שרשור שמות מצחיקים

חולית5

New member
../images/Emo151.gifשרשור שמות מצחיקים../images/Emo151.gif

באהבה לזואי ועדידס
קצת ארוך אבל יש לי עוד... בעלה של הפולנייה - חיים פריזר המעוות - אסי מטרי הסועד המתלונן - צפריר במרק הימני - עמי מגולן הסדרנית - דיאנה שים האתיופי המגניב - עדי סבבה המעצב הצרפתי - ז'אק אטור הזקנה - גילה זהב ההומו - עייזר אקטום תושבת העיר מעלות - אירמה עלות ההיפוכונדרית - איה לב הצברית - סימה כלבפיתה המוסכניק - ג'ק )רק ג'ק( מבקרת הסרטים - זלדה עתיסרטלאטוב האסמטי - אלון אושם הגוויה - יובלי מנוחות האצנית - שירן פאסט הנמלטת - שירן אוויי המסומם הרוסי - אלכס טזי המסומם הערבי - באסאם שקעתי המסוממת הארגנטינאית - גראסיאלה המסוממת היפנית - סו טו-לי הדוגמנית הערבייה - עלילה מסלול הירקן האתיופי - נגאסתי בגמבה הירקנית הרוסיה - אנה נסטוב ) דורון אדלר - ק.ים( העיוור הערבי - אחמד רגה הקצב - עזרא צחתי הקצבית - עופרה צחתי הרופאה - מיכל אפו הקמצן - איציק ספנסיב הקריקטורה - מרק אב האלחוטנית - רות תבור מדריכת הטיולים - ראותה תבור המוכר בחנות XES - אבי זרמין המאוהבת בעצמה - נרקיס איזם חופפת הראש - עדן שולדרס בעל פיצול האישיות - שמיל לושמיל המורה לספורט - מירה צלף השומר במוזיאון - אייל תיגע הנחנק - פיני סתם הנכה - בועז אורלי המצילים - לוליק פוץ , ו-אניטה ואטי המשת"פים - אודי בר ו-עוזי מר מוכרת הפול - לאה פליץ הבנקאי - תמיר ליפרנק האחים הטפשים - דבי לי ו- זאבי לי הדי.ג'יי - עדי ג'יי הברוקר - שוקי גרותחוב המחבל - איציק ספלוסיב התקליטנית - שירה חרון השכן - איתן מיכו הגוזל - בנצי פור בן הג'ירפה- בנג'י רפה הירקן הערבי - ביל בל נהג המונית - סעדיה הוד וחברו - סמי איילון רופאת השיניים - מרי דול המרסס - דידי טי )קרן סיון - חיפה( הסטודנט הדתי - בארי לן )קרן סיון - חיפה( ה"קרוב רחוק" - ברק בחג הכושי האופה - סימבה תבון השחקנית ההוליוודית המתחזה - אלכסנדרה בולוק הבחור שמתלהב מהשירות הטלפוני - יעקוב אחרי רב החובל - אלון נייה רופאת השיניים ההונגרית - אנריקה וון-ושן המחליפה של שרהל'ה שרון - זהבה נגילה המתלהב בגן חיות - יוחאי אגדולה הקונה בבורגר - סימה יונז הארגנטינאית - קורין לי-מריין הצייד - צביקה טל המלהבת הרוסייה - סופה דרך החזאית - טליה רד הקונדיטור - עופר אולדה )איילת( הרשע - רמי נעוריו )אפי פלד( איש הביון - עמוס עד )יניב ניסים( קריינית החדשות הרוסייה - סופה חדשות )בוריס ליפשיץ( נהגי המשאיות הרוסים - סאקה דימה )פיני שפטר( ואברשה משאית הטלפנית הרוסייה - מיכל אקב )חן ... "אחד מהטובים"!

a d i d a s 2 1

New member
חחח כפרה שבת שלום איזה חזקה

קראתי כמעט הכל וזו ממש מחמאה בשבילך אלכס טזי חחח

חולית5

New member
יש עוד!!!

הפסיכולוגית-ציפורה נפש נהג מונית ערבי-סעד יפו מדריך טיולים-מיכה סרפו שיננית-חני חיים הנוסעת בנתיבי איילון-בלה גרדיה הלוליין-גיל גול הקצרנית-בקי צור הליכודניק-אסף סוף הפולניה-מאיה גידו השוטר-נתן לידוח רופאת אוזניים-אורה טוף התאורנית-אורנה מוך סוכן ביטוח-פולי סע החזאי-אורי קאן

חולית5

New member
ועוד קצת בשבילך -רוצה אותך צוחקת! תמיד!!!!

