התפקדות פורים

kombinaizer

New member
../images/Emo151.gif התפקדות פורים ../images/Emo154.gif

אז ככה.......השאלון השבועי וגם שאלון פורים מתחברים
שם: גיל:
למה התחפשתם: שלוש דברים שעשיתם בחג:
איזה
אתם הכי אוהבים? (שוקולד, פרג וכו') הדלקתם נפצים?
קראתם תמגילה
?
זמר השבוע שלכם:
להקת השבוע: שיר השבוע:
אלבום השבוע: שיר השבוע של כלא 6:
שיר שחפר לכם השבוע:
אתם חושבים שמשגב זה חור? יש בטירת הכרמל ערבים?
תכנונים לחודש מרץ: סרט השבוע שלכם:
חית השבוע שלכם: איך השאלון?
למי תתנו
אם הייתם יכולים (אדם מהפורום): חובה
תמונה של התחפושת שלכם! יאללה עד שבוע הבא

S h A y K i

New member
אנייי D:

שם: שי גיל: 15 ו7 חודשים
למה התחפשתם: לקצת מכל תחפושת אפשרית שלוש דברים שעשיתם בחג:מסיבה,הופעה של סינרגיה ועוד מסיבה
איזה
אתם הכי אוהבים?(שוקולד, פרג וכו')
ברור ששוקולד!! :p הדלקתם נפצים?ששש..אל תגלו להורים שלי
קראתם תמגילה? איזה? חחח סתם..לא מה אני משועממת? בשביל זה יש שיעור תנ"ך >< זמר השבוע שלכם: איןן..=\\ להקת השבוע:סינרגיהההההההההה
שיר השבוע:אלפי זוגות עיניים-סינרגיה אלבום השבוע:From Under The Cork Tree של Fall Out Boy שיר השבוע של כלא 6:"נמאס" ו"דרך המלך"
שיר שחפר לכם השבוע:This Ain't A Scene, It's An Arms Race-fall out boy אתם חושבים שמשגב זה חור?אני חושבת שאור סתם מעתיקן של שאלות! וכן,משגב זה החור של כול החורים בארץ. יש בטירת הכרמל ערבים?אממ..לא יודעת..? תכנונים לחודש מרץ:טיול שנתי!!!!!!!!!!!!!!!
סרט השבוע שלכם:חתונת רפאים
חית השבוע שלכם:הסוסה שלי
איך השאלון?חרא כי לא אני עשיתי אותו! אהממ..סתם אור יופי של שאלון,טוב כמעט כמו שלי
למי תתנו
אם הייתם יכולים (אדם מהפורום):
לעמית!!! כי הוא תקע לאור ייבוש
חובה|אזהרה|תמונה של התחפושת שלכם! האמממ..אין לי

ortaliminal

New member
:)

שם:אורטל גיל:17.5 למה התחפשתם:לעצמי שלוש דברים שעשיתם בחג:הופעה של כלא 6, נחתי, שמעתי מוזיקה איזה אתם הכי אוהבים? (שוקולד, פרג וכו') כולם מגעילים הדלקתם נפצים?לעע קראתם תמגילה ?בטח =/// אתם חושבים שמשגב זה חור?שמה?? יש בטירת הכרמל ערבים? מאיפה לי? תכנונים לחודש מרץ:לשדוד את בנק הפועלים סרט השבוע שלכם:לאדעת חית השבוע שלכם:אילן בבילון איך השאלון?קצר

bitcho

New member
חהחהחה-אורטל-17וחצי חהחה

בונא אורטל מה את משחקת אותה גדולה ישלך כולה 15 חחחחח עאלק 17 וחצי

ortaliminal

New member
חחחחח לא נכון ../images/Emo9.gif

השאירו אותי איזה 4 פעמים בכיתה ד!!!!!!! סתם.. דבר ראשון באוגוסט שזה עוד איזה חמש חודשים אני יהיה בת 16, נולדתי ב91.. פשוט נשארתי שנה!! בגן אבל!! לא בבצפר!!!!!! אבל בא לי להגיד 17 וחצי אז 17 וחצי!!

../images/Emo6.gif

שם: עדי גיל: מחר 16!! למה התחפשתם: לשדונית, ראפרית ודבורה שלוש דברים שעשיתם בחג: מועדון.. והייתי עם חברות איזה אתם הכי אוהבים? (שוקולד, פרג וכו') הדלקתם נפצים? לא קראתם תמגילה ? לא חחח זמר השבוע שלכם: ג'סטין טימברלייק להקת השבוע: סינרגיה שיר השבוע: ליבי נשבר אלבום השבוע: מרגיש אחר שיר השבוע של כלא 6: קורא לך שיר שחפר לכם השבוע: רוצה בנות אתם חושבים שמשגב זה חור? איפה זה? חחח יש בטירת הכרמל ערבים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אל תתחיל איתי...אין פה ערבים תכנונים לחודש מרץ: יומולדת, אירוע משפחתי.. סרט השבוע שלכם: אממ לא יודעת חית השבוע שלכם: חחח איך השאלון? מעפן למי תתנו אם הייתם יכולים (אדם מהפורום): לתת מה?

