להיות אבא ל3 ילדים

Master Stav

New member
../images/Emo151.gifלהיות אבא ל3 ילדים../images/Emo151.gif

הכנה ללידה: ילד ראשון: אתה מתרגל איתה נשימות באדיקות . ילד שני: אתה לא טורח לתרגל איתה כי אתה זוכר שפעם שעברה, הנשימות לא עזרו בכלל . ילד שלישי: אתה מבקש בשבילה פידורל בחודש השמיני, לך בשביעי . בגדי התינוק: ילד ראשון: אתה מכבס את בגדי התינוק הנולד, מפריד צבעים ומקפל בצורה מסודרת ומניח בתוך השידה . ילד שני: אתה בודקת שהבגדים נקיים ומשליך רק את אלו עם הכתמים הכהים . ילד שלישי: בנים יכולים ללבוש ורוד, לא? דאגות: ילד ראשון: בסימן המצוקה הראשון, יללה או מבט זועף, אתה מרים את התינוק . ילד שני: אתה מרים את התינוק כאשר היללות שלו מאיימות להעיר את הילד הראשון . ילד שלישי: אתה מלמדת את הילד הראשון איך להפעיל את הנדנדה . מוצץ: ילד ראשון: אם המוצץ נופל על הרצפה, אתה מרחיק אותו מהתינוק עד שתגיע הביתה, תשטוף ותרתיח אותו . ילד שני: כשהמוצץ נופל על הרצפה, אתה שוטפף אותו עם קצת מיץ או מים מהבקבוק של התינוק . ילד שלישי: אתה מנגב אותו עם חולצתך ומכניס אותו חזרה למקום . החתלה: ילד ראשון: אתה מחליף לו חיתול כל שעה, בין אם זה נחוץ או לא . ילד שני: אתה מחליף לו חיתול כל שעתיים-שלוש, אם יש צורך בכך . ילד שלישי: אתה משתדל להחליף לו חיתול לפני שאחרים יתחילו להתלונן על הריח, או אם אתה רואה שהוא מתדלדל בין הברכיים . פעילות: ילד ראשון: אתה לוקח את העולל לג'ימבורי, שיעורי שחייה ושעת סיפור . ילד שני: אתה לוקח אותו לג'ימבורי . ילד שלישי: אתה לוקח אותו לסופרמרקט ולהליכות בשכונהלהרגע מהשניים האחרים . יציאה לבילוי: ילד ראשון: בפעם הראשונה שאתה משאיר את התינוק עם שמרטפית, אתה מתקשר הביתה 5 פעמים . ילד שני: כשאתה כבר עומד בדלת בדרך החוצה, אתה נזכר להשאיר מספר טלפון שניתן להשיגך . ילד שלישי: אתה משאיר הוראה לשמרטפית לצלצל אליך רק אם היא רואה דם . בבית: ילד ראשון: אתה מקצה נתח נכבד מזמנך בהתבוננות והתפעלות מהתינוק . ילד שני: אתה מקצה זמן בכל יום בהתבוננות כדי להזהר שהילד הראשון לא מוחץ, דוחף או מרביץ לתינוק . ילד שלישי: אתה מקצה מעט זמן בכל יום בהסתתרות מהילדים . בליעת מטבעות: ילד ראשון: כשהילד הראשון בולע מטבע, אתה ממהר עם הילד לבית-החולים ודורש צילום רנטגן . ילד שני: כשהילד השני בולע מטבע, אתה עוקבת בזהירות עד שהמטבע יוצא מהגוף . ילד שלישי: כשהילד השלישי בולע מטבע, אתה מנכה זאת מדמי הכיס שלו .

smailie

New member
../images/Emo51.gif שהזהרת אותי מראש

עכשיו אדע לעשות עם הילד הראשון מה שאמורים לעשות עם הילד השלישי.

akavishon

New member
עם הגדולה, אחרי כל אמבט, היינו עושים לה

מסג'ים ועיסויים. כשהיא נולדה, בדיוק נולד בן שני לאחת מהעבודה. יום אחד שאלתי אותה אם היא עושה גם עיסויים לבן שלה, אז בתגובה היא אמרה - שיגיד תודה אם אני שוטפת ממנו את כל הסבון אחרי ההאמבטיה.. היום אני מבין אותה :) עם הגדולה - לימדנו אותה צבעים, לספור, מה לא. עם השני - הוא כבר ילמד לבד...

droriki

New member
אומרים שאחרי השלישי זה יורד

כתבת יפה. לי אמרו שאחר כך נהיה יותר קל. מתי זה אחר כך?

למעלה