תזהרי, אני זוכרת את זה...
(אם כי בשעה כזו הרשימה מן הסתם לא תהיה מלאה) בגן: דובי אכפת לי!! (הורודה, עם הקשת בענן, נראה לי...) חתולה כיפה אדומה ליידי (כזו עם כובע רחב עם רשת... כמו בסרטים.
) כיתה א': בת הים הקטנה (סבא שלי עבד אז בחנות משחקים והיו שם המון תחפושות ונתנו לי לבחור יש סיכוי שעוד תחפושות היו משם, אבל את זו אני בחרתי...) כיתה ב': רקדנית פלמנקו (כשחושבים על זה, נראה לי שגם התחפושת הזו מהחנות ההיא) כיתה ג': נסיכה כיתה ד: נראה לי שכלה <יש פה משהו עם השמלות...
> כיתה ה': יונת שלום (ואז היו פיגועים בימים שלפני פורים, אני בחיים לא אשכח את זה.. תחפושת בעייתית משהו) כיתה ו': צועניה (יכול להיות שאני מתבלבלת עם כיתה ה' ו-ו'... ולצערי אני כבר לא זוכרת מתי היו הפיגועים) אוקיי, חטיבה אני לא זוכרת כרגע (אבל בטוח התחפשתי...) בכיתה י' התחפשתי ל"בכל דרכיך דעהו" - תפרתי משהו שנראה כמו תנ"ך (בגד כחול כזה, עם כיתוב מקדימה "תורה נביאים כתובים"), ומאחורה כתבתי "בכל דרכיך דעהו" - ונסעתי לי כל הפורים על הרולרבליידס...
בכיתה י"א התחפשתי לקשת בענן, ובמסיבת תחפושות התחפשתי עם חברה ל"קשת יהונתן" (זה סיפור ארוך להסביר איך היא התחפשה ליהונתן...) בכיתה י"ב התחפשתי ל"אשה בלבן" (פשוט לבשתי הכל לבן, 'שאנטי' כזה, אבל משהו חביב, עם עוד כל מיני אביזרים) - וזה פורים שזכור לי כי אבא שלי ישב שבעה על סבא שלי ז"ל, והגעתי לשם ישר מהאולפנא עם התחפושת, וכל הדודים אמרו שדווקא הם שמחו (עד כמה שאפשר לשמוח) שבאתי ככה והיה להם ככה איזושהי הרגשה של פורים (הרי אבלים אפילו לא מקבלים משלוח מנות...) אוקיי, ומהשנים האחרונות, אני גם לא זוכרת הכל - אבל כמה: בשנה שעברה התחפשתי עם בעלי - אני הייתי buttercup הנסיכה מ"הנסיכה הקסומה", והוא היה Westley - זה אחרי שראינו את הסרט והתלהבנו מאוד.. שנה לפני כן הייתי כיפה אדומה (חמי אמר שרק היו חסרות לי 2 צמות מחוץ למטפחת וזה היה מושלם), ולא זכור לי אם הוא התחפש ולמה... טוב, נראה לי שאני אפרוש לישון, אבל היו עוד... בטח מחר בעבודה אני אזכר ואף אחד לא יבין מה עובר עלי...
וזה עוד בלי לדבר על כל התחפושות שהכנתי לאחרים... ועכשיו אני מחפשת רעיונות למה להתחפש השנה...