מזל טוב

../images/Emo151.gifמזל טוב

מזל טוב לכולם רק עכשיו ניסכנסתי אחרי כמה ימים וכבר אתם כ"כ מעודכנים אז קודם כל מזל טוב לכולם ושכולם יהיו בריאים מכייון שכולם יודעות שיש דברים גרועים מקאב פוט ובעזרת השם הכל יסתדר אצל כולנו לגבי התפילה אני מאד אשמח אם יהיה דבר כזה לגבי תה שומר יש ילדים שזה עושה להם כאב בטן יותר מאשר עוזר אז רצוי מאד לשנות אולי לתה קמומיל או צמחים לבן שלי זה שינה פלאים ברגע ששניתי לו משומר לקמומיל . לגבי פריחות מגבסים קניתי שמן מיוחד או טלק להוסיף במי אמבט שרועי בלי הגבס מכייון שהיו לו רגישיות איומיות מהתחבושות וזה עבד מקווה שטיפים אלו יעזרו למי שצריך ושוב אני רוצה להלל את הפורום הזה על האופטימיות העידוד וכו נילי

לבי המפגש

אנחנו די רחוקים ממכם בכל זאת בבאר שבע אבל לא נראה לי בכל אופן תודה למרות שגם אנחנו נשמח לפגוש אתכם בנוסף לגבי כאבי בטן ניסית חליטת נענע ? זה גם עוזר

חליטת נענע

תודה, אמרו לי לא לשתות נענע בהנקה, מפני שזה עלול לדלל ת כמויות החלב. לאמעיזה לנסות

תודה חמודה

על כל הטיפים ויכול להיות שאש"ת תשרשר את ההודעות למקום של שרשור הטיפים של קוקימן. רועי באמת כזה מותק, תמונה מקסימה. גם לאושרי נתנו המון תמציות קמומיל וגם זה לא עזר... הוא כבר בן חצי שנה ועדיין קם הארבע לפנות בוקר מתפתלללללל

תודה רבה

אני מקווה שרועי מרגיש טוב ואני גם בעד התפילה באמתר של אושרי שתהיה שבת שקטה ושבת שלום אורית

הי נילי- מיפוי מרפאות ק"פ

הי, אפשר לבקש ממך לשלוח לאחת המנהלות מסר עם שמות הרופאים בשניידר והשיטה שהם מטפלים? זה בשביל "מיפוי מרפאות ק"פ בארץ. כמובן לא דחוף רק אם יצא מתי שהו תודה תודה

לגבי המיפוי

אין שום בעיה אני אהיה בסורוקה ביום רביעי ואז אני אוכל להפיץ אץ הפלייר וגם לשאול את הרופא באיזה שיטה הוא משתמש מה שבטוח שרופא אחר בסורוקה בעל וותק של 30 שנה ויותר לא מאמין בשיטה של פונסטי מכייון שבהתחלה הייתי מטופלת עצלו וששאלתי אותו לגבי הנעליים הוא אמר לי שזה שיטה ישנה ובזמנו היו משתמשים עם הנעליים ואם אני רוצה לתקן את הקלאב פוט אני צריכה גבסים עד שיתחיל ללכת כך שאין רק שיטה אחת בסורוקה אני הלכתי לרופא בפתח תקווה שרועי רק נולד בשם קלמן כץ שנחשב מאד והוא אמר לי על שיטת םונסטי הוא כן עובד בשיטה זאת בכל מקרה אני יודעת שהרופא שהיום אני מטופלת אצלו היה עושה מניפולציות וגבסים ניתוח עם צריך וסד או נעל הפוכה אך מעולם לא דיבר איתי על נעלי דניס בראון

על שיטת פונזטי

בשנת 1996 יצא הספר של פונזטי ומאז התחילו לטפל בשיטה. יצא גם ספר בשנות השישים שפונזטי טוען שלא השתמשו בו כי לא היה מובן. כך שסביר מאוד להניח שלא ממש טיפלו בה קודם, בטח לא בארץ. כולם שמעו על השם וכו' אבל לא הלכו לפי הפוטוקול, אלא שנו קצת פה וקצת שם... השיטה של גבסים עד שהילד הולך, היא השיטה שנחשבת היום למיושנת, ברב המקרים היא אף כוללת מאוחר יותר ניתוח לסידור עצמות כף הרגל. בשיטה של פונזטי התינוק צריך להיות עם המכשיר עד גיל חצי שנה בערך, אח"כ אפשר להוריד אותו לשש שעות וזה כדי לא לעקב את ההתפתחות המוטורית של הילד. נעל הפוכה. לפי פונזטי לא צריך. הבעייה שבארץ מייצרים רק נעליים הפוכות - לשים על הבר לדוגמא- הנעל אמורה לתקן מצב אחר- לא ק"פ. מה שומר על תיקון הק"פ שנעשה ע"י גבסים ומניפולציות במשך עד שמונה פעמים, זה מכשיר הדניס בראון ששומר את כף הרגל פונה החוצה. לבעיה יש נטיה לחזור עד גיל 4-5 ולכן מומלץ לא להוריד את המכשיר לפחות עד גיל שלוש. עוד דבר. לפונזטי יש ניסיון מוכח, כלומר מעקב אחרי אנשים מגיל אפס- של יותר משלושים וחמש שנים עם יותר מ90 אחוזי הצלחה. הצלחה נחשבת ל- כף רגל גמישה, חזקה וחסרת כאבים. הוא טוען שאין לאף אחד אחר מחקר שעוקב אחרי מקרים מעל גיל 16. אני נאחזת בזה כל הזמן כי פשוט אין לאף אחד אחר משהו יותר טוב. פונזטי גם מגדיש כל הזמן עד כמה חשוב לבחור ברופא מנוסה ביותר שעבר אצלו או אצל תלמידיו את שיטת המניפולציות. גם אין הרבה בארץ. פה נכתב על ד"ר בור מ"העמק"- שפונזטי ממליץ עליו כל הזמן, ד"ר פנסקי בקפלן, שאש"ת אומרת שמכיר את פומזטי אישית, וגם פרופ' פורת בירושלים, שכמעט נצמד לפרוטוקול. מב שאותי מרגיז זה שהרבה רופאים טוענים שהם מישתמשים בשיטה אבל בעצם רק נעזרים בה ולא אומרים את זה למטופלים. יש המון אורטופדים שנחשבים ממש טובים וגיליתי שזה לא אומר שהם יודעים לתקן ק"פ. נשמע מוזר? גם לי היה מוזר בהתחלה. הבנתי שזו פשוט בעיה קלה מידי שאין מה להתעמק בה, ולכן למשל הם עושים מישמש מכל מיני שיטות או למשל למהשיטה של פונזטי והשיטה שהם היו רגילים קודם. מקוה שלא כתבתי ארוך מידי... לילה טוב עידית

למעלה