המיטב: אוסף קטעים מרתק, הגיגי

כפר אורנים תודה...

שאנחנו קיימים בזכותכם תודה שאתם מכבדים אותנו תודה שאתם משתמשים בשירותנו תודה שאתם משתדלים למעננו ובשבילנו תודה שאתם חורשים בשדותנו תודה שאתם עוברים ברחובותינו תודה שאתם מחוברים לתשתיותינו תודה שאתם מתערבבים בפורומינו והכי תודה שאתם מצדיקים את פקקנו תודה שאתם מצדיקים את קיומנו תודה מתושב לפיד.

לארי

New member
../images/Emo151.gifהמיטב: אוסף קטעים מרתק, הגיגי

הגיגים ,חמשירים ורגעי קסם, מובאים לכם בשרשור מטה. מה שנקרא: "לא נגענו....."

מנהל פורים איש אומלל...

אתה יכול לטפוח על שכמך ולהשוויץ ששלך גדול יותר. צאו מפורומינו. אנחנו לא מסתדרים ביננו גם בלעדכם.

לארי

New member
-eldadatfar קטעים נבחרים ../images/Emo26.gif

מתוך פורום לפיד, הבוקר, אלדד מפליג בשבחי היישוב, מנהיגיו ולא שוכח גם להחמיא לפורום "המפוהק" שלנו: ____________________________________________________________________ "אין גבול לצביעות.ו EldadAdar ו 16:41 | 15/06/04 לארי, מי שאינו בוחל בהתנגחויות ישירות מול גולשים שמעיזים חלילה לצאת נגד "ההנהגה" של הישוב שלו, מי שהפך את הפורום של כפר האורנים לפורום אנמי במקרה הטוב ולפורום "מטעם", שלא היה מבייש את ההישגים של פראבדה הסובייטי בשנותיו היצירתיות, במקרה הרע, יוצא כאן נגד התנהגויות שהוא כבר מזמן הפך אותן לכלי עבודה לגיטימי מבחינתו. רונן, שטורח עד כדי עייפות, שאינו בוחל בליכלוכים על האחר על מנת להצדיק את דרכו ואת עמדותיו, בא בטענות צדקניות ועוד מבקש מכתבי הבהרה... וזה בלי שום קשר לסוגייה שעל הפרק. זה רק בכדי להראות לשניכם - רונן ולארי, שהצדקנות שלכם והצביעות שלכם כבר חרגה מעבר לכל גבול סביר וזו רק סיבה אחת מני רבות להפיכת שני הפורומים, של שני הישובים, לטרחניים עד כדי פיהוק. ____________________________________________________________________ ואצלנו לפני מספר דקות: מילות חיבה והערכה לרונן, בלווית מסרים ביישנים אלי, עם מילות הערכה וחיבה שוב לרונן ועצות לניהול חיים מלוא החופן: ________________________________________________________________ "עוד דוגמא מאלפת ל"מנהיגות" של רונןו EldadAdar ו 18:28 | 15/06/04 רונן, שממש בימים אלה מתחסד בפורום לפיד וטוען שהוא אף פעם לא מסית, מצית כאן עוד תבערה, ושוב גורם לכמה תושבים שלא ממש יודעים על מה מדובר לצאת בפומבי האחד נגד השני. רונן, שמתקשה להפריד בין דיונים בפורום, המהווים במה להחלפת דעות או קיטורים ואינם מחייבים כמעט אף אחד, לבין ניהול אפקטיבי ומושכל של הישוב בראשו הוא אמור לעמוד, הופך הודעה מעצבנת ומקוממת של תושב בודד, לאידאולוגיה צרופה של ועד ישוב, בהתבסס על שמועות מפי "אחד הגורמים בלפיד". רונן, שבחסדיו המפוקפקים של לארי חוגג בפורום הזה על הודעות שצונזרו ללא כל סיבה, רק מפני שהוא ולארי לא אהבו את הדברים, יוצא לפתע כנגד צנזורה בפורום אחר, בו האשימו אותו בהוצאת דיבה ובהאשמת אחרים ללא כל בסיס. רונן, מבכיינות לא בונים מנהיגות. תפסיק לקטר ולהתבכיין כל הזמן. אם מישהו מעצבן אותך בפורום כלשהו, תתחיל ללמוד להבליג ולהמשיך הלאה בפעילות ולא בדיבורים, בהם אתה עסוק כל הזמן. התחלת בפעילות חשובה לפתרון בעיית הצומת - המשך בה גם אם מישהו "מעז" להפריע בדרך. תפסיק להתפנק. אתה לא בתפקיד שיכול לאפשר את זה. כשאתה מתפנק אתה נכשל. ואם יש תבערות וחיכוכים בינך לבין הנהגת לפיד הרי זהו כישלון שלך לא פחות מכישלון שלהם. ותפסיק בבקשה להצית תבערות מיותרות בין תושבי שני הישובים. דווקא כאן הייתי מצפה ממך לקצת יותר אחריות. __________________________________________________________________

