שאלון חדש

brunu

New member
../images/Emo151.gifשאלון חדש../images/Emo151.gif

תודה לניר מפורום טלנובלות שלושה דברים שאתה אוהב לאכול: שלושה דברים שאתה אוהב לשתות: שלושת הדרכים שבהן אתה הכי מעדיף להעביר אחר הצהריים פנוי: שלושה פורומים שמעניינים אותך: שלושה דברים שיש לך בחדר: שלושה אנשים (בנים) שקסיים במיוחד: שלוש נשים (בנות) שקסיות במיוחד: שלושה דברים שמעצבנים אותך: שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שלושה צבעים נחמדים: שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: שלושה סרטים יפים שראית: שלושה שירים יפים: שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן: שלוש סיבות טובות להתעצבן: שלושה ארטיקים שאתה אוהב: שלושה מספרים נחמדים: שלוש ארצות שבהם היית רוצה לגור: שלוש דמויות אהובות מ"______":(השלם לבד) שלוש דמויות שנואות מ"_____":(השלם לבד) שלוש מקצועות שהיית מוריד ממקצועות החובה: שלוש חברי פורום מצחיקים: שלוש בנות סקסיות במיוחד שלוש תוכנות טובות להמלצה:

brunu

New member
עונה לך ברונו יקירי../images/Emo3.gif

שלושה דברים שאתה אוהב לאכול: אוכל סיני,פירה,שקשוקה שלושה דברים שאתה אוהב לשתות: קולה,מים,מיץ תפוחים שלושת הדרכים שבהן אתה הכי מעדיף להעביר אחר הצהריים פנוי: באינטרנט,בטלויזיה,בקניון שלושה פורומים שמעניינים אותך: שאקירה,סלולארי,טלנובלות שלושה דברים שיש לך בחדר: מיטה,טלויזיה,ארון שלושה אנשים (בנים) שקסיים במיוחד: מה אני הומו? שלוש נשים (בנות) שקסיות במיוחד: שאקירה,לואיסנה לופילטו,רוני שלושה דברים שמעצבנים אותך: שקרים,תקלות,סבתא שלי שלוש סיבות למה לקום בבוקר: לישון יותר מדי כואב הראש,לא להפסיד את היום,מחבויות שונות שלושה צבעים נחמדים:כחול,ירוק,כתום שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: אני רואה רק טלנובלות לאחרונה ויורו 2004 שלושה סרטים יפים שראית:בוסה נובה,הארי פוטר 1ו2 שלושה שירים יפים:אמממ...חוץ משאקירה לזוז מצד לצד,סיפור מכור,סוד שלושה צבעים של תחתונים שיש לך:סוד שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן:אממ...לא זוכר שלוש סיבות טובות להתעצבן:כל אחד וסיבותיו שלו שלושה ארטיקים שאתה אוהב:קולה,לימון,ענבים שלושה מספרים נחמדים:הארי פוטר 1 2 3 שלוש ארצות שבהם היית רוצה לגור:צרפת,אמריקה,ארגנטינה שלוש דמויות אהובות מ"______":(השלם לבד)הכל מטלנובלות שלוש דמויות שנואות מ"_____":(השלם לבד)כנ''ל שלוש מקצועות שהיית מוריד ממקצועות החובה:לא קשור אליי שלוש חברי פורום מצחיקים:אני אני אני סתתתם שלוש בנות סקסיות במיוחד: יש למעלה שלוש תוכנות טובות להמלצה:אין

