פיות אנטרו'- יצירה לבנות 7

נגה אר

New member
../images/Emo151.gifפיות אנטרו'- יצירה לבנות 7../images/Emo35.gif

חברה חוגגת יומהולדת 7 לבת שלה ורוצה להפעיל אותן על ידי הכנת פיות אנטרו' השאלה שלי היא- האם הפעלה כזו יכולות להתאים להן או שזה מסובך מדיי עבורן? אני צריכה תשובה דיי מהירה, לפני שהולכת לקנות לה צמר עבורן.
לכן

אור224

New member
היי נגה

אני יכולה לספר לך מחוויות שלי של השבוע שעבר. יצרתי פיות עם 2 ילדות בנות 9 ו 12. יש צורך לשבת ליד בת ה 9 ולעזור בכל שלב ושלב. הן יכולות להתמודד עם הכנת פיות אבל זקוקות לעזרה צמודה,בקשירה בליפוף. מכיוון שהצמר עדין ואם מושכים אותו חזק הוא נקרע היה צורך לעזור בשלבים אלו. בכל מקרה ההנאה רבה מאוד לראות את הפיה רוקמת עור וגידים. שלב הקישוט היה מבחינתן השלב הכי מהנה.

נגה אר

New member
אם כך,,,

לקבוצה של 14 בנות בנות 7, צריך 14 מדריכות צמודות... הצעתי לחלק אותן ל- 2 קבוצות עם 2 מדריכות, אך נראה שזה לא מספיק...? חשבתי על פיה פשוטה, יש איזה אתר, לא זוכרת כרגע את שמו שבו מראים את כל השלבים וחשבתי שיקבלו עזרה רק בשלב של הקשירה בחזה (של הידיים והכנפיים) ועם החוט של התליה, מה דעתך?

smady a

New member
נגה זה אפשרי .עם עזרה

שלך. ובסבלנותתתתתתתתתת הבן שלי בן 7 וקצת הכין איתי פיה. יש לנו למעלה בסרגל סדנא וירטואלית שאור שלנו העלתה....עם צילומים טובים להכנת פיה.

נגה אר

New member
2 שאלות

הראשונה- לפי מה שאת אומרת, ישבת עם הבן שלך אחד על אחד. כאן יהיו 2 אמהות שייתנו הסברים ל- 14 ילדות שיחולקו ל- 2 קבוצות. השאלה אם זה מספיק, נראה לי שזה לא מספיק עזרה לכל ילדה. אני לא רוצה שהן ייצאו מתוסכלות שלא יוצא להן משהו. השניה- הכוונה לסרגל בפס הכחול? אני לא יכולה להוריד את זה, חסר לי משהו במחשב. אפשר לקבל קישור? ושוב תודה על הנכונות והעזרה.

smady a

New member
נגה לכמות כזו של ילדות לא .

ואימהות זה לא ממש עוזר כי אין להן את הכישורים לכך. אם תרצי רעיונות חדשים נשמח לתת לך גם בפורום הראשי או החברתי שלנו.

אור224

New member
מצרפת עבורך קישור לסדנה הווירטואלית

אני קצת חוששת מהפעלה כזאת בשל מיעוט המדריכות וכמות המשתתפות. כמו'כ יש שימוש במחט ליבוד,לחיבור השיער. אני לא הייתי לוקחת סיכון ומאפשרת לבנות 7 להשתמש במחט הזאת. מצרפת עבורך את הסדנה,שתתרשמי ותראי.

goldfish11

New member
נגה...

אני לפני שבוע העברתי שתי סדנאות בקיטנה לשתי קבוצות גיל: 4(!)-6 ו-7-11 בכל קבוצה היו כ-14 ילדים. אז ככה: לגבי רמת ההנאה שלהם - הם ציפו מאד לסדנא הזו ונהנו מאד. עבדתי איתם שלב אחרי שלב כאשר כל שלב שהדגמתי עברתי בין כולם לראות ולעזור (והיה צורך רב בעזרה) יחד איתי היו מדריכות הקיטנה שלא הכירו את העבודה אבל הצליחו לעזור מכיון שהדגמתי הכל. לקטנים ויתרתי על הידיים ויצרנו רק כנפיים. את כל החיבורים עשיתי רק בליפופים פשוטים של פיסות צמר דקות ולא עם חוטי רקמה וזה היה פשוט אחרי שהסברתי מה זה ליפוף ואיך עושים אותו. את השיער אני חיברתי להם כי לא רציתי שיגעו במחט ליבוד או במחט רקמה. בסוף התהליך קראתי להם את הסיפור "אגדה" של אלונה קמחי (אם אני לא טועה) שמספר על פיות פרחים צבעוניות והמחזנו לפי הסיפור. אם תרצי אוכל להשאיל לך את הספר.

פיקפאו

New member
היי נגה, אני עשיתי לקבוצת בנות

בנות 8 (יום הולדת של הנכדה שלי) בתי עזרה לי, והיינו צריכות לעזור לרוב הבנות בייחוד בשלת השיער. זה היה מאמץ די גדול אבל בסות כל 14 הילדות הלכו הביתה עם פיה והיו מאוד מרוצות. שיהיה לך בהצלחה

נגה אר

New member
../images/Emo51.gif לכן

אך עקב הקושי, חברה שלי החליטה לדחות את הפעילות הזו לשנה הבאה. תןדה לכן על העזרה

sweetonit

New member
שלןם לכולכם, איזה יופי של פורום! לג

פעילות נהדרת לבנות 7, פעמיים הנחתי מסיבות פיות לגיל זה והיה נהדר. כמובן שכדאי להכין מראש כל מה שאפשר ושתהיה לך עזרה במידה והקבוצה גדולה. הבנות יצאו מאושרות ולמרבה ההפתעה לכולן יצא משגע ושונה.

העברתי מס' פעמים סדנת פיות לילדות

הן כמובן היו זקוקות לעזרה בכל השלבים ותמיד יש בינהן כאלו שקולטות מהר יותר מהשאר אז הן עוזרות האחת לשנייה. רק את החלק של הצמדת השיער לראש ע"י המחט אני והמבוגרים הנוספים עושים. מצ"ב קישורים לעבודות שעשו ילדות- בגן האנטרופוסופי בבית עריף (ליד שוהם) הילדות בתמונה בנות 9 אם אני זוכרת נכון-http://www.livecity.co.il/image/users/1127/departAlbum/1127/normal/139218.JPG פיות מיום ההולדת של דנה בת ה-8- http://www.livecity.co.il/image/users/1127/departAlbum/1127/normal/140321.jpg

Sימה

New member
קשת--ניסיתי להעביר אליך מסר ולא

היצלחתי-- ברוכה השבה לפורום . Sימה

למעלה