אלחוטנית - רות עבור האסמתי - אלון נושם האפסנאי - מיכה טמפו האצן אתיופי - ברי צקלה הארכיאולוג - מיכה פר הארכיאולוגית - ראומה מצאתי הבטוחה בעצמה - אלה מה הבלשית - מירה צח הבנקאי - תמיר ליפרנק הברמנית - סימה שקה הבתולה - לונה געובה הדוגמנית הערביה - עלילה מסלול הדיאטנית - לורה זיתה החוקר - מישה דד החמוד - מיכה מוד הטייסים - אבי רון ואלי קופטר הטייסת - בטי סקלה הירקן האתיופי - נגאתה בגמבה הישר - אסי מטרי הכדורסלנית - בקי דרור הליכודניק - אסף סוף הליצן - מוקי יון המאפרת - תיקי פור המוכר - חן וני המורה לאזרחות - עזרא חוט המורה לספרות - מיקה רה המורה לפילוסופיה - סופי סטיקייטד המזכירה - אתי פרון המחפש הרבה - בן נרות המטומטם - אידי יוט המכוערת - יפה לולה המכוערת - מאיה פבה המלצר - מתי רצו המלצר - שימחה מוצים המלצרים - מתי רצו ומתי שתו המלשינים - אודי בר ועוזי מר המנומס - בני מוס המסכן - בועז אורלי המסריח - אסף לוץ המסריח - צח חנה המציל - לוליק פוץ המצילה - אניטה ואטי המקשקשת - שיר בוט המתאבד - עמית אבד הנהג - מוטי לוכים הנחנק - פיני סתם הנמלטת - שירן אוויי הספרנית - סימה ניה הערבי המסומם - בסאם שקע הפושע - בני גודלחוק הפושעים הנמלטים - בוני סתתר ובוני ורח הפנטומימאי - מישה תק הפסיכולוג - מוטי וציה הפסיכולוגית - עלמה נדבר הפצצה - דינה מיט הפקידה - בטי פול הקוסמטיקאי - מני קור הקוסמטיקאית - מרי טה הקמצן - איציק ספנסיב הקצב - עזרא צחתי הקצרנית - בקי צור הרגוע - בני חותה הרגועה - לולה חוץ הרוסי המסומם - אלכס טזי השברירית - עדי נה השוחט - גיל יוטניה השוטרים - סמי סביב ושימחה גורה השיכור - מישה תלי התאורנית - אורנה מוך התקליטנים - עדי ג'יי ואיתן מיך התקליטנית - שירה חרון ישנוני - ניר דמתי מוכר המשקפיים הרוסי - מישקה פיים מוכר הפלאפל - שימחה ריף מוכרת הבגדים - שרה פאן מוכרת התבלינים - קים מל מוכרת פול - לאה פליץ מנהלת בית אבות - גילה עמידה מר עולם - מיכה זק נוסע במונית - סימון נה פועלת הבניין - מרי צה פקח החניה - מיכה נפו רוסי עם משקפיים - מישקה פופר רופאת השיניים - חני חיים רופאת השיניים - מרי דול שחקן הכדורגל- בני בדל שחקן הכדורסל - טים סרולי

a d i d a s 2 1

New member
נגאתה בגמבה! חזק! חח יש לי קטע עם אתיופים

חולה עליהם... תמצאי שידוך לשטופאנטה עשי טובה...

"הוא פצוע קשה לא יודעים מה יש לו"

אם אתן לא מגלות לי מי זה שטופאנטה אני לא חברה יותר!!! חוליתה זה ענק... תודה לך...

a d i d a s 2 1

New member
דג פטיש דג חרב ודג חשמל

דג פטיש דג חרב ודג חשמל מערבבים הכל ביחד ולוקחים מיץ מרה של חיה מה בלילה של ירח מלא מסכנה עושה גורו גורוווווווו שטופאנטה זה אנונימי מקשת, הקלטתם לייייי?

אני ואת בסרט שונה...

"יין ישמח לבב אנוש, ואישה כמו חור בראש" עוד לא... נקליט... יש כמה תוכנות כאלו... וכל מיני סוגי קבצים...והזמן קצר והמלאכה מרובה...חקי חקי

a d i d a s 2 1

New member
אניבסרט משל עצמי, מה?

אתה רוצה לשתות חלב? אבל הרגע הוא אכל קציצה... בסדר בסדר סתם שאלתי, עשי טובה לתורת האנושות שזה יהיה ביני לבינך בסוף יתבעו אותי על זכויות יוצרים והעברתן ללא רשות..

a d i d a s 2 1

New member
חבר שלו תראה כמה אתה חסר לו

אדון עזריאלללל אדון עזריאלללל.. אני זזה לקידוש לאכול, שתהיה שבת שלום נדבר אחורי זה אולי

a d i d a s 2 1

New member
עאלק עכשיו ראיתי שרשמתי לי ברשמי

"אני כאןןןןןןןןןןןן" אחרי ששאלתי אם יש מישהי שיודעת איך מקליטים חחחחח

כפרוני.... נראה לי אלכס טאזי

בא לבקר אצלכם בבית.... הרגת אותי מצחוק עכשיו.... אבי זרמין בסביבה???? שיהיה לילה טוב..... ושב"ש ומבורך... קיום מצוות זה קצוות.....

so we should make a date :)

You get down, real low down You listen to Coltrane, derail your own train Well who hasn't been there before? I come round, around the hard way Bring you comics in bed, scrape the mold off the bread

למעלה