סשה25

New member
תשובות

בגלל בקשה מיוחדת של אהובי אלכס אני ממלאת את התשובות: אני אוהבת לאכול: עוגות,פיצות וגיפס=/ לשתות: מילקשייק כמובן, ספרייט והממ זהו... אני מעדיפה להעביר כך את אחר הצהריים: לשיר, לרקוד, לשבת ליד המחשב, להיות עם חברים. שלושה פורומים שמענינים אותי: פורום פיות, פורום הפנימיה הצבאית ואממ זהו.. יש לי בחדר: מחשב, טלויזיה עם יס,מערכת סטריו ועוד המון דברים... שלוש בנים סקסיים: אלכסוש, אייל ואלכס מהפנימיה אה ויש גם את יוני ונועם. שלוש נשים סקסיות: איכס לא אוהבת בנות!!! אבל אלינה החברה הכי טובה שלי ואלה החברה השניה הכי טובה שליץ. דברים שמעצבנים אותי: כאשר בן דלוק על בת אז הוא מציק לה כמו ילד קטן, המד"ס בפנימיה ואממ שאלכס לא רוצה להיפגש! סיבות לקום בבוקר: כי יש ארוחת בוקר, כי יש מחשב, כי אני אוהבת תמישפחה שלי והכלבה שלי. (אם הבנתי נכון תמשמעות של לקום בבוקר חח). צבעים נחמדים: שחור, אדום וכחול. תוכניות בטלויזיה: אני אוהבת רק סרטים אבל אם כבר אז בוגרים בקושי והבלוג. סרטים יפים: טרויה, פרל הארבור וכמובן רוק סטאר. שירים יפים: "מלחמה שקטנה"-היהודים "הר של בייגלח"-מוניקה סקס "עידן האלוהים"-היהודים. שלושה צבעים של תחתונים: שחור, אדום ולבן. אהבתי כאשאר הייתי קטנה: שהייתי הילדה הכי יפה בגן... את הממתקים בחנות של "מנתה" ואת הטקסים שבהם הייתי סולנית. סיבות להתעצבן: הבנים קרציות, ההורים ליפעמיים יושבים על הראש וכרגע אין לי הרבה זמן פנוי... ארטיקים: אני אוהבת גלידות שזה טילון, מגנום ודווקא אני אוהבת ארטיק רמזור. מספרים נחדים: 25-יום ההולדת שלי 7-מספר ללא מזל 5-ספר מיספר חמוד כזה.. הייתי רוצה לגור ב:קנדה, צרפת,יון ובקיצור ארץ עם תרבות. שלוש דמויות אהובות מסרטים: טום פלטון, אורלנדו בלום וזהו. שלוש דמויות שונאות מסרטים: כול המיתלהבים כמו לאונרדו דיקפריו. שלוש מקצועות שהייתי מורידה: לשון ותנ"ך כמובןןןןןןןן וחינוך גופני כי זה לא נראה לי חשוב מספיק. שלוש חברי פורום מצחיקים: אלכסוש אלכסוש ואלכסוש. שלוש תכונות טובות להמלצה: חברותיים, לא סנובים מיתלהבים וחייכנים.

f e r n a n d a

New member
תשובות

שלושה דברים שאתה אוהב לאכול: מנגו, אוכל סיני וגלידה פיצוץ שלושה דברים שאתה אוהב לשתות: מנגו, לימונדה ומים שלושת הדרכים שבהן אתה הכי מעדיף להעביר אחר הצהריים פנוי: ללכת לעיר או לקניון, ללכת לחברות, ולשחק בפיפא.... שלושה פורומים שמעניינים אותך: פורום mtv, טלנובלות ושאקירה שלושה דברים שיש לך בחדר: חלון, קיר ורצפה שלושה אנשים (בנים) שקסיים במיוחד:אשטון קוצ'ר
אשר
ויונתן( יעל יודעת מי זה) שלוש נשים (בנות) שקסיות במיוחד:
שלושה דברים שמעצבנים אותך: אחותי, לשטוף כלים ויעל שלוש סיבות למה לקום בבוקר:אין סיבות שלושה צבעים נחמדים: סגול, אדום וירוק שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: השיר שלנו, סוף הדרך ושמש שלושה סרטים יפים שראית: 50 דייטים ראשונים, ברוס הגדול מכולם וגבעת חלפון אינה עונה שלושה שירים יפים: stronger של בריטני, everybody's fool של אוונסנס ו-wild dances של רסלנה, burn של אשר ועוד מלא שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: כל הצבעים חוץ מירוק שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן: לא זוכרת שלוש סיבות טובות להתעצבן:חח שלושה ארטיקים שאתה אוהב: מנטה, סולרו ומנטה שלושה מספרים נחמדים: 123 שלוש ארצות שבהם היית רוצה לגור: ישראל, ישראל ומקסיקו שלוש מקצועות שהיית מוריד ממקצועות החובה:היסטוריה (גם הייתי מורידה את המורה), מתמטיקה וגיאוגרפיה שלוש תוכנות טובות להמלצה: paint shop pro 8 ופיפא 2004 נראת תוכנה?

brunu

New member
מי זה יונתן?? חצופה איך לא סיפרת לי

? ח שנינו אוהבים אוכל סיני ...מה במיוחד? בזמנו גמני אהבתי פיפא

YaEloNeT

New member
תתפלאי אבל אני לא אהרוג אותך ../images/Emo121.gif

בגלל שאת עם יונתן.. אבללללללל את חייבת לארגן לי דייט עם אביחי.. סגרנו
יוווו אני יודעתתתתתתתת בואי נצא ברביעיה..

f e r n a n d a

New member
הכי סבבה.....

