יום הולדת לאדם למברט

nini18

New member
../images/Emo124.gifבנות איך? איך לא עשינו ליומהולדת של

אדם קליפפפפפפפפפ תראו איזה יופי מתחילים להגיע קליפים מכל העולםםםםםםםםםםםםם. ורק מישראל לא יהיה לו
הרי בתמונות ששלחנו לIDF לא מוזכר היותנו מישראל. ומבחינתו זה יהיה מהאמריקאיות. תראו איזה קליפים יפיםםםם חובה לראות עד הסוף. סין http://www.youtube.com/watch?v=5AJ-Psn6feE ומאיה אם חשבת שאני הנגזמתי בקניית דיסקים תראי את הבנות בסוף הקליפ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דרך אגב מה שהם אומרים בסינית וי שי אני זה אני אוהב/ת אותך מדהיםםםםםםםםםםם סינגפור http://www.youtube.com/watch?v=5AJ-Psn6feE מדהיםםםםםםםםםםםם ממש עושה חשק וצמרמורת חחחחחחחחח

nini18

New member
סליחה זה לא סינית זה מנדרינית השפה שמדברים

בסין חחחחחחחחח מתלהבת מהידע שלי בשפות מזרח חחחח

munmun

New member
שני הקישור זה הקליפ של המעריצים מסין.. ../images/Emo3.gif

mayarel

New member
אל תראי את זה לגיאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא יגזור לך את כרטיסי האשראי.. הוא בטח חושב שאין לך לאן להדרדר ופה בבירור רואים שיש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שינסה רק

heart1soul

New member
אוף ממש גרוע מצידנו:( יכולנו לעשות משהו

איזה מקסייייייייייייימים המעריצים!?!<!<! ושמתם לב שלאדם יש מלא מעריצים גברים סינים? זה ממש מגניב !!

mokasosex

New member
לגמרי אחד החיוכים הכי מדהימים בעולם.

פנים הכי מקסימות ועדינות שיכולות להיות אי פעם לגבר!

InbarKiii

New member
בכיף שלך להרוג אותי הא?

מה זה החיוך היפה הזהההההההההההההההההההההההההה

nini18

New member
../images/Emo226.gifהחיוך שלו גם מדבר ...פה למשל הוא אומר

"חכה חכה שכל הקרציות הקטנות ילכו אני ואתה קורעים את הסדינים או את השירותים באולפן חחח
מזה לא תוכל לברוח זה עובדה חחחחח אני הולך לקרוע לך את הצורה חחחחחחחחחחחחחחחחח
"

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה