רוצים בדיחה מרוקאית?

cial 1

New member
../images/Emo151.gifרוצים בדיחה מרוקאית?../images/Emo202.gif../images/Emo83.gif

cial 1

New member
מתה על ההומור שלך קבלי../images/Emo24.gif

כך יש גם תוספות מהדימיון?. היה קאן וואחד ערוס מערוד- ענד לערוסה. והיא ממתינה לערוסה אשעמל לערוס משה יאסרב סראב יין לגם אצל אדם זר והוא לא היה בטוח שהוא החן אבד לא הזיכרון או דבה הואווא שקראן משה משה אוסל ענד לערוסה?? מערף אש חבו נאש היו רבים הוא מסמר הערב? לערוס מג'דר לקה ג'וג' דלערוסת. קאל הום אש זרה בקום . אנה משהואווא לערוס אנה היר מדייף והם רבים רבות על האורח החתן המדומה. אמר להם רלקס עד כאן אוהו ענה-תדבגו עלה למריק דזרה. בעברית מצא אותן במלחמה של קינאה ומריבה והוא הנושא וכך חמק לו במילים האלה מה יש לכם אתם נלחמים על המרק והוא רק? של השכנים. מקווה שהבנת משהו? הכול באהבה יוכילה.

יוכי68

New member
חני, את מצחיקה.......נשברו לי השיניים

אני מבינה קצת מרוקאית ופשוט הרגת אותי מצחוק........חחחחחחחחח מה זה מערוד? מה זה מדייף?

יוכי68

New member
חברה מה העניינים, תנסו לקרוא זה כבר מצחיק

וחוצמזה עכשיו משהי מצאה קישור למתכונים במרוקאית.....אבל השפית שם מדברת כל כך מהר שאני לא תמיד מצליחה להבין אותה.....אבל התמונות, הוידיאו.....מספיק כדי להבין את העיקרון חני זקוקים לעזרתך בתרגום. בעברי למדתי ערבית 5 יחידות - קיבלתי 9 בבגרות........הייתי במודיעין וגם שם למדתי ערבית אז לקרוא אני זוכרת אבל הרבה כבר נשכח. חני...........וכל השאר היכנסו לקישור יש דברים מעניינים

cial 1

New member
יוכי את גדולה איך הגעת זה מהאתר המרוקאי?

היא טובה גם גדולה זאת שפית כן אני מכירה אותה אבל אין יכולה אני לראות אותה לי יש כבלים ב YES ואין לנו ערוץ מרוקאי ממש יפה את רוצה שאני אסביר משהו? משם הבנתי היא נותנת תמכון לעוגיות בוטנים. אבל לא הכול ראיתי שמרתי במועדפים כן זה גם מצלצל קצת מצחיק השפה.? אני כאן

רותי410

New member
אבל זאת ערבית פלסטינית לא מרוקאית,

נכון? גם אני למדתי קצת ערבית, אבל אני לא זוכרת כלום. והכתיב.... קשה כל כך!!! ואני יודעת שמי שעובר את הקורסים לערבית בצבא ומשרת במודיעין, יודעת ערבית מצוין, לא כמו שלומדים באוניברסיטאות, שמשם קשה לצאת עם ידיעה טובה בערבית. מחר אני אכנס לקישור. מעניין אם זה מהטלוויזיה המרוקאית. לילה/בוקר טוב לכולם

cial 1

New member
אכן כן זה T.V OF NROCCO

לילה טוב תמודה גם אני עוד מעת אלך לי לנומי נומי. ומחר בעזרת השם אתן את המתכון של הפלפלים שלי זה באמת מעדן עם הרבה עבודה. חני לך מאחלת גם חלומות טובים

רותי410

New member
תודה רבה לך, חני, ויום טוב

ראיתי את ההודעה שלך רק הבוקר. אני חושבת שיצא לי כמה פעמים לראות תכנית בישולים בטלוויזיה המרוקאית, לא הבנתי הרבה, אבל נהניתי לראות.

cial 1

New member
גולדה מאיר1 מבקת אותך בליבי.

הכול רק שלושה משפטים קצרים וזה חוזר ויש גם בעברית הסבר. מתוקה גררת אותי גם לכתוב מהזכרונות שלי המתוקים כך יהיו ימיך וטוב שיש לך לנו הזכרון הכי טוב של ההורים הם בעול האמת ומה אנו עולם השקר. לא אנחנו נהיה לדור ודור יש לנו המשכיות בזכותם. רק טוב תדעי אמן. חני

cial 1

New member
מחבקת אותך חייב תיקון מתוקה.

