"משנכנס אדר מרבין בשמחה"

viko222

New member
../images/Emo151.gif"משנכנס אדר מרבין בשמחה"../images/Emo151.gif

היום ראש חדש ומחר מתחיל א' באדר
מה שאומר שפורים ממש בפתח!
לכבוד חודש אדר בואו נשתף פעולה וכל אחד יכתוב למה הוא התחפש בשנים עברו או מתכוון להתחפש בפורים הקרוב. אוהבים עדלאידע? הולכים לבית הכנסת ושומעים את מגילת אסתר ויורים קפצונים כששומעים תשם "המן"? שתפו את כל חברי הפורום על חג פורים שלכם!

I מ י ר ב I

New member
חודש טוב לכולם../images/Emo70.gif

אני כבר 12 שנה לא מתחפשת,התחפושת האחרונה שלי היתה פנקיסטית נראה לי ביב'. רציתי השנה להתחפש לאחות,ראיתי בסנטר תחפושת סקסית כזו אבל קצת מוזר לי כל הקטע. בחדרה כל שנה יש עדלאידע ואני יוצאת לרחוב תמיד לראות אותה. לבית הכנסת אני לא הולכת,שהייתי קטנה הייתי הולכת.

בתור מורה אני חייבת להתחפש../images/Emo13.gif

שנה שעברה התחפשתי לחיפושית (וגם ורד
) השנה- לא מגלה

חח גדול!!../images/Emo42.gif

אני התחפשתי למלא דברים ממש יצירתיים
אצלנו במשפחה לא קנינו את התחפושות אלא הכנו אותם אז היו כל מיני דברים מוזרים ומצחיקים. למשל התחפושת שהכי זכורה לי היא מלכת תנובה שאבא שלי הכין לי, הוא קנה את הגלילים האלה של המדבקות ששמים על הבקבוקים של השוקו, והקופסאות של הקוטג' וכו' ואז הכין לי מזה שמלה ומעין כתר ענקי שהיה ממש כבד בקיצור - מושקע וקורע מצחוק! השנה אני מתחפשת עם שתי חברות לנעלי אולסטאר. מקווה שיצא טוב!

veredmp

New member
אוי, אני מתה על פורים ../images/Emo151.gif

עדיין לא החלטתי למה אני מתחפשת השנה. בקשר לשנים עברו, בהתחשב בגילי המופלג, יש יותר מדי תחפושות
אבל אני חייבת לציין שהיפה מכולן היתה מתישהו בסוף היסודי, שלא רציתי להתחפש ויום לפני פורים שיניתי את דעתי, אז אמא ואני פשוט אלתרנו תחפושת של צועניה-מוכרת. שמתי שמלה סגולה שאנטי כזו עם בנדנה סגולה בשיער, לקחנו קרטון וגזרנו אותו ושמנו סרט שיישב לי על הצוואר ושמנו שם גולות ומטבעות ישנים וכל מיני "אוצרות" והייתי מהממת מאין כמותי
אני גם, כמובן, ממש אוהבת עדלאידע. כל שנה אני לוקחת חופש בפורים (מה שנראה לי השנה לא ייצא לפועל
) וצופה בעדלאידע של נתניה (שהיא לא מהממת, אבל יפה). אני לא הולכת לבית הכנסת ולא יורה קפצונים, אבל קופצת מהם, זה נחשב?

ady18

Well-known member
:)

לא אוהבת להתחפש אולי קצת איפור כזה... לבית כנסת לא הולכת... ובדרך כלל נותנת לחברים משולחי מנות+נזקקים משלוחי מנות גם...

למעלה