בדיחות בעברית:שהצברים לא יבכו לנו

פרויז1

New member
../images/Emo151.gifבדיחות בעברית:שהצברים לא יבכו לנו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בחור ביישן ישב על הבר האו קלט בקצה החדר בחורה יפה. הוא אזר אומץ, ניגש אליה ובקול חנוק שאל "זה בסדר אם קצת נשוחח?" הבחורה הסתכלה עליו ופתאום פרצה בצעקה "לא, אני לא מוכנה לשכב איתך!" כל האנשים בבר הסתכלו על האיש והוא הסמיק מבושה וחזר למקומו. אחרי כמה דקות, ניגשה אליו הבחורה בחיוך ואמרה שהיא מצטערת ולא התכוונה להביך אותו, פשוט כחלק מלימודי הפסיכולוגיה שלה היא עורכת מחקר על תגובות של אנשים במצבים מביכים. הבחור הסתכל עליה ופתאום צעק "את רצינית? 200 ש"ח ללילה?!"

פרויז1

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif הבחור הפרסי והסבחורה הפרסיה :

בחור פרסי מסוקס נכנס לבר והתיישב ליד בחורה פרסיה יפה. הוא עשה לה עיניים ופתאום הפסיק והסתכל בשעון. "מה? הדייט שלך מאחר?" שאלה הבחורה הפרסיה. "לא" צחק הבחור הפרסי "פשוט היום קניתי את השעון המשוכלל הזה ואני בדיוק בודק אותו" "מה כל כך משוכלל בשעון?" הבחורה הסתקרנה. "הוא יכול לתקשר איתי בצורה טלפתטית" הסביר. "באמת, מה הוא אומר לך עכשיו?" הבחור קירב אל עיניו את השעון וענה "הוא אומר לי שאת לא לובשת תחתונים" הבחורה שתקה ואז התחילה לצחוק "טוב, כנראה שהשעון שלך שבור כי ליתר דיוק אני דווקא כן לובשת תחתונים" "אה לא הוא לא שבור" הסביר הבחור "הוא פשוט מקדים בשעה"

IBP1

New member
ששקקררננייםם !!!!!!!!!!!!!!!

איזה פרסי יקבל אומץ לאבד כסף כל כך יקר ערך בעבור שעון שכזה? זהו מעשה אנטי פרסי!!!! לבעוט את הפרסי מהאומה הפרסית ,עושה לי רושם שזה היה סמל שמש מסבבה....סתם כורדי בתחפושת של פרסי..... (מבקש סליחה מיוסף שילוח ז"ל על הפעמים הרבים שצחקתי עליו)

פרויז1

New member
טוב, תראה, יש גם צרות כמו מה שנקרא :

החריג באוכלוסיה הסטטיסטית.

IBP1

New member
החריג כאן זה אני.....

טורקי שכותב בפורום פרסי ולא מתקמצן הרבה....

פרויז1

New member
טורקי עוד קרוב לפרסי, מה תגיד על

אשכנזי שכותב בפורום תרבות פרס?

פרויז1

New member
אני לא אשכנזי. אני

פרסי, עליתי ארצה בגיל 12. אבל אשתי כן! ילדיי הם חצי חצי...

למעלה