בתקווה שנוכל להרבות בשמחה....

י ע ל 7

New member
../images/Emo151.gifבתקווה שנוכל להרבות בשמחה....

אתר מדהים לפורים: http://www.amit.org.il/hagim/purim/

למה ילדי הפורום מתחפשים ../images/Emo149.gif

תודה על הלינק - ארז שומע את המוזיקה ורוקד פה
מעין תתחפש לפיה ארז יתחפש לליצן.

האמת? בכלל עוד לא חשבנו בכיוון ../images/Emo10.gif

אנחנו כבר נאלתר משהו ממה שיש בבית (לאור העובדה שהילדות הולכות לבי"ס ציבורי, שבו לא חוגגים - בטח נחגוג לכל היותר במתכונת מצומצמת עם חברים).

אני באמת לא יודעת איך יחגגו

בבית ספר היהודי כי זו השנה הראשונה שלנו. אבל אני יודעת שבבית כנסת עושים לילדים מסיבת תחפושות, הליצן נשאר מהלוואין, למעין בארון יש איזה 5 סוגים של תחפושות אם לא יותר (אני מפרנסת את מרק & ספנסר המדהימים) ובהלוואין היא התחפשה למכשפה, עכשיו בא לה להיות הנגד הפיה

שרונה13

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo149.gifענבר תתחפש ל

נמרה התחפושת מישראל בשנה שעברה (אם היא תצליח להדחס אליה) ... או שאני אשאיל מחברה כאן תחפושת של מכשפה מדהימה. לצערי הרב לא הייתי מספיק חכמה בהלווין לקנות תחפושת לפורים כי פשוט רק הגענו ועדיין לא היינו מעורים בכל הדברים האלו.
ושיהיה לכולנו חג שמח ועליז.

Inuit

New member
אצלנו יש גם קרנבל

וים מתחפשת לאינדיאנית אגם לשריף ונגב פעם לליצן פעם לגמד

יובל היא הילדה היהודיה היחידה בגן

מה שלא מפריע לכל הגן, יחד עם כיתת גן חובה, לחגוג את פורים. בפורים, שהוא גם יומולדת של יובל, תהיה מסיבת תחפושות בגן, אני אביא עוגה ואוזני המן ויתר ההורים יביאו ממתקים אחרים ושתיה. וחוץ מזה תהיה מסיבת פורים בקהילה היהודית וגם מסיבה בשגרירות. יובל תהיה או ארנב (תחפושת שאני הכנתי לה בשנה שעברה, לא יודעת אם עדיין עולה עליה) או משהו שכולל שמלה לבנה מסתובבת (נסיכה / מלכת אסתר / כלה ודומיהן
) מיכל תהיה חיפושית (זה מה ששולחים לנו מהארץ). או פה (האדומה מהטלטביז, כי זה מה שיובל הייתה בגיל שנתיים
)

למעלה