התפקדות דצמבר

../images/Emo151.gifהתפקדות דצמבר../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif

שם:
כיתה:
מקום מגורים:
איסיקיו/מסנג'ר:
שיר החודש:
התחדשות החודש:
משהו טוב שקרה לי החודש:
משהו רע שקרה לי החודש:
תמונה:

JumpInTheFire

New member
D:

שם: שיר כיתה: י"א מקום מגורים: כפר סבא איסיקיו/מסנג'ר: במסרים חופשי
שיר החודש: יש המון, אבל רק בגלל ההופעה אתמול Evergrey- AS I Lie Here Bleeding התחדשות החודש: המ... בגדים? משהו טוב שקרה לי החודש: אוורגריי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתמול!! משהו רע שקרה לי החודש: המ.. אבא טס לשבועיים, לימודים וכזה. היה אחלה חודש באופן כללי תמונה: -

vered151

New member
אאאאאני ../images/Emo9.gif

שם: כיתה: מקום מגורים: איסיקיו/מסנג'ר: שיר החודש: התחדשות החודש: משהו טוב שקרה לי החודש: שיבר
, ערב י"ב, כנסים של שנת שירות, סמינר יחיד בקבוצה, הכרתי מישהו חמוד ומלא ימי הולדת =]
משהו רע שקרה לי החודש: לא עברתי איזה כנס
, המצב לא משתפר..., השביתה תקועה
תמונה: אין...

vered151

New member
אופס...../images/Emo122.gif חח

שם: ורד כיתה: י"ב מקום מגורים: מושב ליד רחובות איסיקיו/מסנג'ר: 145334709 שיר החודש: וואווו אי אפשר לבחור!! התחדשות החודש: 21 תחתונים!
משהו טוב שקרה לי החודש: שיבר , ערב י"ב, כנסים של שנת שירות, סמינר יחיד בקבוצה, הכרתי מישהו חמוד ומלא ימי הולדת =] משהו רע שקרה לי החודש: לא עברתי איזה כנס , המצב לא משתפר...
, השביתה תקועה
תמונה: אין...

gorck

New member
אהההםםםם

שם: עופר כיתה: י'ב מקום מגורים: ליד הרצליה ות"א איסיקיו/מסנג'ר: 169449949 שיר החודש: לילה לבן/תקווה6 התחדשות החודש: אהה?! משהו טוב שקרה לי החודש: משהו רע שקרה לי החודש: תמונה:

Kisa89

New member
:):):)

שם : אינסה כיתה:י"ב מקום מגורים : נהריה :p אייסיקיו : 311015392 שיור החודש : חח יש הרבה ... התחדשות החודש : לא נראה לי שיש ... משהו טוב שקרה לי החודש : ממממ.... משהו רע שקרה לי החודש : מממ..

Shirley808

New member
בתקווה ויהיה חודש טוב...

שם: שירלי כיתה: י"א מקום מגורים: תל אביב איסיקיו/מסנג'ר: 234139745 שיר החודש: - התחדשות החודש: היו הרבה משהו טוב שקרה לי החודש:
משהו רע שקרה לי החודש: עמרי בבית חולים וכל הסיפור של זה. מרגישה נורא.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifהיר איי אם.

שם: סהר כיתה: י"ב מקום מגורים: מרכז איסיקיו/מסנג'ר: 269961111, מסנג'ר תבקשו, תקבלו שיר החודש: Beliy Plaschik של טאטו התחדשות החודש: חחח כמו שיר החודש LOL משהו טוב שקרה לי החודש: הרמ... כמה דיסקים חדשים, קליפ חדש לטאטו ועוד שיר חדש דלף. משהו רע שקרה לי החודש: שיעמום הורג. תמונה: 'סדר.

maiky17

New member
../images/Emo182.gifמתפקדת../images/Emo11.gif

שם: מאיה
כיתה: י"א
מקום מגורים: ראשל"צ
איסיקיו/מסנג'ר: מסרים
שיר החודש: "How to save a life".
התחדשות החודש:
משהו טוב שקרה לי החודש: הממ.
משהו רע שקרה לי החודש: שביתה.
תמונה: תפוז שונא את התמונות שלי. חודש נפלא לכולכם

