השירשור השבועי

hermaioni

New member
../images/Emo151.gifהשירשור השבועי../images/Emo151.gif

שיר השבוע של גרין דיי: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:
שיר השבוע לא של גרין דיי:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
להקת השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר מבאס שקרה השבוע:
דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:
ציטוט השבוע:
משהו שתרצו לפרסם:
תמונת השבוע: סופ"ש טוב לכולם

../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

שיר השבוע של גרין דיי: אמ.. עד כמה שאני זוכרת, לא שמעתי גרין דיי השבוע.
שיר השבוע לא של גרין דיי: pink floyd-hey you, מוניקה סקס-שנים חסומות
קליפ השבוע: אני לא רואה קליפים.
אלבום השבוע: pink floyd-dark side of the moon
להקת השבוע: פינק פלויד.
דבר טוב שקרה השבוע: הסמינר! ^_^ [לא, הוא לא הרג אותי בסוף. P:]
דבר מבאס שקרה השבוע: קיבלתי מכה בראש מכיסא. -_-
דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: לאודעת.
ציטוט השבוע: "יש לך אשכים בתחת"
משהו שתרצו לפרסם: אמ..
תמונת השבוע:

noagdfan

New member
../images/Emo34.gif

שיר השבוע של גרין דיי: Church On Sunday. שיר השבוע לא של גרין דיי: Here Without You- Three Doors Down. קליפ השבוע: The Saints Are Coming- GD U2 אלבום השבוע: MCR החדש. להקת השבוע: גרין דיי. דבר טוב שקרה השבוע: ההורים באילת אז..אממ.. בית יחסית לבד. דבר מבאס שקרה השבוע: כל השאר. דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: dunno ציטוט השבוע: die משהו שתרצו לפרסם: לא ממש.. תמונת השבוע:

עונננננננה ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין דיי: Tired Of Waiting For You שיר השבוע לא של גרין דיי: Anti Hippie Squad-Brutal Assault x (בעיקר בגלל הקטע בסוף שמצחיק אותי כל פעם מחדש) קליפ השבוע: Rock This Party איזה בידור זה!! אלבום השבוע:אממממממממממממממ Live Fast Diarrhae-Vandls להקת השבוע: המנמ. נכי נאצה? דבר טוב שקרה השבוע:עשיתי הרבה דברים בשיער דבר מבאס שקרה השבוע:לא הגיבו לי תגובות נאצה דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:מגפיים בנוקס, אם ירצה הכיס של אבא. ציטוט השבוע:"farts are good, my brothers farts at me at least once a day" משהו שתרצו לפרסם: עשיתי פוני!!!! תמונת השבוע:אני בנרקיסיזם מופגן

mogili

New member
פף.

שיר השבוע של גרין דיי: she ציטוט השבוע: "גילי פריקיתתתתתתתתת" -_-" תמונת השבוע: יש לי שיער איכ. שיר השבוע לא של גרין דיי: Hey - pixies קליפ השבוע: - אלבום השבוע: dookie להקת השבוע: pixies דבר טוב שקרה השבוע: פנימייה :] דבר מבאס שקרה השבוע: שנתקעתי שישי-שבת בבית T_T רוצה פנימייה T_T דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: פנימייה :] ציטוט השבוע: -_-" משהו שתרצו לפרסם: אני שונאת את השיער שלי. תמונת השבוע: -__________________________-"

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|../images/Emo184.gifעונה....

לא עניתי על כאלו הרבה זמן, עכשיו אני מתחילה לענות בפורומים שונים, אז חלק מועתק
שיר השבוע של גרין דיי: When I Come Around Scattered Hitchin' A Ride
ציטוט השבוע של גרין דיי: Don't get lonely now" "And dry your whining eyes
שיר השבוע לא של גרין דיי: The Doors- Hello, I Love You The Doors- People Are Strange The Doors- Light My Fire
קליפ השבוע: The Doors- Light My Fire- ראיתי ב-VH1
אלבום השבוע: The Doors- LEGACY The Absolute Best
להקת השבוע: The Doors
דבר טוב שקרה השבוע: ארץ נהדרת חזרה!
דבר מבאס שקרה השבוע: ממממ, ראיתי רק חלק מהתוכנית הראשונה
דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: כשהשבוע הבא יסתיים, יהיה כבר קרוב לחנוכה
וגם חצי מהמבחנים השנה יהיו מאחורי
ציטוט השבוע: "הבעיה לא תיפתר עד שהמורה לא תתפטר"
משהו שתרצו לפרסם: נאמ... כלום
תמונת השבוע:

whatascene

New member
ממ

שיר השבוע של גרין דיי: we are the champions אני אוהבת את הקאבר הזה
שיר השבוע לא של גרין דיי: razorlight - america
קליפ השבוע: לא יצא לי לראות
אלבום השבוע: רייזורלייט
להקת השבוע: רייזורלייט
דבר טוב שקרה השבוע: החלפתי איזה תיק לאחד מגניב יותר! יא
דבר מבאס שקרה השבוע: בחילה, הקאות.. יאי
דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: למה שיהיה כזה?
ציטוט השבוע: לא מצליחה להיזכר במשהו ספציפי.
משהו שתרצו לפרסם: קר לי
תמונת השבוע: נאא

AriellA100

New member
=]

שיר השבוע של גרין דיי: only of you, 2000 light years away ציטוט השבוע: "נראה לי שעשיתי שטויות.." תמונת השבוע: שיר השבוע לא של גרין דיי: the pixies - hey קליפ השבוע:אין אלבום השבוע: סמות' להקת השבוע: גרין דיי דבר טוב שקרה השבוע: היה מצחיק נראה לי דבר מבאס שקרה השבוע: הייתי חולה דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: אני אתחיל ללמוד נהיגה =] =] =] ציטוט השבוע: לא היה כבר? משהו שתרצו לפרסם: כלום תמונת השבוע:

hermaioni

New member
מי D:

שיר השבוע של גרין דיי:basket case שיר השבוע לא של גרין דיי:cant catch tomorrow- lostprophets קליפ השבוע:cant catch tomorrow אלבום השבוע:the black parade להקת השבוע:lostprophets דבר טוב שקרה השבוע:לא זוכרת >< דבר מבאס שקרה השבוע:כנ"ל דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:נראה כבר =] ציטוט השבוע:משיר:"Is there something real that's behind the mask?" משהו שתרצו לפרסם:הספייס שלי-www.myspace.com/fravid תמונת השבוע:

../images/Emo110.gif

שיר השבוע של גרין דיי: אין! ציטוט השבוע: "יש לנו צמחונית בסירה!!! אההה!!!!!1111 יש לנו שתי צמחוניות בסירה! אהההההההההה!!!!!!!!111111" זה לא כל כך מהשבוע אבל נזכרתי בזה עכשיו.
תמונת השבוע:אין! שיר השבוע לא של גרין דיי: השיר שאחי הקטן המציא על מכבי תל אביב.
קליפ השבוע: לא רואה קליפים! אלבום השבוע: בחיי שאני לא יודעת.. להקת השבוע: זה ישמע פתטי- אבל לא כל כך שמעתי מוזיקה השבוע.
דבר טוב שקרה השבוע: הייתה לי שיחה ממש טובה עם ידיד שלי.
דבר מבאס שקרה השבוע: בוחן בספרות.
דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: אני אעבור למתקדמים במתמטיקה.
ציטוט השבוע: כבר כתבתי, לא? משהו שתרצו לפרסם: יש לי פוני!!! (לא לצד ולא פוני שנראה כמו מטאטא) תמונת השבוע: כבר היה לא? וכתבתי שאין!!

למעלה