פ ו ר י ם

perrinat

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo149.gifפ ו ר י ם../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אני רוצה לאחל לכולם חג פורים שמח
איך היה היום בבית ספר עם התחפושות
אתם מוזמנים לספר חוויות.
כמו כן אני רוצה להכריז בזאת על פתיחת העדלאידע של הפורום זה השבוע בו אתם יכולים להשתגע (רק לא להתחיל להתפרע לי פה...
) כמו כן יש לנו את משחק "חפש את שאקירה" בניצוחה של צלילוש
ואתם מוזמנים לחשוב על עוד רעיונות ופעילות לפורים.
אז שיהיה כיף, וחג שמייח
ועלה סקר חדש בהשפעת הפורים, אתם מוזמנים לענות

perrinat

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo103.gif

אולה../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

אממ, אם תהיתם, זו צליל
בבצפר שילי יש לנו ביתנים עכשיו, ויש ביתן של מחשבים, שבו אפשר לשחק ולגלוש. אז, כמובן, אני נכנסתי לפורום האהוב עלי ב
, פורום שאקירה
אני מחופשת לגותית <שמתי תמונה בשרשור פורים>, ולמרות שכמעט אף אחד (חוץ מהמורה שלי לאנגלית) לא מבין מה זה גותית, אמרו לי שזה יפה
אממ, איפרו אותי מדהים, איפור מקצועי. חברה של אחותי למדה איפור, והיא באה עם אחותי לשבת, אז היא איפרה אותי, ויצא מדהים
. צילמתי בבית תמונות במצלמה בדיגיטלית, וכשאני אחזור מבצפר אני אעלה לפורום:) אגב, אח שלי התחפש לחמאסניק, ויצא מעולהה!! יש לי תמונה אחת איתו, אתם תראו
לאאבב יוו אוול

brunu

New member
פורים שמייח גם לך../images/Emo9.gif

חג שמח כיפי מוזיקלי ושקט לכל חברי הפורום ולכל עם ישראל.......[הלו אוזני המן זה לא משמין כמו סופגניות אבל בכל זאת נא לא להתפרע!]

../images/Emo99.gifהמן| פוריםםםםםםםםם שמיייחחח

לכולםםם :)) גם אני היוםםם צילמתי תמונות ובעוד כמה ימים אני מעלה אותן לפורום :)

Hurakano

New member
פורים !!!!!!!!!! חג פורים !!!!!!!

חג גדול !!!!!!!!!! אה אה !!!!!! פורים !!!!!! כוסיות !!!!! כוסיות !!!!!! פריקיות !!!!! חיילות !!!!!! זונות !!!!!!! מלאכיות !!!!!! בנות בתחפושות !!!!!!! אה !!!! אה !!!!!!! חחחחח... אני נפגע פורים
מצטער לא יכול להתקרר אחרי מה שראיתי היום כל כך הרבה כוסיות ואיזורים חשופים ועוד בהגדלההההההההה :))))))))))) יווווווווווווווו איזה כיףףףףףף היהההההההההה הייתה מסיבה בתתתזונהההה מלא כוסיות נפצים מכות להקות מוסיקה רוק צחוקים בלאאאאאאאגאאאאאןןןןןן חחחחחח אין כמו פורים !!!!!!! puta madre זה החג שלייייייי !!!!! אחלה פוווווווורים !!!!! חג פורים, חג פורים, כוסיות ונפצים, מסכות ומחשופים, ציצים מקפצים... לה לה לה לה לההההה לה לה....
(כן אני יודע... אני צריך להירגע... קשה להיות עומרי החג הזה... תתחשבו בי בבקשה. תודה.)

perrinat

New member
../images/Emo148.gifהיתה בעיה בסקר...../images/Emo103.gif

וזה הסתדר. אתם מוזמנים להצביע

michalas

New member
חג שמייח../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

תבלו! תתחפשו! תאכלו! והעיקר שתהנו!!! צלילה??? כבר פורים!!! אני יוצאת בערב!!! תמונות!!! "חפש את שאקירה"!!! איפה זה????????????????????????????????????

VooSa

New member
חג שמח לכווווווולם../images/Emo70.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif

פורים שמייייייח!!!!! תהנו ותבלו אבל כמובן להיזהר למשל: אם אתם רואים אנשים שמנים, שחומים, עם מעיל וזקן אז- RUN 4 YOUR LIFE
כי לא כל כך בטוח שזאת תחפושת... אוקצור חג שמח וכיפי לכולם

למעלה