למה הילדים שלכם יתחפשו

גווניבר

New member
אני אתחפש לבדואית.

יש לי שמלה בדואית שחורה עם ריקמה מאוד יפה, ואני אקח מטפחת לבנה לראש. שנה שעברה התחפשתי ל'מונה ליזה'. האחיין שלי יהיה בן שנה שבוע לפני פורים, אז אני לא יודעת למה ההורים שלו יחפשו אותו. רעיונות: אח שלי התחפש פעם למלכת אסתר. עם פאה ושמלה שלי. כל הבנות בכיתה שלו ממש התלהבו. להתחפש לקלף מ'עליסה בארץ הפלאות'. עשיתי את זה בתיכון, מגניב. להתחפש לחיוך של החתול מ'עליסה' היפוכונדר- פיג'מה עם הרבה קופסאות ריקות של תרופות מלאות בפלסטלינה צבעונית (כיתה ה' שלי)

לא תאמינו

עמית רוצה להיות לובה, מ"ארץ נהדרת". כך היא החליטה והאמת, היא מחקה אותה נפלאאאאאאא. טל מתעקש על סופרמן וזה מה שהוא יהיה. (בשנה שעברה הוא היה ספיידרמן..., כמה מקורי...) אגב, 12 יום להורדההההההההההה. כיפק היי!!!

רחליקה1

New member
../images/Emo41.gifאני ברגע זה

בחיפושים אחר תחפושת של אפרוח למתו. חשבנו גם על במבה, כזכור זה היה כינויה כל החודש הראשון בגלל הצהבת.. וגם מישמיש, אם אני חושבת על כך... יום טוב לכולנו

איזה קטע, כולנו מתואמות ../images/Emo13.gif

הגדול יהיה ספידרמן (היה בטמן שנה שעברה ובטח יהיה סופרמן שנה הבאה
). יעל - נראה לי שהם ימצאו תחומי עניין משותפים
ותותוש יהיה אפרוח. יש לנו אוברול מדליק של אפרוח עוד מימי הגדול. אז הוא עובר בירושה. ומאוד יתאים לתלתלים הזהובים של תותוש.

היום שהייתי באלנבי...

ראיתי תחפושת של אפרוח ב20 שקלים נראה לי מעניין אבל לא הייתי סגורה לגבי הכובע, כי לא בא לי לשים לתמיר כובע ושאר אביזרים מסרבלים, מה אתם אומרים? לילה טוב אורית

לא רעיון טוב בגיל הזה

התחפושת שלנו היא אוברול נוח עם קפושון שעליו יש מקור ועיניים. צריך גם לשים לב שהבגד נוח ולא דליק.

למעלה