שאלה בקשר לסיוט ברחוב אלם 4..
C Crazy doughnat New member 21/8/03 #2 סורי. הנה השאלה: מישהו יודע למה השחקנית שמשחקת שם את קירסטן אינה השחקנית שמשחקת את קירסטן ב"סיוט ברחוב אלם 3"?
סורי. הנה השאלה: מישהו יודע למה השחקנית שמשחקת שם את קירסטן אינה השחקנית שמשחקת את קירסטן ב"סיוט ברחוב אלם 3"?
D D i l D o New member 21/8/03 #5 עכשיו היא עבדה... אתה צריך לרשום לפחות 10 אותיות כדי שהשרשור יקפוץ, אבל אם עברו יותר מ 72 שעות מפתיחת השרשור אז הוא לא יקפוץ גם אם תרשום שם את כל התנ"ך!
עכשיו היא עבדה... אתה צריך לרשום לפחות 10 אותיות כדי שהשרשור יקפוץ, אבל אם עברו יותר מ 72 שעות מפתיחת השרשור אז הוא לא יקפוץ גם אם תרשום שם את כל התנ"ך!
C Crazy doughnat New member 21/8/03 #8 ../images/Emo151.gif מקפיץ... למה? כדי שתגיבו כבר! תענו לי אם יש לכם תשובה או לא... ואפילו אם אין לכם תשובה תגיבו..
../images/Emo151.gif מקפיץ... למה? כדי שתגיבו כבר! תענו לי אם יש לכם תשובה או לא... ואפילו אם אין לכם תשובה תגיבו..
C Crazy doughnat New member 21/8/03 #9 ../images/Emo151.gif נו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה אף אחד לא יכול לענות לי?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?! כל כך קשה??????????????.
../images/Emo151.gif נו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה אף אחד לא יכול לענות לי?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?! כל כך קשה??????????????.