סיוט ברחוב אלם... מן דיון

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif סיוט ברחוב אלם... מן דיון

תראו, אני יודע שנמצא בחלום המתוק ערך סקר על הסרט האהוב עליכם מכל הסדרה המרתקת הזאת שאני מעריץ אותה, אבל לא נראה לי שהרבה ראו את זה. אז אולי עכשיו כל אחד יגיד מהו הסרט האהוב עליו מכל הסדרה וגם ינמק? ואם לא, אז לא. ונמצא בחלום המתוק, שמתי לב שאתה אוהב את "סיוט ברחוב אלם" כמוני.
מי ייתן ויצלמו עוד סרטים לסדרה האדירה והמפחידה הזאת. טוב, הסרט שאני הכי אהבתי הוא "סיוט ברחוב אלם 3" כי הוא הכי צימרר אותי. ההתחלה שלו לדעתי ממש ממש אדירה ומפחידה. בעיקר המוסיקת רקע שם היא שגמרה לפחד... וזה באמת היה מצמרר לראות 20-30 אנשים תלויים במרתף של הבית... אני ממליץ לכם בחום לראות את כל הסדרה! אבל בעיקר את הסרט הזה שלדעתי הוא הכי מפחיד. מה איתכם?

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif תוספת קטנה...

הסרט הזה הכי מצא חן בעיני גם בגלל הקאמבק של נאנסי, וגם בגלל השחקנים הראשית שגילמה את דמותה של קירסטן, שבאמת מתאימה לתפקיד בסרט הזה...

מצטרף לדיון !

אהלן
קודם כל אני חייב לציין שהסידרה הזו לא מפחידה... אלא יותר מותחת. אמממ.. אני אוהב את סיוט ברחוב אלם 4, הרעיון של הסרט, המוות הלא צפוי של הדמות הראשית כביכול השילוב של כל הכוחות של כולם במישהי אחת... הרציחות של פרדי [
] פשוט.. גרמו לי לאהוב את הסרט הזה יותר מכל השאר !

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif זה סרט ענק לדעתי! אבל...

סיוט ברחוב אלם פשוט יותר מותח ומפחיד לדעתי בגלל הדברים המשונים שקורים בו. כל הסיפור עם הבית משוגעים של הילדים ואיך פרדי רוצח אותם בצורה מוזרה כמו זה שהוא כביכול שיחק בו כאילו הוא בובה בתיאטרון בובות ואז זרק אותו מהגג של הפנימייה... זה סרט יותר אפל כזה בלי שמש. רק חושך ודברים מפחידים. העלילה של הסרט הזה לדעתי ממש מגניבה וטובה.

D i l D o

New member
כ"כ הרבה ספויילרים בחמש הודעות

כאלו לא ראיתי בחיים שלי!!!!!!!! וזה ממש ממש ממש ממש ממש מעצבן אותי! הרסתם המון דברים למי שלא ראה את הסדרה, תתביישו לכם! תלמדו לשים ספויילר! זה לא כזה קשה, פשוט לוחצים על "סמיילים וסימנים לתוכן" ובוחרים ספוילר! זהוווווווווווו! תעשו את זה! למנהלת שלנו, אם את רואה את זה אני באמת ממליץ למחוק את השרשור הזה בגלל כל הספוילרים שבו..

עידו.. תרגע

אחי, לא כתוב שום דבר שיהרוס את החוויה של הסרט... לא גילינו את הסוף, או באיזה קטע של הסרט זה קורה.. אם זה ככה, אז שאתה קורא תקציר של סרט בעיתון אתה כבר יודע את העלילה שלו תרגע אחי.. קח את זה באיזי

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gifסיוט ברחוב אלם 3../images/Emo58.gif...

הסרט סיוט ברחוב אלם 3 הכי אהוב עלי בסדרה בגלל העלילה הפשוט מרתקת שלו. הכל בסרט הזה מפחיד ומצמרר. אין אפילו טיפת אור ושמש. הכל שם היה אפל אם תישמו לב. הכל היה בחושך ובלילה. וכל הקטע הזה עם חדר החלומות שבו כולם הגשימו בעצם את החלום שלהם, וככה עזרו אחד לשני לנצח את פרדי. כל הסיפור המפחיד והאימתי של הפנימייה של הילדים והרציחות המשונות של פרדי שבעצם הוא הורג חלק מהילדים בעזרת מה שהם עושים או חולמים להיות. יו זה סרט כזה טוב. אתם חייבים לראות אותו! והסוף שלו כזה ענק שבעצם מגלים שסיסטר מרי-הלנה היא אמנדה קרוגר, אימו של פרדי.

למעלה