תחרויות ב
אנשים

../images/Emo151.gif תחרויות ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo77.gif

תחרות פורטרטים! פורום צילום-אמנות הצילום ובית ספר צילום בעם מזמינים אתכם חובבי הצילום להשתתף בתחרות צילום בנושא פורטרטים, ואולי תזכו בסדנת צילום בשווי 1500 ש"ח!! http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=215&msgid=102967129
תפוז אנשים וקוקה-קולה מחלקים לכם 100 כרטיסים לכפר המוזיקה 2007, ויש לכם מספר אפשרויות לזכות בכרטיס. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=58282
בואו להשתתף בטריוויה בפורום טראנס פסיכודלי ותוכלו לזכות בשובר קניה על ס"ך 100 ש"ח בטאוור רקורדס. לפרטים ולהשתתפות לחצו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=280&msgid=102943643
ההופעה של אייקון הערב בהאנגר 11, ת"א- תודה לגולשים שהשתתפו בחידון אייקון. מסר נשלח לזוכים. מי שלא זכה ורוצה לרכוש כרטיס מוזמן: http://www.hadran.co.il/ לצפייה בקליפ של אייקון: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1587132

The Experience

New member
צ'מעו סיפור...אפילו 2...

יום שישי אחר הצהריים...בזמן שהשרשור הגועל רק נפתח החלטתי לכתוב את דעתי עם הצעה מסויימת לגבי מפגש יום הולדת של מייקל. כתבתי וכתבתי וכתבתי ואיך שלחצתי "שלח" ושמרתי את ההודעה למקרה ו...התנתק לי האינטרנט.... ניסיתי לרענן לעשות ריסטרט ועוד...כלום לא עזר בסופו של דבר הבנתי שהלך הכרטיס רשת! וכל זה אחרי הצהרים שלי יום שישי כשכל החנויות כבר סגורות! וזה השאיר אותי בלי אפשרות להשאיר את התגובה והרעיון שיש לי בפורום. אחרי שישבת בלי אינטרנט רכשתי את הכרטיס רשת ועכשיו טפו טפו טפו הכל בסדר. אז להתעלם לגמרי מהשרשור הפאטתי שמתעצם פה אני אכתוב את דעתי כאן ואתם מוזמנים לחשוב על זה קצת ולהגיב בצורה יותר אינטלגנטית מאשר בשרשור המפלצתי. והנה ההודעה: _____________________ בזמן שמשחירים פה אחד את השני בהאשמות שווא ובנסיונות להבין למה המועדון התאבד אחרי שרואי עזב אותו. לאנשים פה אין בעיה לארגן מקום למסיבה ולעשות מסיבה מייקלית נחמדה הבעיה פה זה הענות של האנשים. אם נצליח להגיע למצב שכל המסוכסים פה ישכחו את המריבות ויבואו לראות את החברים שלהם וגם את ה"אויבים" בשביל מטרה מייקלית זה יהיה המצב האופטימלי למסיבה טובה. החופש הגדול הוא זמן מצויין לצעירים שבינינו להנות ולבלות כך שאני חושב שרוב הצעירים יוכלו להגיע (כמובן באישרו ההורים) למסיבה. כל השאר כנראה יצטרכו לחשוב על פתרון יעיל בשבילם ובאמת לנסות להגיע למסיבה כשתהיה. הצעה שלי בנושא: סוף חודש הבא...ב24 לאוגוסט אני חוגג 26 ועוד כמה אנשים מהמועדון חוגגים יום הולדת ואני חושב שבעזרת האנשים האלו וקצת יוזמה וקצת השקעה (גם כספית) אפשר לארגן מסיבת יום הולדת למייקל בשילוב עם ימי הולדת של חלק מאנשי הפורום. זה אומר שסוגרים מועדון במטרה לעשות מסיבת יום הולדת של מייקל ושל חלק מחברי הפורום. אני פשוט רואה בזה אפשרות מעניינת. כך שהאנשים יבואו לא רק בשביל לכבד את מייקל אלא גם לכבד את האנשים שהם החברים שלכם. וזה שיביא עוד קצת דחיפה לאנשים לבוא למסיבה. אני אישית מוכן להשקיע כלכלית בפרוייקט הזה ומאמין שמי שמעוניין להשתתף באירגון ובהכנה זה רק יעזור. מה שחשוב כרגע שכל אחד יזכר בחבריו במועדון שהיו איתנו בשנים האחרונות וינסה ליצור קשר דרך מסרים/מיילים/טלפונים ועוד ופשוט ישאל לשלומם ויציין שיש מסיבה בסוף חודש הבא שמשולבת עם ימי הולדת של החברים שלהם והאם הם יכלו או ירצו להגיע. בימים הקרובים יהיו יותר פרטים אבל זה הרעיון בנתיים. הצפי הוא מסיבה באחד מימי החמישי או השישי של השבועיים האחרונים של אוגוסט 23-24 או 30-31 אם הכל יתקתק אני צופה 50 אנשים לפחות. אז הנה הקדישו כמה דקות מזמנכם בימים הקרובים ותנסו ליצור קשר עם כמה שיותר אנשים. לי פחות חשובה המסיבה מאשר לחזור לגיבוש שהיה לנו לפני ההתאבדות של המועדון. אני מאמין שאפשר להחזיר את המצב ואף לשפר אותו...צריך פשוט השקעה קטנה מהלב של כל אחד ואחת מכם... אז אני פונה אל ליבכם מעריצונים
תשתדלו וביחד נרים פרוייקט יפה ומושקע. המשך יבוא...

