זינה חוזרת זהו, זה רישמי! זינה חוזרת לערוץ 10 בפרקים חדשים החל מחודש אוגוסט!
S slide2129 New member 24/6/02 #1 ../images/Emo151.gif../images/Emo124.gif זינה חוזרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זהו, זה רישמי! זינה חוזרת לערוץ 10 בפרקים חדשים החל מחודש אוגוסט!
../images/Emo151.gif../images/Emo124.gif זינה חוזרת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זהו, זה רישמי! זינה חוזרת לערוץ 10 בפרקים חדשים החל מחודש אוגוסט!
S slide2129 New member 24/6/02 #5 קודם כל זה *אתה* צילצלתי היום לערוץ לשאול על זינה, ואמרו לי שבטוח זה יחזור באוגוסט. מתי בדיוק - שכחתי לשאול
קודם כל זה *אתה* צילצלתי היום לערוץ לשאול על זינה, ואמרו לי שבטוח זה יחזור באוגוסט. מתי בדיוק - שכחתי לשאול
N *neta* New member 24/6/02 #6 ../images/Emo10.gif ../images/Emo4.gif עכשיו צלצלתי לבדוק (מצטערת על הספקנות..) וזה אפילו לא בטוח שהם יחזירו את זה, אפילו לא לשידור חוזר... אבל, כן יש אבל בכל דבר, באוגוסט יעלה לוח שידורים חדש (וניסיוני, כמו כל הערוץ הזה) וצריך לעקוב ולעקוב.
../images/Emo10.gif ../images/Emo4.gif עכשיו צלצלתי לבדוק (מצטערת על הספקנות..) וזה אפילו לא בטוח שהם יחזירו את זה, אפילו לא לשידור חוזר... אבל, כן יש אבל בכל דבר, באוגוסט יעלה לוח שידורים חדש (וניסיוני, כמו כל הערוץ הזה) וצריך לעקוב ולעקוב.
ע ענבר1 New member 25/6/02 #7 אני לא רוצה לטפח תקוות שוב...אז תבררו את העיניין טוב טוב לפני שאתם אומרים שזינה חוזרת