../images/Emo195.gifכן המפקדת../images/Emo70.gif

שם:הדר כיתה:י"א1 מקום מגורים:גב"ש סיטי[עכשיו זה באמת עיר
] איסיקיו/מסנג'ר:במסרים
שיר החודש:פווול...שבחי/פרחי בני הישיבות,ירח/שלמה ארצי,את יפה/עידן יניב,ועוד מלא התחדשות החודש:FACEBOOK, משהו טוב שקרה לי החודש:טיול שנתי משהו רע שקרה לי החודש:סיפור ארוך תמונה:רבלו אותי מראה לצלמת את הדובי מתוך חבלית הזהבה ושלושת הדבוים שנטרפה ע"י הכיתה בטיול

lonush15

New member
מתפקדת!../images/Emo195.gif

שם:אלונה טולצ'ינסקי כיתה: י"א1 מקום מגורים: פ"ת איסיקיו/מסנג'ר: 315936745 שיר החודש: התחדשות החודש: יש לי אמפי 4
משהו טוב שקרה לי החודש: הכרתי אנשים חדשים משהו רע שקרה לי החודש: אמפי 3 שלי נפל למים ומת :( תמונה: אין

Retama

New member
עונהה..

שם: רותם כיתה: י' מקום מגורים: חדרה איסיקיו/מסנג'ר: יש בכרטיס אישי שיר החודש: Tears של התקווה 6 התחדשות החודש: כל מיני משהו טוב שקרה לי החודש: היה נחמד :) משהו רע שקרה לי החודש: כלום תמונה: אח"כ אני אעלה

tamaguchi girl

New member
:)

שם: רוית כיתה: י' מקום מגורים: חולון איסיקיו/מסנג'ר: במסר שיר החודש: The Used- I'm A Fake Bullet for My Valentine- 4 Words (to Choke Upon) התחדשות החודש: הזמנתי את ה"פ7. זה הדבר היחיד שעולה לי בראש שיכול להיחשב לחידוש החודש..
משהו טוב שקרה לי החודש: מסיבה עברית לתנועות הנוער :) משהו רע שקרה לי החודש: כל היום הזה..יום מגעיל היה
תמונה: התמונה הזו מצחיקה אותי
היא מיום רביעי האחרון..

../images/Emo192.gif

שם: חני (נו, אתם יודעים כמה טפסים מילאתי? בכולם אני צריכה לכתוב חני!)
כיתה: י"ב
מקום מגורים: חמד או למתקשים-ראשל"צ
איסיקיו/מסנג'ר: במסרים:)
שיר החודש: לוט-יוני בלוך
התחדשות החודש: כלמיני סריגים לחורף
משהו טוב שקרה לי החודש: עברתי מיונים, שביתה
משהו רע שקרה לי החודש: שביתה,
תמונה: היו היה פעם..(אין לי מושג איך מצאתי את זה במחשב)

2dana2

New member
../images/Emo187.gifמתפקדת../images/Emo66.gif

שם: דנה כיתה: י' מקום מגורים: צפון אייסיקו/מסנג'ר: מסרים שיר החודש:
התחדשות החודש: קניתי כמה בגדים לחורף
משהו טוב שקרה לי החודש: שביתה משהו רע שקרה לי החודש: שביתה תמונה:

liorhikri1991

New member
מתפקד../images/Emo13.gif

שם:ליאור היקרי כיתה:י"א1 מקום מגורים:פ"ת איסיקיו/מסנג'ר:במסרים שיר החודש:לא זוכר את השם,אבל שיר חזק התחדשות החודש:פחות מבחנים... משהו טוב שקרה לי החודש:עברו המבחנים משהו רע שקרה לי החודש:היו מלא מבחנים

טל קארי

New member
מתפקדת=]

שם: טל כיתה: י"א מקום מגורים: כפ"ס איסיקיו/מסנג'ר: [email protected] שיר החודש: הנה זה בא - היהודים התחדשות החודש: משהו טוב שקרה לי החודש: הופעה של היהודים משהו רע שקרה לי החודש: הוי..
תמונה:

למעלה