midnightcat

New member
../images/Emo45.gifאבל לא ירדתי מעניין מפגש בי"ח

אפשר יהיה לשלב- במיוחד לאור העובדה שהבית של גבי יהיה פנוי, אפשר שתהינה פחות בעיות עם ההגעה. + שלחתי מסר

DANGEROUS GIRL

New member
בתור ילידת אוגוסט^^../images/Emo105.gif

אני אשמח להשתתף באירגון וכו'...=] אחלה רעיון ביגי

abigaillovesmj

New member
אהמ.. אם הייתה קורא את ההודעה הראשונה

היית יודע... תקרא את ההודעה של The Experience ואז תבין

abigaillovesmj

New member
זה נראה ככה... אבל אני אתן לו הזדמנות להוכיח

אחרת... אני לא חוסמת ישר

abigaillovesmj

New member
לדעתי...

האמת שלי מאוד מוזר לחשוב על לחגוג לעצמי ולמייקל באותה הזדמנות חחח (יום ההולדת שלי הוא ב- 20.8). לדעתי למייקל מגיע מסיבה משל עצמו, שתחגוג רק אותו כי יש הרבה מה לחגוג גם את כל הדברים הטובים שהיו וגם את כל אלו שיהיו. אבל הכי חשוב זה שנחגוג, אז אם לצרף את ימי ההולדת של המעריצים שנולדו באוגוסט לאותה מסיבה כמו זאת של מייקל זה מה שיאחד את כולם ויגרום לכולם להגיע למסיבה ולרקוד וליהנות אחד עם השני אז אני אצטרף בשמחה ליוזמה הזאת. על איזה מועדון חשבת? לדעתי אולי יהיה קשה להשיג את ימי חמישי או שישי מכיוון שאלו הימים שמועדונים בדרך כלל מרווחים בהם הכי הרבה כסף ואם נבקש אחד מהימים האלו אז נצטרך גם לשלם בהתאם... ה- 29 יוצא ביום רביעי אז אולי אפשר לעשות את המסיבה אז.. למרות שזה יתנגש עם מפגש בית חולים
בכל מקרה, אשמח לשמוע עוד
ספר גם איך אפשר לעזור

unb®eakable

New member
דבר ראשון- באסה על הכרטיס רשת

אני יכול לתאר לעצמי עד כמה מבאס זה. זה קרה לאחד הלקוחות שלי פעם ולא יכולתי לעזור לו , לא כייף. אחלה רעיון לגבי המסיבה, כבר חשבתי על משהו בסנגון לסוף אוגוסט האמת. הכל עניין של כמה יתנו תשובה חיובית לגבי המסיבה הזאת. אנחנו צריכים מנימום 40-50 איש. פחות מזה יחזיר אותנו למצב ההתחלתי.

HOT4Umichael

New member
א------ממממממממממממ----אאאאאאא... איזה תפוחים

טוב.. חוץ מהפרצוף הזוועתי שעשו לו שם חחח כל העיצוב של הגוף פשוט פצצצצצצצה
איזה זוג תפוחים קדושים אמאמאמא אנימצ'ה !!!! כפרעליו... מושלמון

VAMPhantom

New member
אחלה פסל! חוץ מעודף אודם...

הפסל לעצמו חביב ביותררר לא היה מזיק לי אחד כזה, מיודע, זה יחליף ת'פסל האוסקר יומאחד?!;) אגב, מצחיק לחשוב, שדווקא במבט האחרוי רשמו MYSTERY;)

למעלה