מיומנה עושה בחונטוס בצפון

glitter8

New member
../images/Emo151.gifמיומנה עושה בחונטוס בצפון

עייפה מתה, אבל חייבת לכם כמה מילים מהערב... חצי שנה לא ראיתי את בחונטוס, אז זה די היה כמו לראות את זה בפעם הראשונה במיוחד כי יש קטעים חדשים, וכמה תחלופות בצוות.האולם אחר, בקיצור, בחונטוס משודרג. ולא שחלילה הקודמים לא היו טובים, הסאונד בתיאטרון הצפון חדשני ומעולה כי זה תיאטרון חדש יחסית, בקושי 10 שנים. אז דיויד נשמע ממש פיגוז! ואלה, מה אני אגיד?, מופע מושלם, חגיגה של צבעים תאורה מוזיקה וריקודים, בסוף אני כבר רקדתי על הכיסא, הקהל פשוט השתולל כשדיויד עלה על הבמה, הצליחו להפתיע גם אותי, ולדעתי המופע היה קצת ארוך מהרגיל..איזה כיף! צר לי שאין לי חוויות משיחה שאחרי המופע, היתה הפוגה במבול ורצנו ישר לאוטו והביתה, וגם מרגיש לי קצת פאדיחה לבוא אליו בלי עוד מישהו/הי מהפורום...בפעם האחרונה שזה קרה הרגשתי קצת "תקועה" אז אני שולחת לו חיבוק מכאן
וגם
ותודה על הופעה מקסימה! מחר אני אזכר בעוד פרטים אז אני אכתוב.. לילה טוב לכולם!

glitter8

New member
תכניה לבחונטוס

תגידו- כל מי שראה לאחרונה את בחונטוס- ראיתי אתמול שיצאה תכניה לבחונטוס- מישהו ראה? העלות שלה, אגב -22 ש"ח. קצת יקר, לא? והחולצות שהיו , אגב-היו רק של מיומנה בלי דיויד..אז לא קניתי...

YulaShpil

New member
גם לי נראה קצת יקר

בפעם האחרונה שהייתי בהצגה לה היתה תכניה, היא עלתה 10 ש"ח... אבל אם או בלי תכניה, אני שמחה שנהנית, ועוד יותר שמחה לשמוע שיש עדכונים במופע, והוא לא קופא על שמריו...
באמת קיוויתי לשמוע רק דברים טובים על הופעה של בחונטוס מחוץ לאולם הבית של מיומנה, ואכן לא התבדיתי.
ענבל

handlessman

New member
פיייי מה זה המחיר הזה?

מה הם כבר שמו שם, מילות וסדר שירים ומידע על כולם? על מה 22 ש"ח? סתם קיוו שרוב אלה שיבואו למופע יהיו טחונים בתחת כך שיוכלו להרוויח עליהם עוד כמה ג'ובות?

glitter8

New member
הלו הלו..אפשר לדבר יפה..

מה נהיה איתך? איפה הילד של הצופים שיודע לדבר בנימוס..?

handlessman

New member
פפחחחחחח

מאיפה באת לי עם זה עכשיו? "הילד של הצופים" XD בצופים אני ילד טוב קרית אונו כי שם יש חניכים, אבל רק שם...

למעלה