עוד מעט פורים

../images/Emo151.gifעוד מעט פורים

מתחפשים ? ומי שלא בבית ספר כבר, מתחפש ? אם כן אז למה ? מה התחפשות הכי מקורית שהתחפשתם איי פעם? ומה הכי משוקעת ? הולכים לאיזה מסיבה ? אוהבים את החג ? עושים משלוח מנות ?

darthziv

New member
סיפור עצוב :(

הייתי אמור להיות V FOR VENDETTA כמו בסרט המעולה... בארץ לא מכרו... ובגלל בעיות עם המשלוח נאלצנו לבטל ואמרו לי שאף משלוח אחר לא יספיק להגיע לארץ :( בסוף אמרתי לעצמי נתחפש ללוציפר... כנפיים שחורות... קצת שחור מתחת לעיניים שריון אביר גלימה שחורה עם ברדה וקרניים.... לא השגתי קרניים... הכנפיים השחורות היחידות שמצאתי היו של עטלף, השריון נראה כמו בד מצוייר ויש לי רק גלימה.... כן... אחלה פורים שנה שעברה הייתי הג'וקר ויצא ענק

mantrix

New member
צריך למצוא תחפושת...

אבל נגמרו הרעיונות, וגם אין זמן להשקיע כמו פעם...

התחפושת הכי משונה?

יין ויאנג- איפור שהפך אתכל הפנים שלי לסמל יין-יאנג שחור לבן גדול, וכל הבגדים בניגודים של שחור ולבן. השנה אני לא מתחפש כי לא זכרתי לתכנן תחפושת בזמן.

כנראה לא מתחפש

אני בצבא, והרבה יתחפשו, אבל אין לי למה ואני גם עצלן הגף שלי רצה להתחפש לגרמלינס אבל זה כנראה לא יקרה

majsbi

New member
אבדה קדברה

אף פעם לא הבנתי את זה, למה להשקיע כל כך הרבה בתחפושת? אני מתחפשת למכשפה- מטאטא, אף של מכשפה, גלימה, וכובע עם שערות לבנות. וצחוק מרושע! הא הא הא הא

גם אני לא כזה משקיעה כמו פעם

חשבתי להתחפש למועדדת אבל אין לי חצאית של מעודדת - יש לי רק חצאיות ג'ינס או שחורות (אה ואחת בצבע בז' שלא נראית כמו של מעודדת בכלל) אין לי מושג איפה לחפש

מתן4ל

New member
בבקשה:

מתחפשים ? לא ומי שלא בבית ספר כבר, מתחפש ? לא (צפוי) אם לא אז למה ? לא יודע אני כבר עם אנשים שנמאס להם עם הזמן מלהתחפש... מה התחפשות הכי מקורית שהתחפשתם איי פעם? לאיש הפוך (הפנים שלי היו אחורה...) ומה הכי משוקעת ? קאבוי (מרחתי על עצמי דברים שנראים כמו פצעים וכאלה...) הולכים לאיזה מסיבה ? לא. אוהבים את החג ? כן. עושים משלוח מנות ? כן. [בניגוד ללהתחפש זה כן מצווה ממש...]

אצלי בביה"ס מחר הפורימון ../images/Emo13.gif

מתחפשים ? כן ומי שלא בבית ספר כבר, מתחפש ? - אם כן אז למה ? אני מתחפשת לבובה גותית מה התחפשות הכי מקורית שהתחפשתם איי פעם? התחפשתי בכיתה ו' לחייזר וזה היה דיי מקורי וגם השנה זה דיי מקורי =] ומה הכי משוקעת ? - הולכים לאיזה מסיבה ? לא אוהבים את החג ? כן, חוץ מזה שהוא משמין עושים משלוח מנות ? כן

SuperGirl711

New member
אני מתחפשת ל...

סופרגיק! טהדה! טייטס שחורים, חולצה שחורה עם G כסוף עליה, הגלימה שלי מאייקון ומה שעושה את כל התחפושת - התחתונים שלי שגיימן חתם עליהם.

yairy99

New member
עונה

מתחפשים ? לא ומי שלא בבית ספר כבר, מתחפש ? אם כן אז למה ? עברתי את הגיל
מה התחפשות הכי מקורית שהתחפשתם איי פעם? אליעזר והגזר ומה הכי משוקעת ? אליעזר והגזר... הולכים לאיזה מסיבה ? יש תיכנון אוהבים את החג ? כן עושים משלוח מנות ? אם יבקשו ממני

pieceofmadness

New member
תאמין לי שלא היה חסר לי כלום

הייתי אומרת: היום אני אני, לשם שינוי, וזו תחפושת מוזרה מאוד!! תמיד היה יופי של חג. אבל הפעם - אין לכם מושג איך אני נראית בתור נזירה. צחוק מטורף.

למעלה