../images/Emo151.gifמתכון לדג מבושל עם שוני ומוזר../images/Emo19.gif../images/Emo209.gif
רק הוא רחוק מאוד מהסושי. כותבת עם קצת הומור את המתכון כי היה זה לילה מהול גם בכי וגם צחוק בסוף ובריאות לאחת והקומונה ובעצם לכולם. סיר לכמה סועדים... החומרים לדג מבושל. דג לוקוס גדול חתוך לפרוסות. 2 כוסות חומוס מבושלים חצי בישול... לא רך? חופן כוסברה תריה כוס מלה. עכשיו המוזר. עלים קטנים של צנון תרי לפחות כוס לא לחתוך שלמים. 3 כפות פפריקה חריפה אפשר מתוקה. אבל פליפלה זה הכי טעים. 3 כפות שמן זיית + 5 של קנולה..... הסבר שמן הזיית פחות נחשב. בערך הקלורי? 2 פלפלים של צ'לי קצוץ. חצי כוס מים מנרלים... הכול בריא כאן חברותי. 5 שני שום יפות איטלקי כשר. יש 1 כפית מלח וכצת חצי כפית קרקום. ...לפעמים נותן מרקם יפה? אופן ההכנה חצי מכמות הכוסברה להניח בתחתית סיר של הדג. עם חצי מהכמות של השום גם חתוך ליריח.. יש לשתוף את החומוס החצי מבושל ולהכניס לסיר הדג מעל הכוסברה והשום וקורט מלח. עם חצי כוס מים לתת לזה בישול של10 דקות מנחים ומוסיפים את שאר המרכיבים פרוסות הדג העלים של הצנון. התרי. והצ'לי הקצוץ שאר הכוסברה. והשום המלח הקרקום לפזר על הכול ואת השמן מערבבים עם הפפריקה ויוצקים על הדג וכול שאר המרכיבים לבשל על אש הכי קטנה כ30 דקות. אין צורך בשעות??? את הלימון יש להגיש בצלחת כתוספת.כך שכול הטעמים והארומה של הדג בצורה זו עם עלי צנון נשארים יפה. יש אפשרות להוסיף בצלחת מרחק חביבי מהקמון זה רק בגלל החומוס תמיד החומוס אוהב את הקמון זהירות לא על הדג.. כידוע לקמון יש מרירות וזה נוגד להרבה טעמים . הוא מתאים הכי הרבה לבשרים שונים וגם לפולים המבושלים וגם לכבד לא תמיד אם מכנסים שום זה גם טוב עם הקמון עוד אם יש קמון במתכון אסור לעברב עם הקינמון. . ויש הסלנג של המטקטק והמתקתיק זה לא עובד עלי. לפעמים כן הקינמון מאוהב רק במתוק. בטח יש כאן שיגדו חני צודקת סליחה על הנימוק ועל הקמון והקינמון . ומבקשת לא להכניס את ההומור לסיר שלי כך יכולים עוד לצחוק ביחד כאן אוהבת אותכם תמיד יש לי פילוסופיה. משלי שבת שלום לכול המתוקות כאן וגם המתוק. חני
רק הוא רחוק מאוד מהסושי. כותבת עם קצת הומור את המתכון כי היה זה לילה מהול גם בכי וגם צחוק בסוף ובריאות לאחת והקומונה ובעצם לכולם. סיר לכמה סועדים... החומרים לדג מבושל. דג לוקוס גדול חתוך לפרוסות. 2 כוסות חומוס מבושלים חצי בישול... לא רך? חופן כוסברה תריה כוס מלה. עכשיו המוזר. עלים קטנים של צנון תרי לפחות כוס לא לחתוך שלמים. 3 כפות פפריקה חריפה אפשר מתוקה. אבל פליפלה זה הכי טעים. 3 כפות שמן זיית + 5 של קנולה..... הסבר שמן הזיית פחות נחשב. בערך הקלורי? 2 פלפלים של צ'לי קצוץ. חצי כוס מים מנרלים... הכול בריא כאן חברותי. 5 שני שום יפות איטלקי כשר. יש 1 כפית מלח וכצת חצי כפית קרקום. ...לפעמים נותן מרקם יפה? אופן ההכנה חצי מכמות הכוסברה להניח בתחתית סיר של הדג. עם חצי מהכמות של השום גם חתוך ליריח.. יש לשתוף את החומוס החצי מבושל ולהכניס לסיר הדג מעל הכוסברה והשום וקורט מלח. עם חצי כוס מים לתת לזה בישול של10 דקות מנחים ומוסיפים את שאר המרכיבים פרוסות הדג העלים של הצנון. התרי. והצ'לי הקצוץ שאר הכוסברה. והשום המלח הקרקום לפזר על הכול ואת השמן מערבבים עם הפפריקה ויוצקים על הדג וכול שאר המרכיבים לבשל על אש הכי קטנה כ30 דקות. אין צורך בשעות??? את הלימון יש להגיש בצלחת כתוספת.כך שכול הטעמים והארומה של הדג בצורה זו עם עלי צנון נשארים יפה. יש אפשרות להוסיף בצלחת מרחק חביבי מהקמון זה רק בגלל החומוס תמיד החומוס אוהב את הקמון זהירות לא על הדג.. כידוע לקמון יש מרירות וזה נוגד להרבה טעמים . הוא מתאים הכי הרבה לבשרים שונים וגם לפולים המבושלים וגם לכבד לא תמיד אם מכנסים שום זה גם טוב עם הקמון עוד אם יש קמון במתכון אסור לעברב עם הקינמון. . ויש הסלנג של המטקטק והמתקתיק זה לא עובד עלי. לפעמים כן הקינמון מאוהב רק במתוק. בטח יש כאן שיגדו חני צודקת סליחה על הנימוק ועל הקמון והקינמון . ומבקשת לא להכניס את ההומור לסיר שלי כך יכולים עוד לצחוק ביחד כאן אוהבת אותכם תמיד יש לי פילוסופיה. משלי שבת שלום לכול המתוקות כאן וגם המתוק. חני