• פותח הנושא tgdr
  • פורסם בתאריך

tgdr

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif

מדוע אלוהים ברא את הילדים (ובתהליך גם את הנכדים): לאלו מבינינו אשר יש ילדים בחייהם, אם הם ילדים פרטיים, נכדים, אחיינים, אחייניות או תלמידים – הנה משהו שיגרום לכם לצחקק. כל פעם שילדיכם יוצאים מכלל שליטה, אתם יכולים להתנחם במחשבה שאפילו יכולתו האינסופית של אלוהים לא כללה את ילדיו. אחרי שברא את השמים והאדמה, ברא אלוהים את אדם וחוה והדבר הראשון אשר אמר להם היה "אל…" "אל …מה?" שאל אדם. "אל תאכל מהפרי האסור" ענה אלוהים. "פרי אסור? יש לנו פרי אסור? היי, חוה, יש פה פרי אסור!!!!!" "לא יכול להיות?!?!" "כן , כן" "אל תאכלו מהפרי האסור" קרא אלוהים בקול "למה?" "כן אני אביכם וזה מה שאני אומר!" ענה אלוהים, חושב לעצמו למה לאהפסיק את הבריאה אחרי שעשה את הפיל. כמה דקות מאוחר יותר, ראה אלוהים את ילדיו עושים הפסקת תפוח והוא צעק "לא אמרתי לכם לא לאכול מהפרי?" "אמרת" "אז למה אתם אוכלים ממנו?" "אני לא יודעת" אמרה חוה "היא התחילה" אמר אדם "לא נכון" "כן נכון" "שקרן, לא נכון!" נמאס לאלוהים מהם, והוא החליט להעניש אותם ע"י כך שלאדם ולחוה עצמם יהיו ילדים משלהם. אם לאלוהים היו צרות בגידול ילדיו, למה אנחנו חושבים שלנו זה יצליח? דברים לחשוב עליהם 1. אתם מבלים את השנתיים הראשונות לחייהם כשאתם מלמדים אותם ללכת ולדבר. ואז אתם מבלים את שש עשרה השנים הבאות בניסיון להושיב אותם ולהשתיק אותם. 2. נכדים הם הגמול של אלוהים לאלו שלא הרגו את הילדים שלהם. 3. אמהות של בני טיפש-עשרה מבינות למה כמה מהאמהות בטבע אוכלות את ילדיהן. 4. ילדים בדרך כלל מצטטים אותך נכון והם אומרים מילה במילה מה שלא היית צריך להגיד. 5. הסיבה העיקרית לערוך לילדים מסיבות זה כדי להיווכח שיש ילדים יותר גרועים משלך. עצת היום היה נחמד לילדיך. בבוא היום הם יבחרו עבורך את בית האבות בו תגור. ולסכום: אם אתה מתוח ויש לך כאב ראש, עשה מה שכתוב על קופסת האקמול: .Take two and keep away from children שיהיה יום מעים ושקט לכולנו וכמובן לא לשכוח לחייך. רפי

מדוע אלוהים לא יכול להצטרף

לסגל האקדמי באוניברסיטה: (1) יש לו רק פרסום אחד. (2) גם הפרסום הזה הוא בעברית בלבד. (3) אינו מקיים שעות קבלה באופן סדיר. (4) הסטודנטים שלו עצמו לא עברו את הקורס שלו. (5) התיאוריות שלו אינן ניתנות להפרכה מדעית. ויש עוד כמה סיבות שכרגע אני לא זוכר, עודד

גווניבר

New member
6. גם את הפרסום שלו, יש שטוענים

שלא הוא כתב אותו. 7. הוא עזב את ההוראה ושלח את הבן שלו ללמד במקומו. 8. הוא עשה ניסויים בבני אדם בלי אישור של הועדה. 9. כשהניסוי לא הולך, הוא משמיד ראיות (המבול). 10. {תיקון ל-4} למרות שיש לו רק עשר מטלות, אף אחד מהסטודנטים לא עמד בהן.

למעלה