השיר השבועי.

lacrimosa girl

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo203.gifהשיר השבועי.../images/Emo151.gif../images/Emo203.gif

הערות העורכת: הפינה האחרונה לחופש הגדול! וזהו, אין לי עוד משהו באמת חכם לומר.
הקורבן השבועי הוא
elvenpath
קישור לליריקה: http://www.nightwish.com/en/band/lyrics?id=1 ולשאלות.
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
8. תנו ציון לשיר.
9. מה הייתם משנים בשיר?
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? וזהו להפעם.
שבוע כיפי לכולנו.

lacrimosa girl

New member
טרילילילילי. :)

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
הוא מקסים! אני מאוד אוהבת את ריפ הפתיחה. :) והליריקה כזאת קסומה וכיפית
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
(In the sheltering shade of the forest Calling calming silence Accompanied only by the full moon The howling of a night wolf And the path under my bare feet... ...The Elvenpath) אבל אני מאוד אוהבת את השימוש של תומאס בכ"כ הרבה דמויות פנטסטיות...מהמיתולוגיה ומטולקין ומאגדות ילדים. זה ממש חמודי ^^ 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
זה החלום של תומאס נו, בשיר הראשון באלבום הראשון... זה ממש מגניב וגם אומר המון על הכתיבה שלו. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
מקסים! 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
הם מעולים, אם כי אין מרקו. ויש תומאס.
אבל תומאס עוד בסדר.
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
נמנמנמ... O_O 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
אוו יער אפל ומגניב משהו בסגנון "אבק כוכבים" [מה לעשות, הטריילר נתקע לי בראש
] ומלא יצורים מוזרים משוטטים בלי שום סיבה ותומאס
8. תנו ציון לשיר.
10
9. מה הייתם משנים בשיר?
כלום :) 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?
ואם כבר אלוונפאת', קבלו:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1656&msgid=102092593 מה קורה עם זה באמת? :)

10th Man Down

New member
../images/Emo99.gif!!!!!!!

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? המ, את האווירה שלו...עצם העובדה שהוא בין השירים השמחים היחידים
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? Open the gate and let me follow the uncarven path 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? המ, לא יודע, הוא סתם חמוד כזה :$ אגדי משהו
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר? אפ'חד
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? שיראה...הממ..."אגדי" שכזה, כמו המילים של השיר.. 8. תנו ציון לשיר. 10
9. מה הייתם משנים בשיר? כלום, מושלם! 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Sahara!

lacrimosa girl

New member
חשבתי, אבל הגעתי למסקנה שהוא טריוויאלי מדי

כלומר, כולם מכירים אותו ומבינים מה הוא אומר... אבל נראה. ^^

blacknwhite

New member
ייאי../images/Emo9.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את האוירה הקסומה שלו
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? שורות נבחרות מהפזמון
"The path where Beauty met the Beast" (נו, מה, זה חמוד כזה) "It's the honesty of these worlds" (וזה פשוט יפה) 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? נמנמ.... מין.... פנטזיה כזאת
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מעולה!!! 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מעולים!!! 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי
סתם... בעצם, למה לא?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? מישהי (הייתי אומרת טאריה, אבל נו
) הולכת ביער מלא צבעים (אבל כהים כאלה.... של לילה) ורואה כל מיני דברים ביער (גמדים, כל הדמויו אלה מהספרים, כל זה) והיא הולכת על שביל כזה... אבל היא נראית כאילו קצת שקופה (אם אתם מצליחים להבין למה אני מתכוונת
) וברקע יש את כל הדברים הקסומים האלה
ובסוף.... נו, שרואים אותה מתעוררת, או ישנה, או ווטאבר. לא באמת משנה
8. תנו ציון לשיר. 9 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום:) 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא משנה לי, אני לא בטוח אהיה פה בשביל לענות

lacrimosa girl

New member
אבלאבל יש מחשבים ביאס"א ../images/Emo7.gif

אני יודעת, נכנסתי מהם לפורום פאנפיקים! ;; יש גם אינטרנט במעונות, אם תביאי מחשב משלך, אבל בטח תהיי מה-זה עמוסה...=/
ולחשוב שיכולנו ללמוד באותו בצפר. ;;

LadySilkworm

New member
אני.. :)

ולשאלות. 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את הבתים ואת החלק שהקריין מקריא בו.. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אני עייפה מדי, P: 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? פנטזיה וכדומה 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? אהבתי יותר את הקול בבתים מאשר בפזמון משום מה.. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? אחלה:) 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לקארין! חהחה 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? מן הסתם איזה חלק משר הטבעות P: 8. תנו ציון לשיר. 9 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא משנה לי בכלל..

Eragon651

New member
מצטרף ../images/Emo24.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? נגינה את ובעיקר את השירה של tarja 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? המילים ,רבותי , מילים... 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? מזכיר משחקי d&d
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? כמו ברוב השירים שלה {מעולה} 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מעולים {אהבתי את הנגינה } 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לקסם
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? ביער חשוך עם טרולים
ושאר היצורים .. 8. תנו ציון לשיר. 10 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? כמובן את אחד השירים היותר מרגשים {מבחינתי} : Slaying The Dreamer

shirlapes

New member
ווהו

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את כולו... 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? "As I return to my room And as sleep takes me by my hand Madrigals from the woods Carry me to neverland" 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אני לא רוצה לחפור, אבל סוג של פנטזיה/חלום/עולם פנימי.
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? נפלא! אני מאד אוהבת את הנמוכים שלה בשיר הזה... 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? נפלאים.
6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאח שלי
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אגדי/ימי-בניימי-שכזה 8. תנו ציון לשיר. 10 9. מה הייתם משנים בשיר? נדה. הוא מושלם כמו שהוא. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא אכפת לי

ש נ י1

New member
יאייייי../images/Emo13.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את האווירה הקסומה שלו... לא יודעת איך להסביר
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? את הקטע דיבור בהתחלה In the sheltering shade of the forest Calling calming silence Accompanied only by the full moon The howling of a night wolf And the path under my bare feet ...The Elvenpath עם המבטא של טאריה זה בכלל מגניב 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין לא ממש 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מקסייים 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? טובים 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? שמראה פחות או יותר את מה שמתואר בשיר.. אבל לא מתאים לזה קליפ
8. תנו ציון לשיר: 10! למה להתקמצן?
9. מה הייתם משנים בשיר? כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אני כבר לא זוכרת איזה שירים היו...

עונה:)

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?הכל,במיוחד את הליריקה
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?הכל,פשוט הכל. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?אין לי כוח לחפור,אני רק אגיד בכלליות-עולם פנטזיה. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?מצוין. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?מעולים! 6. למי הייתם מקדישים את השיר?זה אולי ישמע אנוכי,אבל..לעצמי
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?הממ..לא יודעת.משהו עם כל היצורים הקסומים שמוזכרים בשיר. 8. תנו ציון לשיר.10!
9. מה הייתם משנים בשיר?כלום. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?לא יודעת

למעלה