מתכון לדג מבושל עם שוני ומוזר

cial 1

New member
../images/Emo151.gifמתכון לדג מבושל עם שוני ומוזר../images/Emo19.gif../images/Emo209.gif

רק הוא רחוק מאוד מהסושי. כותבת עם קצת הומור את המתכון כי היה זה לילה מהול גם בכי וגם צחוק בסוף ובריאות לאחת והקומונה ובעצם לכולם. סיר לכמה סועדים... החומרים לדג מבושל. דג לוקוס גדול חתוך לפרוסות. 2 כוסות חומוס מבושלים חצי בישול... לא רך? חופן כוסברה תריה כוס מלה. עכשיו המוזר. עלים קטנים של צנון תרי לפחות כוס לא לחתוך שלמים. 3 כפות פפריקה חריפה אפשר מתוקה. אבל פליפלה זה הכי טעים. 3 כפות שמן זיית + 5 של קנולה..... הסבר שמן הזיית פחות נחשב. בערך הקלורי? 2 פלפלים של צ'לי קצוץ. חצי כוס מים מנרלים... הכול בריא כאן חברותי. 5 שני שום יפות איטלקי כשר. יש 1 כפית מלח וכצת חצי כפית קרקום. ...לפעמים נותן מרקם יפה? אופן ההכנה חצי מכמות הכוסברה להניח בתחתית סיר של הדג. עם חצי מהכמות של השום גם חתוך ליריח.. יש לשתוף את החומוס החצי מבושל ולהכניס לסיר הדג מעל הכוסברה והשום וקורט מלח. עם חצי כוס מים לתת לזה בישול של10 דקות מנחים ומוסיפים את שאר המרכיבים פרוסות הדג העלים של הצנון. התרי. והצ'לי הקצוץ שאר הכוסברה. והשום המלח הקרקום לפזר על הכול ואת השמן מערבבים עם הפפריקה ויוצקים על הדג וכול שאר המרכיבים לבשל על אש הכי קטנה כ30 דקות. אין צורך בשעות??? את הלימון יש להגיש בצלחת כתוספת.כך שכול הטעמים והארומה של הדג בצורה זו עם עלי צנון נשארים יפה. יש אפשרות להוסיף בצלחת מרחק חביבי מהקמון זה רק בגלל החומוס תמיד החומוס אוהב את הקמון זהירות לא על הדג.. כידוע לקמון יש מרירות וזה נוגד להרבה טעמים . הוא מתאים הכי הרבה לבשרים שונים וגם לפולים המבושלים וגם לכבד לא תמיד אם מכנסים שום זה גם טוב עם הקמון עוד אם יש קמון במתכון אסור לעברב עם הקינמון. . ויש הסלנג של המטקטק והמתקתיק זה לא עובד עלי. לפעמים כן הקינמון מאוהב רק במתוק. בטח יש כאן שיגדו חני צודקת סליחה על הנימוק ועל הקמון והקינמון . ומבקשת לא להכניס את ההומור לסיר שלי כך יכולים עוד לצחוק ביחד כאן אוהבת אותכם תמיד יש לי פילוסופיה. משלי שבת שלום לכול המתוקות כאן וגם המתוק. חני
 

רותי410

New member
שבת שלום ותודה על המתכון

בחיים שלי לא ניסיתי עלים של צנון. תמיד אני מבקשת מהמוכר לסלק אותם. מעניין איזה טעם יש להם. ואני משוגעת על כמון. בכל דבר כמעט אני מכניסה (גם בדג צלוי או מטוגן) אפילו באורז אני שמה כמון - גם טחון וגם גרגרים.
 

cial 1

New member
רותי410 .שבת שלום ../images/Emo51.gif על המחמאה../images/Emo71.gif../images/Emo48.gif

על הקמון הוא טוב הכי הרבה לכאב בטן. זה בדוק. כי יש בו מרירות כמו לאופטלגין? כול מה שמכיל מרירות וכמובן מותר לאכילה הוא תרופה לכאב בטן. עכשיו אם את מבשלת בו הוא מריר ביותר. ואם את רק מוסיפה בו כתבלין על הבישול על ביצה זה כן טעים. ובסדר ואם את מבשלת בקמון אז כמו למשל בחמין. שם מוסיפים תמרים או סוכר. אז שובר את המרירות של הקמון וכמובן המתיקות של הסוכר או התמרים. כ.3 למשל נותנים מרקם רב גם סמיח וגם רטב עסיסי ושחום. זה על תוספת המתוק בחמין. עכשיו יש מתכונים רבים עם הקינמון לא הקמון. וזה עם זה התנגשות קטסטרופה . חד וחלק הקמון לבשרים ועוד מטעמים כאלה אבל לא ביחד עם הקינמון. זה מסר לגבי התבלין המריר והמתוק הקינמון פשוט אוהד של המתוק. וגך הוא לרוב בעוגות ולני המרוקאים יש קציצות הכי מעולות בטעם הבית ויש גם קינמון אבל ללא הקמון. זו נקודה חשובה. ויש שמערבבים יחד.ואלה לא מבינים מה ההשלכות של התבלין. ויחד סליחה כי אנו נדגיש על טעם ועח הריח אין להתווכיח. ועוד פאט קטן על העלים של הצנון הם הכי חריפים. בצנון וזה מה שנותן בהם יחודיות. . ואם משהוא מכיר שחקן גדול צרפתי של כול הזמנים. האם פריס בוערת
. הלט הכי אהוב על אלן דילון
זה צנוניות קטנטנים בחמאה חצי תיגון כי הם נוגשים ונראים כמו מטובלים. חני שבת שלום לך חמודה מודה לך על המחמאה. חני.
 
למעלה