משחקון קטן.. חח

Org289

New member
../images/Emo151.gif משחקון קטן.. חח ../images/Emo151.gif

"זה שמתחתי" כולם מכירים? אם לא אז תגידו ואני יסביר.. מקווה שהמשחק הזה ילך כי הפורום קצת יבש... למנהלת - סורי אם אסור לפתוח בלי לבקש רשות אני פשוט לא כל כך מכירה את החוקים ומשחק נראלי מתאים כדי להכניס קצת חיים לפורום הזה.. אז התנצלות מראש! טוב אז מי שלא מכיר שיגיד עכשיו ואני יסביר לו ואם כולם מכירים אז אפשר להתחיל..

פיגמיסט

New member
אבל

זה הקטע שמי מתחתיי הוא כן או לא? כאילו - מי שמתחתיי הוא עם עיניים חומות או מי שמתחתיי הוא לא בעל עיניים שחורות?

Org289

New member
לא משנה..

כל אחד בוחר מה שבא לו.. בעיקרון זה אותו הדבר... טוב אני מתחילה - מי שמתחתיי חולה על הפיג'מות (התוכנית..)

../images/Emo47.gifאני מכיר ואחלה של משחק כל כבוד לך../images/Emo9.gif

ואת מתכוונת לאסוטיאציות?שכל אחד זורק מה עולה בראש? או שכל אחד אומר מה הוא חושב על מי שמעליו?

Org289

New member
לא זה ולא זה..

הכוונה היא שכל אחד כותב "זה שמתחתי הוא... " מי שזה נכון לגביו מוסיף תגובה מפרט לגבי זה (אם הוא רוצה) ומוסיף "זה שמתחתיי..." חדש.. לדוגמא אני כותב תזה שמתחתי רואה הפיג'מות אם מישו זה נכון לגביו הוא מוסיף תגובה נגיד משו כזה: "כן אני חולה על הסדרה.. כל כךך מצחיקה.." ומוסיף "לזה שמתחתי יש סטייה קלה באיזשהו נושא" וכן הלאה ןכן הלאה... מקווה שהייתי ברורה... שנתחיל לשחק?

פיגמיסט

New member
אני חולה על הפיג'מות אני גאה!

כמו עוד הרבה ילדים... מי שמתחתיי משתעמם מחשופים

Org289

New member
מי שמתחתיי...

מתה על פרכיות!! אחד הדברים הממכרים!! חח טוב... |דגש|זה שמתחתיי נמצא עכשיו במצב כפית קשה (או לעיתים ממש ממש ממש קרובות..)... (רוצה לספר לנו על זה?)

IreeEena

New member
מי שמתחתיי..

אני במצב כפית רוב שעות היום בזכות חברותיי היקרות
אוקיי אז למי שמתחתיי יש גופייה סגולה! [סתם בא לי להתלהב כי קניתי גופייה סגולה ממש יפה XD ]

נראה לי שלי יש ../images/Emo3.gif

מי שמתחתי יודע עד כמה אני אוהבת את אבי קורניק (כדרך אגב אתמול ראיתי מישהו שממש דומה לו ברחובות).

Org289

New member
חוללללעעעעללליייוו!!!

יון תומרקין המלך!... עוד מהאי אני מתה עליו.. חח.. ועכשיו הוא מזה חמוד בתור הדתי.. חח טוב.. זה שמתחתי ראה את התוכנית "שמש" בזמנו.. וחושב שהיא מצחיקה..

פיגמיסט

New member
אני מחשב את עצמי למרות שראיתי אותה בוי או די

כי לא צריך לראות אותה בזמנו שלושת העונות נמצאים בוי או די ואני חושב שהיא מצחיקה מאוד... מי שמתחתיי היה מת לנהל את הפורום הזה וחושב שהוא יצליח להביא עוד אנשים תסתכלי טוב אההממאורהאההמ

הרבה אנשים היו רוצים לנהל את הפורום ../images/Emo6.gif

אבל שיחכו בסבלנות
מי שמתחתי ראה את כל הטלנובלות הישראליות שקיימות...

Org289

New member
תגדירי "כל"..

לפי ערוץ? HOT? YES? לפי שחקנים?... כללי מדי..

אממ ../images/Emo192.gif

ערוצי HOT וגם ערוץ 2 (שיש שמה גם כמה טלנובלות שמשודרות בערוץ YES)

../images/Emo47.gifמושפע שכמוני חחח

אני רואה גם אמרקאיות הכי להיט מי שמתחתי חושב שהוא יכול לעשות פינת שירים קבועה בפורום או כל פינה טובה,

למעלה