שלום ידידיי היקרים

T a Z a

New member
../images/Emo151.gifשלום ידידיי היקרים../images/Emo65.gif

יש לי היום יומולדת!! הכנתי לכבוד כך סרטון קצר שתגידו לי מה דעתכם:) (אני זה זה עם המשקפי שמש:) ) אני מקווה שתהנו, אשמח לשמוע חוות דעת:)

חחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

ממש יפה. רק הקפיצות בין השוטים נראות לי קצת לא חלקות מספיק... יכול להיות שזה בגלל הסאונד או משהו... אבל ממש אין לי מושג איך אפשר לתקן אתז זה.
ניר

pinoki

New member
מזל טוףףףףף ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

מאוד אהבתיייי סוף סוף הצלחתי לראות סרט מהפורוםםםםם אהבתי את השילוב של המוזיקה עם הקטעים... אבל יש קצת קפיצות גסותתתת

shai955

New member
שכחתי להוסיף....מזל טוב

ותמשיך לעשות עוד סרטים טובים.

GGOODD

New member
מזל טוב!

סרט חמוד לאללה יש במה להשתפר אני מציע לך לערוך פחות גס הקטע עם הבעיטה הצחיק אותי אבל הוא לא ערוך כל כך טוב... היית צריך לחתוך לפני טיפה, אבל לא נורא זה עדיין אחלה

Admini

New member
בפעם הבאה שאתה מעלה סרטים

אל תיתן קישור לקובץ אלא לעמוד HTML שאתה שם בו את התוכן הבא:
<HTML><Script language=JavaScript> location.href="file.wmv"</Script></HTML>​
הסיבה של זה היא ששרתים חינמיים חוסמים קישור עמוק משרתים אחריםף ואתה עוקף את זה וגורם ל-REFFRER תהיות מתוך השרת עצמו

יפה מאוד

ומצחיק !! שני דברים קטנים הפריעו לי. א. רואים מיד שמדובר בשטח של בריכה. אני לא חושב שהיה צורך לשלב שני קאטים של הבריכה הרגועה.... אולי אחד. גם כך שני הטיפוסים משעשעים למדי ומחזיקים יפה את זמן המסך. ב. פוקוס.... היה שם. ג. ג הגיע ממש עכשיו, אחלה סיקוונס של בעיטה. מצחיק לאללה ההתעופפות של הצפלון. הוא היה צריך לעשות עוד כמה פוזות, זה היה ממש מצחיק.

T a Z a

New member
וווי איזה כיף

כל כך הרבה תגובות:)) לא ציפיתי תודה לכולם:)) האמת שהעליתי את הסרט בשביל לקבל את הביקורות שאמרתם לי.. כי בכלל לא צילמנו את זה בשביל זה.. סתם ניסינו לעשות צחוקים עם המצלמה:)) תגובה לניר ולכולם: א. רעיון טוב.. גם אני חשבתי עליו.. אם תשימו לב בכלל שני הקאטים הם בדיוק אותה סצנה.. זה פשוט משהו שניסיתי אותו לראות אם אפשר לעבוד קצת על הקהל.. ב.אני יודע שהעריכה של הבעיטה היתה ממש גסה, ולכן זה נראה פחות אמין.. איך אני עושה עריכה פחות גסה?.. כלומר שהחיתוך יהיה טיפה יותר עדין.. ג.אני משתמש בתוכנה המעולה וגאס, רציתי לדעת אם אתם יודעים איך אני עושה פריז לפריים אחד.. כלומר אני רוצה שיהיה סרט ואז כאילו פאוז. יודעים? ג.באמת תודה על הברכות, אני אשמח לעשות עוד סרטים מצחיקים כאלה, בנתיים אתם מוזמנים להיכנס לאתר שלי, כל הסרטים יעלו לשם. תודה, תמשיכו להחיות את הפורום הטוב בארץ! טל

שכחתי להגיד מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif../images/Emo16.gif

ובקשר להקפאת תמונה- אני עובד עם פרימייר, אבל כשאני רוצה להקפיא תמונה אני פשוט שומר את הפריים כ-IMAGE, ומוסיף אותו לטייםליין. אני חושב שאפשר לעשות את זה גם בתוכנות אחרות.
ניר

T a Z a

New member
תודה תודה:))

כן גם אני משתמש בטריק הזה.. אבל אין שום דרך לעשות פאוז לתמונה?? אפילו בפריימר.... כלומר להקפיא פריים אחרון... איה המומחים?:)

GaLi17

New member
אפשר

לעשות את זה בפרימייר...אני רק לא זןכרת איך...:)

T a Z a

New member
תודה הצלחתי :)

ועוד שאלה אחרונה,מה הדרך הכי טובה שבה אני יכול לעשות כתוביות סיום כאלה כרדיט רול כזה כמו שיש בכל סיום תכנית

למעלה