פורים בפתח

../images/Emo151.gif פורים בפתח

מי מתכוון להתחפש השנה? ולמה כמובן ... מי הולך למסיבה? מה התחפשות הכי מופרעת שתחפשתם אי פעם?

חןשסק

New member
אני מתחפשת!

אבל אין לי רעיון
המממ מסיבה, כנראה, אם יהיה משהו אטרקטיבי.. התחפושת הכי מופרעת הייתה לדעתי התחפושת שלי לפני שנתיים- התחפשתי לרוח רפאים- פשוט שמתי עליי סדין עם שני חורים. היה לי חם ומגעיל, אבל אף אחד לא ידע מי אני

just almog

New member
אני רוצה להתחפש../images/Emo10.gif

אבל אני רוצה למשו חמוד
כל שנה אני משו רע [שטן,מכשפה,מלאך המוות] ונמאס לי מעולם הרוע
הלפ מי!!111111

חןשסק

New member
המממ...

תתחפשי לדבורה/ מלאך (?)/ סתם ליצן/ חתול חסרים דברים חמודים?!

just almog

New member
המ המ

דבורה לא. ליצן? פחח מצאת למי להגיד את זה..[זה הפחד הכי גדול שלי וזה] חתול? אני אראה כמו זונה או כמו ילדה בת 6. מלאך נראה לי,לודעת

חןשסק

New member
חח שכחתי שאת

מפחדת מליצנים...
הממ יש את נערת הפרחים, אינדיאנית, מלכת אסתר...

אמ...

מי שיפגוש אותי בפורים, יצחק מהתחפושת שלי... זה שילוב של כמה דברים.
בפורים אגלה לכם.

../images/Emo140.gif../images/Emo151.gifמשלוחי מנות../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif

מתחשק לך לעשות משהו מתוק ? זו השנה השלישית שאנחנו בחבר'ה אוספים ממתקים, אורזים אותם באהבה למשלוחי מנות, ומחלקים אותם בפורים לילדים ממשפחות מצוקה. בשנה שעברה נוצרו 1,500 חיוכים קטנים, בעזרת ההיענות האישית של אנשים בדיוק כמוך. מעניין מה יהיה השנה... אז... איך עוזרים ומה להביא ? ממתקים ! ארוזים בנפרד (כדי שלא יתפוררו או יאבדו מטריותם בתוך משלוחי המנות שנכין) לדוגמא: חטיפים (באריזה קטנה), ופלים (באריזה אישית), חטיפי בריאות, סוכריות עטופות ועוד. בקיצור, לא משלוחי מנות מוכנים, אלא ממתקים, ממתקים, ממתקים... אתם יותר ממוזמנים לאסוף גם בסביבתכם הקרובה – משפחה, חברים, מקום עבודה, לימודים וכו'. אם כל אחד ממכריכם יביא אפילו שוקולד אחד... יהיה לילדים הרבה יותר שמח בחג עד מתי להביא את הממתקים ? יום א', ה-20.3.05. לאן להביא ? ת"א – מכון כושר Upgrade fitness, רח' הירקון 75 יפו - "בית חדש" רח' קדם 59 ויש גם אפשרות להביא לנקודת איסוף בראשון - פרטים במסרים. רוצה להיות מעורב יותר? צור קשר עם קארו [email protected] 052-3260227 רוצה להשתלב בצוות החלוקה (ג'-ד' 22-23.3.05)? יהל 052-3216987 רוצים ליצור נקודת איסוף בעצמכם, בעבודה או במקום מגוריכם ? אם כן, ניתן לשלוח אליכם קבצים (רק מלאו את השם והטלפון שלכם כאנשי קשר): 1.מכתב להפצה במייל פנימי בחברה בה אתם עובדים. 2. מכתב לתלייה בחדר המדרגות של בניין מגוריכם. 3. מכתב לתליה בלוח מודעות בבית הספר / או כל מקום אחר. אתם מוזמנים להעביר את המסר הזה הלאה, לכמה שיותר אנשים... תודה מקרב לב
! פורים שמח

dilan angel

New member
לא נראה לי שאני אתחפש../images/Emo110.gif

עברתי ת'גיל.. ואם כבר אני אתחפש אז לא משהו גדול אבל אין לי רעיון

cobainos

New member
מה???

אין דבר כזה לא להתחפש!"עברתי תגיל" נו באמת...חוצפה!

למעלה