תחרות לפורים

../images/Emo151.gifתחרות לפורים../images/Emo152.gif

חג פורים חג פורים חג גדול לילדים..
חג פורים קרב ובא ואנו מכריזים בזאת על תחרות ברוח החג, המשותפת להורים וילדים, בנושא כובעים ומסכות. כדאי להשקיע!! פרסים מגניבים במיוחד יחולקו לשלושת הזוכים במקומות הראשונים. המעוניינים להשתתף מתבקשים לשלוח אישורי השתתפות במסרים בלבד עד יום א´ 19/2. תמונות של העבודות יש לשלוח עד יום ג´ 7/3 למייל שינתן במסרים. שמות הזוכים ותמונות העבודות של כל המשתתפים בתחרות, יועלו לפורום, בשרשור חגיגי במיוחד, בפורים - יום ג´, 14/3. מן הראוי לציין כי כדי שהתחרות תהא הוגנת נבחרו שופטים שאינם מבין חברי הפורום (או ההנהלה). מאחר והזוכים יבחרו על סמך התמונות שישלחו - יש להקפיד ולשלוח תמונות איכותיות, מצולמות היטב וברזולוציה גבוהה. נבקשכם לא להעלות לפורום תמונות של העבודות לפני פרסום השרשור הסופי. בהצלחה!!

מכינים לבד או בעזרת ההורים מסכה

או כובע - משהו פורימי, משוגע וצבעוני. את היצירה מצלמים באיכות טובה ושולחים אלי או לגלי במייל בלבד. לא לעלות את התמונות לפורום
מי שמעוניין להירשם לתחרות (פרסים שווים לאללה) ישלח מסר לגלי או אלי. אם עדיין לא ברור אפשר לשלוח אלי מסר. תיבות המסרים שלנו פתוחות הירשמו בהמוניכם

ורדה 1

New member
למה צריך להירשם? למה לא לשלוח תמונות עד ה-7/3 - מי שישלח, ישתתף! לא יודעת אם אני יכולה כבר השבוע להתחייב שיהיה לי זמן למשימה כזו.

חבריה יקרה, לפני שכולם יסכימו או

לא יסכימו עם כולם. יש תקנון ברור לתחרות. ההרשמה היא עד תאריך מסויים וזה בכדי ליצור סדר בדברים, הרי בכל תחרות נושאת פרסים יש תקנון מובהק וברור, וכך גם פה. תקנון התחרות פורסם כבר ברחבי הפורומים של תפוז, אין מקום לשנות אותו. אבל..... בהחלט ניתן להירשם לתחרות, במקרה הכי גרוע, מי שלא עומד בזמנים, יכול לפרוש מהתחרות בהודעה אלי או לגלי במסרים בלבד. עדיף להרשם כעת, מאשר להיזכר שכבר נסגרת ההרשמה. בהצלחה לכולם גלי ואילאיל

איזה פורום מדהים

אני משתתפת סמויה כבר זמן רב, אין לפורום הזה מתחרים !!! אך יש לי בעיה אחת ויחידה- היצירתית שלי רק בת שלוש... זה אמנם לא מונע ממנה להיות יצירתית אך בדרך שלה וברמה שלה... האם יש לנו סיכוי לזכות בתחרות ???

למעלה