מזל טוב
יש לי בלוג

שאנטיdos

New member
../images/Emo151.gif מזל טוב ../images/Emo47.gif יש לי בלוג ../images/Emo41.gif

|ללא מילים|
אשמח לשמוע תגובות בהזדמנות הקרובה...
כניסה

binba

New member
וואווווו!!! ../images/Emo24.gif

אתר מ ק ס י ם! אפילו אין לי הערות לשיפור, שזה ממש ממש נדיר
התוכן עושה רושם מצויין, והעיצוב - איה, עשית עבודה נהדרת! פשוט תאווה לעיניים. כל כך מיוחד, מקורי, ססגוני ושמח
עוד לא הספקתי לקרוא הכל, מפאת השעה המאוחרת (נו טוף, לא מאוחרת, אבל אני עייפה), אבל את מה שכן קראתי - אהבתי. יופי של עבודה (ותודה על הלינק), רותם. נ.ב: לעזאזל, עכשיו האתר שלי נראה לי כל כך מכוער

שאנטיdos

New member
../images/Emo9.gif

המון תודה... מקווה תשקפצי לבקר... וואי אין לכם מושג כמה פעמים אני מרענן את הפורום הזה ואת האתר שלי לראות אם יש תגובות

אתר נהדר

תוכן נפלא ועיצוב נהדר ( נו טוב זאת איה ) רק תעדכן כל כמה ימים ולא כל חצי שנה , בלוג זה תוכן
ובקשר לפיגוע 3 פצועים , מחבלת מתאבדת מתה ו2 מחבלים אנוש ( יששש! )

שאנטיdos

New member
../images/Emo51.gif

אני באמת מקווה (אם כל הכבוד לאיה) שזה ישאר בסדר הזה קודם התוכן ואחכ העיצוב... בכל מקרה, אני מקווה כרגע לעדכן פעמיים בשבוע במסגרות הזמן המצומצם שלי.. [ולא אני לא כותב כלום על הפיגוע, די להשבתת השמחה]

איה@

New member
רותם תודה../images/Emo70.gif רוצה ייעוץ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

קאתי

New member
שאנטי דוס ../images/Emo50.gif מדי פעם ....

יש שילוב מעניין של עיצוב ותוכן והנה המדי פעם הזה מתממש אצלך . אז שתי תגובות ברשותך . הראשונה - לגבי העיצוב . איה יקירתי .. לואן-גוך היתה התקופה הכחולה ולך התקופה הכתומה -צהובה
שאני מאוד מאוד אוהבת. עיצוב מבריק .. שילוב גוונים ואלמנטים מאוד מוצלח . כל הכבוד . תגובה שניה - התוכן . אז ככה מן הסתם בייבי בלוג ואין בו עדיין הרבה תוכן אבל אני צופה גדולות ונצורות לבלוג שלך מן הסיבה הפשוטה כפי שאמרתי לאיה ... שילוב של בחור "דוס" כפי שבחרת להתכנות או חרדי ..או פשוט מעולם הדת ויומן אינטרנטי זה שילוב מעניין שבוודאי יהיה מסקרן וחוויתי . סגנון הכתיבה שלך אהבתי , מכיל הומור מטובל בסארקזם בכלל הולכת להיות חוויה מרתקת הבלוג שלך . שמתי במועדפים שלי . ונשאר רק לומר בהצלחה .תתחדש.

שאנטיdos

New member
../images/Emo8.gif

תודה רבה... ודבקוא חשבתי שהבהרתי שעל ראשי כיפה סרוגה כך שאינני יכול להיות מונח על אותו מדף של מי שמקולטג כחרדי :)

איה@

New member
קול ששון ../images/Emo48.gifוקול שמחה../images/Emo65.gif

ברכות
עכשיו אני יכולה לגלות.......כשנכנסת בפעם הראשונה לפורום, חשבתי שזאת בדיחה ומישהו מתלוצץ על חשבוננו (פראנויה של מנהלים
) והסיבה שפניתי אליך בקשר לעיצוב היתה כדי לתהות על קנקנך......
ואז גיליתי שאתה "אמיתי" ורציני והכי חשוב שיש לך יכולת ביטוי ויש לך מה להגיד!! הסתקרנתי עוד יותר - במיוחד בגלל הנושא, החיבור שבין הפריקיות והדוסיות הקצוות הקיצוניים האלו - ואיך שאתה הולך שם בשביל האמצע..... אני מאחלת לך את כל ההצלחות שבעולם! בעצם אני בטוחה שתצליח - כי יש לך מסר חשוב לעולם! סובלנות - הקשבה - פשרה - אמצע - דיבור - הבנה - קבלה זה המתכון שאנחנו זקוקים לו כחברה. ואתה הסנונית. שמחתי לעצב את הרקע לכל זה. ברכות והצלחות
איה.

שאנטיdos

New member
לא צריך להוציא את כל הפסולת החוצה

בכל אופן, אני מקווה שלא לאכזב אותך, ולהפיל את ההשעקה שלך לעוד גרוטאת אינטרנט... ושוב
מקווה ש...

xero1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

למעלה