מצאתי באג ענקי בסיוט אלם 4!!

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif מצאתי באג ענקי בסיוט אלם 4!!

מצאתי באג וטעות גדולה שעשו בסיוט ברחוב אלם 4! ספוילרון קטן: לאחר שאחיה של ליסה מת, היא עמדה מול לוח התמונות שלה והתאמנה עם המונצ'קות (כלי לחימה) של אח שלי. היא ביצעב תרגילים אדירים, וכשהמצלמה צילמה אותה מלפני היא בקושי עשתה משהו וברגע שצילמו אותה מאחור היא פתאום ידעה טוב טוב תרגילים בזה, וראו שו לא היא כי כשצילמו אותה מאחורה היה לה פתאום שיער חום ובצורה שונה... שימו לב לזה

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif מקפיץ... ותגיבו!!!!!!!!!

למה להודעות שלי אתם אף פעם לא מגיבים???

VAMPhantom

New member
זה יעני.... ../images/Emo58.gif

היא שואבת את כוחותיהם של אחרים, כך שאט-אט משתנה פיזית ונפשית, לקראת הליחמה בפרדי!

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif אז זהו שלא... ../images/Emo58.gif

כי סצינה אחת אחר כך, השיער שלה היה בדיוק כמו בהתחלה...

D i l D o

New member
אהההההההההההה |צורח|!

לא יודע מה נפל עלי! פשוט רציתי לצרוח....
עוד פעם... אהההההההההההההההההה! חה חה חה אני נהנה!

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif אתה בטוח שאתה בסדר?

מבחינה נפשית... או שראית את האייקון שאני שם לפני כל הודעה ובגלל זה צרחת?

D i l D o

New member
אם אני בסדר נפשית?

לא בטוח... תשאל את אור (יורופ1990) הוא חושב שאני פסיכי, והרופאים לא יודעים בדיוק מה יש לי.... אהההההההההההההההההה

VAMPhantom

New member
ראית פעם את הפרופסור המטורף?../images/Emo8.gif

זו הסיבה שהכל חוזר לקדמותו אח"כ

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאני חייבת את הסרט בוידאו...

חייבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת...

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif אז קחי אותו מספרייה כלשהי

ביננו, סיוט 3 הרבה יותר טוב... לא אהבתי כל כך את 4...

D i l D o

New member
שאבי לא נעים לי להגיד לך את זה אבל

אם לא אהבתאת סיוט ברחוב אלם אז אני חייב להגיד לך את הדבר הבא: קישטה! קישטה! לךךךך!
.... אהה ודרך אגב, ברוך הבא לפורומינו!!!!! חה חה חה גנבתי לפטריציה\אפי את המשפט!

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gifLOL השתגעת?!?!?!? חחחח

איך אתה מעז לומר ועוד לידי, שסדרת סיוט ברחוב אלם גרועה? זו הסדרה הכי טובה שנוצרה של סרטי אימה.. אתה מבייש את הפורום הזה. הצחקת אותי "ביננו כולם גרועים" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

SHABBI THE 3rd

New member
אין מה לעשות...זה פשוט לא הפחיד אות

אותי. וזה לא שאני לא מפחד בסרטים, כי את "ליל המתים חיים" אני בקושי סיימתי מרוב פחד. לפי דעתי כולם כמו הראשון (שהוא עוד בסדר), חבורה של צעירים שמנסים לא להירדם ובלה בלה בלה....והקטע הכי מגוחך בסדרה זה איך שכל פעם הם מוצאים עוד דרך מפגרת להחזיר אותו לחיים, אתה חושב שהוא מת בסוף הסרט אבל פתאום, בדרך מופלאה הוא שוב חי...די!!! מת זה מת! ואותו הדבר ב"יום שישי ה13" כל הסרטים אותו הדבר....אבל זה כבר לשירשור אחר חחחח

למעלה