הבני אותי מקלדת שלי לא טובה אם כובת לאת? מצליח משהו? אם לאט הלך עלי. מבקשת מכולם סליחה אני חייבת לקבל או לקנות יש אח עובד בסנו. ויש אצלו אבל הוא במרכז אבל השבוע אני קונה בעזרת השם. חני

cial 1

New member
נכון אוריח מערוד מדייף יפה עלית מהר

כן קשה לי לכתוב באתר של תרבות מרוק יש שם הכה את המומחה? אני קטנה שם אבל אני גם למדתי את כול המענה זה אמירות כאן בארץ מקרובה שלי גם בישולים היא לא מבשלת טוב אבל החשק שלה גבר על הדימיון. היא מבקשת משהוא אז היא שואלת וכך גם לזה יש יתרון אפילו על הפיתרון זה אמת. והייתה אחת מבשלת מעדנים. אבל כאשר היא רוצה להכין ארוחה לאורחים מה היא עושה מזמינה אותם לפני הזמן וכך כולם היה להם יד בעזרה להכנת הארוחה ממש כך רובינו היינו עושים את כול ההכנות מה נשאר לה רק לכניס לתנור או לסיר ולשקתת ואני אומרת גרציה יקירתי מה דעתך שתפני לי לנו מקום ואנחנו נאריח אותך גם בביתך כך היה גם אם מבקשים מגציה להגיע הייתה היא עושה אותו הדבר חני לקיצוץ הפטרוסיליה וסעדה לחתוך הבשר ומרים לקלף התבוח אדמה וגרציה רק מממתינה לה....לההה הכול מוכן? כך גדלתי כול שבוע מתארחים אצל אחרת והיו זמנים מאוד עשירים אני הבדרנית גם אם עבדתי היו מצלצלים לעבודה בתרוץ קטן כדי שאהיה באהבה של אחווה יפה יחד. וכולם היו נשואות רק אני האם חד הורה. ויום שבת כול אחת בבית שלה. וכך הם החיים של הרבה גם היו וגם יהיו. רק טוב על כול בית ישראל אגב כול משפחתי דוסים ואני חולה עליהם והם אותי תמיד אוהבים לעד חלק הגדול באשדוד ויש בבני ברק ובית שמש וגם בת אביב. . הכול גם בגלל גולדה מאיר כאן נתנה רקע משפחתי וזה מחמם ואני נגגרתי קצת כאן. חני

חחח חני אחלה פיתרון מצאה לה הקרובה שלך

עם ארוח כזה אפשר לארח כל יום.... ואם נשארים אחר כך לנקות אז בכלל הכל טוב.... אבל בעיקרון חיי השיתוף האלה יש בהם משהו מאד יפה. על פי הסיפורים ככה חיו פעם בירושלים הישנה. היו חיים בחצרות משותפים וכולם עשו הכל ביחד עם כולם. אבל בעידן שלנו שהפרטיות כל כך "מקודשת" לא נראה לי שזה יכול להיות.

cial 1

New member
הכול היה על הגב שלי אבל כך צריך

מה לעשות מה חייב גם לנקות לא באמת אבל זה במטבים. כול אחד עם האייייייייייייייייאי שלה. לא בחצרות מה אנחנו בזמן הזה. נחון. היה רק לפני עשור לא 30 שנה אחורה חייבת להצחיק אותך גולדי זה לא היה בחצרות זה היה על המטבח הפורמייקה מה קרה לך הכול היה שם צבעים שלא אהבתי . וגם היו סירים מעצנים אותי. רק עם צמר פלדה היה חייב לשפשפ ואני סבלתי מזה???????????? וזו הסיבה שהחלפתי את קרם הלנקום בקרם

cial 1

New member
גולדי ממי את כאם

מי לנקום היקר לזול נו גולדי ולוטה הכרם עם הכי הרבה וותק בארץ יותר ממני אולי. ואת השמפו הכי טוב היום זה של נקה 7 הסגול באמת יותר טוב מהיקרים תנסי ותגידי לי אם אני לא צודקת. ועכשיו להצחיק אותך עוד מעת יגרשו אותי מכאן בגלל הפרסום לזה ולזה נכון גולדי הצילי אותי אם היה וצריך. יש פורומים שלא מרשים לכתוב שמות. אגב אני בפורום תפוז למען הקהילה . ועד לפני יום היה שם מלחמות של התקתשיות והחפשות לא באמת היו כאלה גם.. ואני מצאתי שם חברה רק אני והיא נותר נו בלילה ואני הצרתי לתפוז בהודעה שזה צאט זמני. ואני והיא מתנו בצחויקים היו שכעסו והיו שסלחו לא באממת כך היה היום הכול חזר למקומו וכך היה תמיד למען הזולת אני שם גם. מרצון טוב שלי ושל כמה מלאכיות שפעם עזרו לי ממש כך ואני להם מודה. על הכול. זה מותר להודות. וזה גם הרגשה שאת בסדר. מירעת הכבוד לאדם יש להוקיר אדם שעזר. לך גם בדבר הכי קטן כך היה באמת. על זה רציתי לספר לך במסרים??

למעלה