S h A y K i

New member
זה לתת אוזן המן ../images/Emo154.gif

ומשגב זה ממש קרוב אלייך
איך את לא יודעת איפה זה? אני בטח יכולה לראות את הבית שלך מהחצר שלי XP

Hatotah1

New member
יאללה

שם: אלכס גיל: 17.5 למה התחפשתם: לרובוט משליחות קטלנית 2 שלוש דברים שעשיתם בחג: מסיבת אלכוהול, צילומי סרט גמר ושינה איזה אתם הכי אוהבים? (שוקולד, פרג וכו') פרג הדלקתם נפצים? כן....ואז עברתי את גיל 11 :) קראתם תמגילה ? לא להקת השבוע:Dead Prez אלבום השבוע: Revolutionary But Gangsta שיר שחפר לכם השבוע: Smack That אתם חושבים שמשגב זה חור? איפה זה? :) יש בטירת הכרמל ערבים? יש כבר בכל מקום תכנונים לחודש מרץ: סיום העבודה על סרט הגמר סרט השבוע שלכם: יוקרה איך השאלון? פצצה

kombinaizer

New member
?הז תא אורקל וחילצתש רמא ימ

| שם: אור\דון
| גיל: שואף ל18
| למה התחפשתם: נינג'ה
| שלוש דברים שעשיתם בחג:
| איזה
אתם הכי אוהבים? (שוקולד, פרג וכו')
| הדלקתם נפצים? בטח
| קראתם תמגילה ? לא
| זמר השבוע שלכם: קנדוג קדס
| להקת השבוע: Taking back Sunday
| שיר השבוע: Avril Lavigne - Girlfriend
| אלבום השבוע: Lupe Fiasco - Food & Liquor
| שיר השבוע של כלא 6: להביא תמוזיקה (ג'ובי רמיקס)
| שיר שחפר לכם השבוע: יפתי - הלילה יעבור
| אתם חושבים שמשגב זה חור? זה החור של החורים, אין יותר חור מזה.
| יש בטירת הכרמל ערבים? זה לא הבירה שלהם?
|תכנונים לחודש מרץ: הופעה של 51%, נגמר המלווה, טיול שנתי, כלא 6 בשברולט
| סרט השבוע שלכם: מישהו לרוץ איתו
חית השבוע שלכם: יבחושי מצוי
| איך השאלון? בן זונה, בטח שמי שהכין אותו הוא חתיך.
| למי תתנו
אם הייתם יכולים (אדם מהפורום): לאור, כי הוא מבין שהוא לא רצוי
השקעתיייי

שאקית

New member
קנדוג כזה חמוווווווווווווווודדדדדדד

שיאללה יש לנו תמונה שבטעות יצא לי תפרצוף הכי נוראי בעולם כמה צחקו עלייייי

chen010189

New member
מתפקדת

שם:חן גיל:18 וקצת למה התחפשתם:סנטה גירל שלוש דברים שעשיתם בחג:שלוש? שלוש?!?!?!?! הסתובבתי במרכז עם חברות שלי, הייתי בגהה וגם באולטרסאונד והיה מעולההה איזה אוזן המן אתם הכי אוהבים? (שוקולד, פרג וכו')לא סובלת אוזני המן הדלקתם נפצים?לא אבל לעזאזל פיצצו לי את המח עם זה קראתם תמגילה?לא זמר השבוע שלכם:אריק ברמן להקת השבוע:כל השבוע חרשתי על תאקט :] שיר השבוע:Pachanga - Hip Hop Hooray (Remix) אלבום השבוע:בדיוק כשחשבתם שהכל נגמר שיר השבוע של כלא 6:לא יכול, שחזרתי לחרוש עליו שיר שחפר לכם השבוע:לא יודעת אתם חושבים שמשגב זה חור?לא שהייתי באיזור יש בטירת הכרמל ערבים? איפה עדי
תכנונים לחודש מרץ:יש כמה אבל קטנים.. סרט השבוע שלכם:אין חית השבוע שלכם:כל החיים שלי זה חתול חח איך השאלון?אחלה למי תתנו אוזני המן אם הייתם יכולים (אדם מהפורום):למה לגרום לאנשים להקיא?

למעלה