מעלילות טלי בצבא

tali_le

New member
../images/Emo151.gifמעלילות טלי בצבא../images/Emo151.gif

גבירותיי ורבותי - ברוכים הבאים לעלילות טלי בצבא - הפינה הדו שבועית הראשונה והיחידה בפורום!! הפינה תכלול סיפורי צבא מטופשים, עדכונים סיפורים והסברים על צמחונות וטבעונות בצבא (בעיקר בחיל האוויר) ועוד שטויות שישעשעו אותי ואני מקווה שגם אתכם אז כיוון שנטע יצאה למלחמה חסרת שחר בשרשורי ה-
הנוראיים שפשטו בפורום אפתח ואספר על צמחונות בצבא ואתחיל מהציוד: נעליים - לבנות אין בעיה, נעליים מבד הן אמנם לא תקניות אבל עור סינטטי ייחשב עור רגיל ולא יזכה אתכן בתלונה לבנים תהיה יותר בעיה - דרך קב"ן ניתן להשיג פטור מנעליים צבאיות ולרכוש מראש נעליים צבאיות תקניות (vegan shoes) כומתה, שמיכות צמר, סוודרים - הצבא לא מספק שום תחלחף לאלה - ניתן אולי להשיג פטור משמיכות דרך הקב"ן אבל זה לא בטוח וגם לא באמת משנה כי הן ממוחזרות בעקביות ואתם לא תורמים לקיומם ע"י זה שהן אצלכם אם אתם לא גורמים בהן לבלאי חיסונים - שימו לב! חיסון השפעת שנותנמים בצבא מכיל רכיבי ביצה שונים!! אין דרך חוקית להשיג פטור מזה פרט ללומר שעשיתם אותו באופן פרטי - אם מחסנים אתכם במרפאות הבסיס (סביר להניח) הם לא באמת בודקים את זה והעיקר - האוכל אני אדבר בעיקר על צמחונות כאן, לצערי עוד אין לי פרטים על טבעונות... בצבא יש דבר כזה שנקרא אישור צמחוני כל קצין יכול לחתום עליו תשיגו אחד ביום הראשון לטירונות זו לא אמורה להיות בעיה - רק תתעקשו על זה האוכל הצמחוני בצבא הוא בעיקר לא מגוון אצלנו יש שניצל סויה, שניצל סויה כרובית וביום חמישי הייתה שקשוקה לכולם - וזה גם ככה צמחוני אבל תיזהרו - שניצל הכרובית הוא נוראי אנחנו נחשפנו למחדל בארוחת שישי - שאמורה להיות חגיגית ומיוחדת מאוד ואז לצד הסטייקים שבוגשו לכל שולחן (כן, זה ממש כמו חתונה, מגישים עד לשולחן ביום שישי) קיבלנו גושים ירוקים נראו מצופים בפירורי לחם דיון ארוך ביני לבין כמה צמחוניות נוספות הביא לתחילתה של תכנית פעולה - לקחנו כל יום כמות גדולה מהרצוי והצפוי של שניצל כרובית שמצאה את דרכה מיד לפח האשפה - ניסינו לגמור את מלאי הכרובית הנוראית במחסני הבסיס - אחרי 3 ימים נראה היה כי הצלחנו - בצהרי יום ג (לא ממש צהריים כי הצבא בטוח ש- 11:30 זה שיא היום ושאז כולנו רעבים ורוצים ארוחת צהריים) מצאנו במנה הצמחונית שניצל אמיתי - השמחה והרינה עלו בלבבותינו וקיבותינו פצחו בשירה עליזה אבל.... הגיע לו יום חמישי.... ו..... הכרובית חזרה!! לא יאומן אך יסופר אבל יש להם מלאי בלתי נדלה כנראה של הגועל נפש הזה מחר אנחנו נאלץ לחשוב על תכנית חדשה... למישהו יש רעיונות? וזהו ברוב עייפותי אני נאלצת לקטוע כאן את הפינה... ואחזור בעוד שבוע (שכן אני יוצאת שבועיים רצוף מסיבה לא ידועה) לעוד פינה מקווה שנהניתם ואם יש לכם שאלות על צבא וצמחונות בנושא שלא הזכרתי שאלו אני אנסה השבוע להתחיל לברר בנושא הטבעונות טלי

