שרשור בדיחות ותגובות לבדיחות

פרויז1

New member
../images/Emo151.gifשרשור בדיחות ותגובות לבדיחות

מאהב ספורטיבי אשה אחת מתכוננת לבילוי עם המאהב שלה בביתה. מפשיטה אותו ומכניסה אותו למיטה, כשלפתע היא שומעת את מכוניתו של בעלה נכנסת לחנייה . "מהר, אתה חייב לקפוץ מהחלון" האיצה במאהב . "אני לא יכול מותק, יורד גשם בחוץ", ענה לה המאהב העירום.. "אתה מוכרח, אם בעלי יתפוס אותנו הוא יהרוג את שנינו". המאהב קפץ החוצה עירום ונפל ישר לתוך שורה של רצי מרתון שחלפה במקום. הוא התחיל לרוץ לצידם עד שאחד מהם שואל אותו: "תגיד,תמיד אתה רץ מרתון בעירום?" "כן" עונה המאהב "אני אוהב לחוש את הרוח על עורי החשוף" "ותמיד אתה רץ עם הבגדים על הזרוע?" הציק הרץ שלצידו . "כן, כי ככה אני יכול להתלבש בקו הסיום, להיכנס לאוטו ולנסוע הביתה" "ותמיד אתה רץ עם קונדום?" היקשה הנודניק. "לא", ענה המאהב "רק כשיורד גשם..."

פרויז1

New member
../images/Emo151.gifחפלה בדואית : (גס)

סלים הבדואי משבט אל עזזמה זכה במקרר משוכלל. העמיס את הפרסעלהטנדר סובארו. הגיע דרומה הביתה, חיבר את התקע לשקע, שהכול עובד כשורה והזמין את החבר`ה לחגוג את האירוע. הכל חגגו עד השעות הקטנות של הלילה. בגמר החאפלה נשאר האורח מחמוד אבן זועבי, קרוע מעייפות, לא יכול לרכב על הגמל בחזרה הביתה. ביקש מאבו סלים שיעשה לו קצת מקום לישון ובבוקר הוא ירכב בחזרה. אבו סלים הכין לו מזרון ליד המקרר וכולם הלכו לישון שמחים וטובי לב. חצי שעה אח"כ באה סעידה אל אבו סלים ואמרה: יאללה, היום התור שלי. רוצה תשכב אותי. אמר לה אבו סלים: בחייך יש לנו אורח, לא יפה. אמרה לו: לא מעניין אותי אמר לה: בסדר, תלכי למקרר תפתחי הדלת, מהאור שיבוא תראי את הפנים של אבן זועבי, אם הוא ישן אני שוכב אותך. הלכה, פתחה את הדלת, ראתה אבן זועבי ישן כמו תינוק. אבו סלים שכב אותה וחשב חסל הפרשה. אחרי שעה מגיעה אליו נור עבת הבשר ואומרת לו: שכבת סעידה אז גם אני רוצה. אמר לה: יא נור, אי אפשר יש לנו אורח תבואי מחר. אמרה: ולא אורח ולא בטיח, רוצה לשכב עכשיו!!! אמר לה: תלכי בשקט תפתחי דלת המקרר, מהאור שיבוא תראי אם אבן זועבי ישן, אני אשכב אותך. הלכה, פתחה, ראתה אבן זועבי ישן כמו מת, שכבה עם אבו סלים ואח"כ הלכו לישון. אחרי שעה מגיעה אליו פאטמה הקטנה והחייכנית ואומרת לו: אבו סלים, עכשיו אתה שוכב גם אותי. אמר לה: לכי לישון, אין לי כוח, אני גמור. אמרה לו: לא מעניין אותי כלום, שכבת סעידה, שכבת נור, עכשיו תשכב אותי. אמר לה: אי אפשר, יש אורח בבית וזה לא יפה. אמרה לו: לא מעניין אותי, חרמנית רצח, מוכרחה שתשכב אותי עכשיו!!! אמר לה: בסדר, תלכי לפריג´ידר, תפתחי את הדלת, מהאור שיבוא תראי את הפנים של אבן זועבי, אם הוא ישן, אני אשכב אותך. פתחה הדלת, ראתה הפנים של אבן זועבי והוא באמצע חלום. אבו סלים שכב איתה והלכו לישון. בבוקר כולם קמים, שותים קפה, סלים שואל את אבן זועבי: נו, איך ישנת בלילה? בסדר? ענה אבן זועבי: ישנתי לא רע , אבל אתמול מהחאפלה התייבש לי הגרון והייתי צמא לאללה. אמר לו אבו סלים: אז היית לוקח משהו לשתות מהמקרר, הוא מלא שתייה מכל הסוגים. השיב לו אבן זועבי: "וואללה, מה אני אגיד לך, רציתי דווקא, אבל פחדתי, כי ראיתי שכל מי שפותח את הדלת אתה מזיין אותו" .......

למעלה