ראש בראש!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo151.gifראש בראש!../images/Emo193.gif

שבוע שעבר הכרעתם בין Skylines And Turnstiles לבין Our Lady Of Sorrows. ההחלטה השבוע הייתה צמודה. מבין מי שהצביעו לראשון עלו הנימוקים שהסיפור שמאחורי השיר ושהליריקה הופכים את השיר למוצלח יותר מבחינתם. התומכים בשיר השני טענו כי הלחן, הקול של ג'רארד והמילים של השיר הופכים את השיר למקסים. ובהכרעה ממש צמודה, אתם קבעתם והכרעתם, והמצנח השבוע הוא: Our Lady Of Sorrows !!
והשבוע אתם מתבקשים להכריע: This Is How I Disappear או House Of Wolves הצביעו, נמקו והשפיעו

NoAmItA ChAn

New member
האוס עוף וולבס!

אני מתה על שני השירים, אבל HOW הוא פשוט אחד השירים האהובים עליי באלבום - אחרי FLW! הליריקס המבדרים, הלחן המגניב, הקול של ג'רארד, קולות הרקע, ההתחלה, ה-SIN-I-SIN - הכל הופכים אותו לשיר כל כך טוב! הקצב שלו תמיד גורם לי לרצות לקום ולרקוד

STEMINEM

New member
This Is How I Disappear

כי ההתחלה שלו טובה :) והוא זורם וזה..

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהאוס אוף וולבס~

אני מחבבת את TIHID אבל הוא מאז ומעולם לא היה הפייבוריט שלי... וHOW לעומת זאת היה הפייבוריט שלי במשך די הרבה זמן חח אז מן הסתם שאבחר בו:)

okep

New member
../images/Emo40.gif האוס אוף וולבסD:

אני יודעת שדי הרבה זמן לא הגבתי פה ; אבל אני עדין קוראת הודעות וזה . ואני פשוט לא מוכנה תבחרו בהאו איי דיספיר במקום האוס אוף וולבס . חפרתי- -' יהיה טוב .(L)

Because Of May

New member
HOW, כמובן! ../images/Emo109.gif

אחד השירים האהובים עליי של מכ"ר. הקצב שלו לא נורמלי, הוא מגניב בטירוף... הקול של ג'ר קול לגמרי
. והוא השיר הראשון שלהם ששמעתי שהוא לא סינגל D:. ממ תמיד מזכיר לי למה התחלתי לאהוב את הדפוקים האלה
.

למעלה