פרוייקט לחג פורים

../images/Emo151.gifפרוייקט לחג פורים../images/Emo151.gif

ב- 14.3.06 נחגוג כולנו יחד את חג הפורים
"איך"? אתם שואלים... כמובן כיאה למסורת- ע"י משלוחי מנות. אבל
....אל המשלוח צריך להיות מצורף פריט עשוי חימר פולימרי כמתנה למקבל המשלוח. אז קדימה
מי שמעוניינת/מעוניין להצטרף למשחק שיירשם פה וישלח אלי במסר את הפרטים שלו (שם מלא, כתובת), אני אערוך הגרלה בין המשתתפים לקביעת המשלוחים ואת המשלוחים יש לשלוח עד לתאריך 10.3.06. מי בעסק?!

שכחתי רק להוסיף....

מטעמי שמירת כשרות, על הפריטים המצורפים למשלוח להיות קנויים וכשרים, אלא אם אתם יודעים בוודאות שמקבל/ת המשלוח אינו שומר כשרות וישמח לקבל פריט מזון מעשה ידיכם...

פרוייקט כפול?...התלבטות...

הועלתה הצעה מדהימה מאופל כחול שלנו בעלת הלב הענק, שאת המשלוחים נתרום לאוכלוסייה מסויימת. חשבנו על כך..וכאן אנו מתייעצות אתכם- האם הייתם מעוניינים שנעשה גם וגם- כלומר שגם יהיה משחק משלוחי מנות בינינו וגם נכין משלוח עבור בי"ח מאייר (בי"ח לילדים חולי סרטן בחיפה), או רק אחד מהם? מה דעתכם/ן?

איך עומדים בקצב ? אני-אני-אני

אני צריכה יומן רק כדי לנהל את "חובותיי" הפורומיים... פרוייקט, מתנות, פורים, מפגש....

תומסקה

New member
שלחתי מסר, ושאלה... ../images/Emo35.gif

יש מגבלה כלשהי לעבודה שמצורפת? הכוונה היא- מישהי יכולה לתת חרוז, ומישהי יכולה לתת צמיד... צריך להיות בנושא שקשור לפורים? יופי של רעיון

../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif תודה לך שרון על המחמאה ומוכנה למשלוח כפול . . .ושמחה על האפשרות לתת לילדים חולים. . . מה שחשבתי שאולי כדי לא להכביד בפרוייקטים על הבנות אפשר להגיע להסכמה על החימר הפולימרי . . .אם נותנים לילדים -להכין אולי מחזיק מפתחות כי זה משהו אישי ובטוח ישמחו למחזיק שימושי . . .מגנט . . .חמסה קטנה וכד' ולמשלוח שבינינו יד חופשית אם כולן רוצות . . .

אוקיי...../images/Emo13.gifלפי כמות המסרים שקיבלתי:

כולכם בעד הפרוייקט הכפול. אני גאה בכם/ן
אז למשלוח אל ב"יח מאייר נסכם שיצורף מחזיק מפתחות לכל משלוח, עשוי חימר פולימרי כמובן,אפשר שיהיה קשור איכשהו לפורים...אבל לא חייב, נתון לשיקול דעתכם. איך שאני גאה בפורום הזה

hoch

New member
אולי כדאי לשקול משהו שיתאים בצבעים

גם לבנים וגם לבנות, שהרי אנחנו לא יודעים לאן זה יגיע.

שרון - אני מגיבה כאן קצת בהיסוס כי

בד"כ אני לא משתתפת בכל ה"חינגות". אבל בכל זאת - בי"ח לילדים - למה מחזיק מפתחות? אולי מובייל יותר נכון? הרי זאת לא מתנה לילדים עצמם ועם זה אפשר לקשט שם. סתם רעיון. מה דעתך/כם?

למה בהיסוס חולמת?

כל רעיון מתקבל בברכה...אין חובה שזה יהיה מחזיק מפתחות- זה הכיוון, אבל אם אתם רוצים משהו אחר...נעלה רעיונות ונחליט יחד

אוקיי...../images/Emo13.gifלפי כמות המסרים שקיבלתי:

כולכם בעד הפרוייקט הכפול. אני גאה בכם/ן
אז למשלוח אל ב"יח מאייר נסכם שיצורף מחזיק מפתחות לכל משלוח, עשוי חימר פולימרי כמובן,אפשר שיהיה קשור איכשהו לפורים...אבל לא חייב, נתון לשיקול דעתכם. איך שאני גאה בפורום הזה

למעלה