|רופאנו אז איך היה היום

../images/Emo151.gif|רופאנו אז איך היה היום../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נהניתם היום בביה"ס? למה התחפשתם בסוף?? יאללה שתפו את כולנו בחוויות!!! אצלי היה משעמם בטירוף!!ורציתי להבריז באמצע אבל לא עשיתי את זה כי לא יכלתי לזוז עם כל האביזרים שהיו עליי.... דרך אגב אני התחפשתי ל-"התלבטתי". זה בעצם תחפושת שבה שמים כל מיני אביזרים מוזרים שלא קשורים אחד לשני ואני כתבתי על הגב התלבטתי... היו אנשים כל כך קשיי הבנה שלא הבינו למה התחפשתי, וזה היה ממש ברור!! כאילו, אנשים כמה טיפשים אתם יכולים להיות כבר?!?!?

משה 102

New member
בסוף התחפשתי לרב קוק

לא היה אצלנו משהו מיוחד היום. לפי דעתי בתחרות תחפושות זכו רק כיתות ז-ח מכיוון שהם "קטנים יותר|"!!!

danina the 1

New member
אמממ.....

היה דווקא ממש נחמד אתמול.... בבוקר לא התחפשתי כי בערב היה לנו נשף תחפושות... ולנשף התחפשתי עם עוד 2 חברות שלי לפיראטיות! יצא לנו ממש יפה...!! אמממ... בבוקר היה דיי משעמם ורצינו ללכת הביתה אבל לא היה לנו אוטובוס אז נשארנו בבצפר עד 12 והלכנו הביתה... אחר כך בערב היה ממש כיף!!! היה בהתחלה טיפה משעמם אבל אחר כך היה ממש ממש כיף!! ועשינו מין מסיבת יומהולדת 2 {לי!!}....

אליתוש

New member
חח יפה לכם אנשנושים!

אני שמתי כובע על הראש ובפכתי לקאבוי... חחח היה ממש סבביש=]

../images/Emo9.gifהתחפשתי לליהי עם אוזניים.. חח

אז כה זה מה שהתחפשתי חח היה פורים כזה מעצבןן... אין זמן לנשום! כל החופש הייתי בהכנות לפורימון מ8 בבוקר עד 12 בלילה ופאק.. זה כ''כ עצבןן.. -אוהבת-

למעלה