centerstone

New member
אין חדש תחת השמש!

אתה רק מוכיח כמה אלדד צודק! רק היום כתבת בפורום לפיד על יובל מנהל הפורום: "חבל שאתה פועל בדרך שבחרת: 1. אתה מתעמת עם גולש בצורה פומבית מעל הפורום הציבורי." לא עברו כמה שעות ואתה מוכיח בעצמך שמה שאמרו עליך נכון!!! אין יותר צביעות מזה!

nushi12

New member
החלפת מסרים

הלו,,,,,, חבר'ה אפשר להפסיק ????? מה הקטע שלכם. רונן אנחנו איתך באש ובמים !!!!! אתה לא לבד.

beeme

New member
|אף אחד לא יכול היה לכתוב יותר טוב

מזה! ולהציף את מה שהרבה אבל ה ר ב ה !!! חושבים- כמוך! אלדד-הידד!!!

חייבת להגיב...../images/Emo14.gif

היססתי רבות האם לפרוק את אשר בליבי, בכל זאת אני דמות ציבורית ואמורה להיות ניטראלית, אבל כפי שציינתי אני חייבת להגיב..... יש את בעיית הכביש שמעיבה על היחסים בין לפיד וכפר האורנים, הבנו... יש דרכים ללבן את הדברים או לריב אבל לא בפורום זה....זה לא יביא לפתרון הדברים או להתקדמות בנושא. לעומת זאת אני חייבת לציין שרבים מתושבי לפיד הם חברי וחברי ילדי ומאוד לא נעים לי להראות לבנות שלי שיש פורום לישוב....ושם הם קוראות דברי נאצה וציניות ישוב אחד כלפי השני....אני מתביישת שאלו הם הדברים שאני ובנותי קוראות בפורום. הפורום, לדעתי אמור להיות כלי המעביר אינפורמציות,שאלות ותשובות ועזרה של תושב אחד לשני. אני מבקשת מכל התושבים שלנו ושל לפיד להפסיק להיות ציניים ולא לנצל במה זו להתלהמות והתכתשות. תודה, ליאת.

eldad at far

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo39.gif כל הכבוד! מסכים לחלוטין!

ועכשיו רק מקווה שגם יו"ר הוועד שלכם ומנהל הפורום שלכם יפנימו את המסר.

1אורנים

New member
יופי, הכנסת לנו, עכשיו

תחזור בבקשה למקום ממנו באת, ולמזלינו זה לא בכפר האורנים. הבהרת לנו מדוע אנו חיים בקהילה הרבה יותר איכותית משלכם, וזה מה שכל כך מפריע לכם. שלום.

מנהל פורם כפר אורנים...

שאנחנו קיימים בזכותכם תודה שאתם מכבדים אותנו תודה שמשתמשים בשירותנו תודה שמשתדלים למעננו ובשבילנו תודה שחורשים בשדותנו תודה שעוברים ברחובותינו תודה שמחוברים לתשתיותינו תודה שמתערבבים בפורומינו והכי תודה שמצדיקים את פקקנו תודה שמצדיקים את קיומנו קומו והתהלכו בארץ הם מגדישים את הסאה ובסוף יעשה מעשה וטימי הפעם לא יהיה בדד. תושב לפיד. ולא יעזור למנהל הפורום שלכם

למעלה