tali_le

New member
ורגע לפני שאני הולכת לישון

אני רק רוצה לומר כמה דברים
לגל - שתרגיש טוב ותפסיק כבר להיות חולה!!
לנטע שתהיי שמחה כבר ואל תעזי להיות חולה שוב ולכולם שתמשיכו להיות פה ולספק לי שעשוע וכיף בגיחותיי הביתה מקייטנת חיל האוויר שלי ואם מישהו מכם רוצה לשמוע גפ סיפורים כיפיים על הקייטנה - אז הנה הודעה מפורום פחות מצונזר (אההמממ... אהמממ..) טלי רכוש צה"ל

אגב ´צבא´

"נגלת" ניסויים נוספת ´אושרה´ (הם לא באמת צריכים אישור), ניסויי ATLS, בבה"ד 10, "עוד" 200 כלבים. הסיבה הראשונה של ´למה לא להתגייס לצבא הישראלי´- ניסויים בבע"ח, הם הורגים יותר בע"ח (ולא רק כלבים) לא-אנושיים מאשר ילדות פלסטיניות קטנות.

xenocide

New member
אבל..

באותה רמה אתה יכול הגיד שאתה לא רוצה לחיות על כדור הארץ כי הורגים בו חיות או לחיות בארץ זו או אחרת מאותה סיבה. כמובן שיש שוני מסויים אבל אתה לא יכול להחרים הכל מאחר והנורמה הנוראים הזו מתקיימת בהרבה קבוצות

Neta558

New member
את ../images/Emo151.gif אמיתית! בו...

אי אפשר להורות למישהו להיות שמח. אני יודעת שאצלכם ב"קייטנה" מנסים להורות דברים מסוגים שונים, אבל כאן אצלנו, אין פקודות מאושרות לגבי מצבי רוח ושאר לא ירקות! אז בו לך...
ואת טוענת שהפורום הזה מצונזר? הפורום הזה פשוט קורס תחת עומס הודעות ה
, זה אחד השרשורים הכי ארוכים שיש פה! דיי, אנשים, תפסיקו לאהוב אחד את השני, תפסיקו להתענין אחד בשני, תפסיקו לחיות מעבר לטבעונות! כאילו... כלומר... פשוט... איכסה... קיטש... עולם אכזר... טוב, טוב... clear! *נטע נותנת שוק חשמלי עם הכפות המגניבות האלה לשרשורי ה
ומחזירה אותם לחיים שמחים ומאושרים*

Neta558

New member
חיסונים לא טבעונים? גועל אמיתי...

מי מזריק לעצמו ביצה? בההה... באשר למוצרי צמר-בזמנו בררתי ונטען כי הכל מיוצר מצמר סינטטי. התוכלי לאשר טענה זו?
שניצל כרובית. מה לגבי הרעיון המהפכני-לאכול אותו? לחילופין אפשר להפיץ שמועה בבסיס שהכרוביות בארץ נמצאו כרעילות ועשויות לגרום לעיוורון. בבסיס רחוק כל כך בטח לא יטרחו לאמת את העובדה עם המציאות הרחוקה, ואולי יהיה לכם אוכל טוב יותר. ואם לא, אפשר לצום. אם את רוצה לפתוח במסע רוחני כמעט ללא מזון, את יודעת למי לפנות

crazykitty

New member
מתכוננת נפשית- אכילתית לקראת הצבא

הי! אמנם רק אתמול נודע לי שבמקום בדצמבר אתגייס בפברואר, אך אף פעם לא מוקדם מדי לשאול: כצמחונית הדוקה מזה שנתיים אני דואגת הקשר לאוכל הטירונות, כפי שהבנתי- השניצלים דוחים, אז רציתי לשאול אם לפחות הירקות נורמליים ואכילים או שמא גם הם גועל נפש? אם יהיו לי לפחות ירקות וביצים- אני אוכל לשרוד בשקט...בערך... מצפה לתשובה שתגיע בשבוע הבא...תודה!

למעלה