אבל את לא חושבת שהוא קטן מידי בשבילך? בכל זאת שנתיים הפרש....

YaEloNeT

New member
שנתיים קסומות..../images/Emo99.gif../images/Emo121.gif

כבר הספקת לשכוח שהבנים של החטיבה יותר תינוקיים מהבנים ביסודי

YaEloNeT

New member
יא עילגת..../images/Emo121.gif

אין דבר כזה שחכתי.. יש שכחתי ש-כ-ח-ת-י ה-כ' באה לפני ה-ח'.. קאפיש

YaEloNeT

New member
../images/Emo52.gifסורי..../images/Emo121.gif

שכחתי שאת עלית לארץ מרוסיה רק לפני חודש..
פפפ.. ודרך אגב.. נטע סיפרה לי שהיא קראה לך אשכנזיההההה
LOLLLLLLLLLLLLLL

f e r n a n d a

New member
כןןןןןןן חחחחחחחחחח

היא חשבה שקוראים לי אשכנזיה פפפפפפ היא התלבלבה ביני לבין מיטל.... אני נקרעתי שהיא אמרה לי את זה

../images/Emo121.gifתשובות../images/Emo26.gif

שלושה דברים שאתה אוהב לאכול: צ'יפס, אוכל איטלקי כלשהו, אוכל איטלקי אחר כלשהו
שלושה דברים שאתה אוהב לשתות: קולה, מילקשייק, ברד
שלושת הדרכים שבהן אתה הכי מעדיף להעביר אחר הצהריים פנוי: להיות עם פריינדז.. לראות סרט.. לגלוש בפורומים
שלושה פורומים שמעניינים אותך: טלנובלות, ג'ואן מארקדיה, באפי שלושה דברים שיש לך בחדר: מיטה, ארון, תמונה
שלושה אנשים (בנים) שקסיים במיוחד: בראד פיט
קולין פארל
פקונדו ארנה
שלוש נשים (בנות) שקסיות במיוחד: נטליה אוריירו
שאקירה
רומינה גייטני
שלושה דברים שמעצבנים אותך: רעשים
אח שלי
שדברים לא יוצאים כמו שציפיתי
שלוש סיבות למה לקום בבוקר: כדי לכוון תשעון מעורר לעוד 5 דקות ולישון שוב?
כדי לעשות את זה עוד פעם
כדי לזרוק אותו על הקיר (חבל שבמקרה שלי הוא גם פלאפון
) שלושה צבעים נחמדים: כחול
אדום
ורוד
שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: ג'ואן מארקדיה, המירוץ לאתמול, דארמה וגרג
שלושה סרטים יפים שראית: הבחורים בחיי
מולין רוז'
זמר החתונות
שלושה שירים יפים: אבריטיים של בריט
אנתולוגיה של שאקי
אגיין של לני קרביץ
שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: ורוד, שחור, לבן
שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן: מיכל ינאי
לעשות גלגול
ממתקים
שלוש סיבות טובות להתעצבן: ע"ע שאלה שלוש דברים שמעצבנים אותי
שלושה ארטיקים שאתה אוהב: דובדבןןן
לימון
מנטה
שלושה מספרים נחמדים: 8, 2, 22 שלוש ארצות שבהם היית רוצה לגור: ברזיל
ארה"ב
מקסיקו
שלוש דמויות אהובות מ"מיכאלה": אסי
גיא
יובל
שלוש דמויות שנואות מ"מיכאלה": יסמין
מיכאלה
נגה
שלוש מקצועות שהיית מוריד ממקצועות החובה: פיזיקה, מתמטיקה, אממ..
שלוש חברי פורום מצחיקים: אמממ לא מכירה טוב ת'פורום
שלוש תוכנות טובות להמלצה: קאזה
מסן
מסן פלוס
אגב, אפשר לומר שאני חדשה..

למעלה