעליים!?... מי דיבר על חו"ל בכל...

למעלה