יומהולדדדדדת חגיגה

../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gifיומהולדדדדדת חגיגה

נחמדתתת [נגמר לי המקום...] אז ככה גבירותי ורבותי, היוםה15.3 יש יומולדת לגגגגגגגגגגגגגגגגללללללללייייייייייי אז גלי האני באני קטנה, מלא מזל טוב, רק אושר עושר בריאות רעות וכושר. שיהיה כייף תמיד. אוהבת עד האינסוף ומעבר לו!

פרקשון

New member
ווווהההההווווו

מזל טוב וסימן טוב! תיזהרי בכבישים תשקיעי בלימודים אל תאכלי בצל זה עושה ריח לא נעים כל כך ואף אחד לא יתקרב אלייך.. ועוד כל מיני! והעיקר תעשי חיים וסמים לפני הגיוס שיהיה מתישהו..!! אוהב

B a m b o o k

New member
גלייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

שיהיה את היומולדת הכי נפלא בעולם
המון מזל טוב, כיף חיים, והכי חשוב אושר
אוהבת המון

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifיוווו חמודים שלי../images/Emo24.gif

תודה רבה לכולם. [כן, אני בת 19...מי היה מאמין? אני זוכרת שלפני 5 דק' היה לעידני יומולדת 18! גאד..] אוהבת ומתגעגעת המוןן.

a d i 8

New member
גלייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב!!! אוהבת!

ססילייה

New member
333333333333>

גלושלאב שלי.
שיהיה רק מזל טוב כל מה שאת רוצה שתמיד עטוף אור אינסוף
אני זוכרת אותך עוד מימי ילדותינו בפורום שייגעצ D: כפרעלייך. שתמיד תיההי סביבך מוזיקה טובה
ואנשים אוהבים
והופעות ואלכוהול וקאמל D: אוהבת.
.

AvtipuS

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

המון מזל טוב,אושר ועושר ובהצלחה בהכל.
מקווה שגם את נהנת אתמול

מיכמיך3

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב, גלי! ../images/Emo65.gif ../images/Emo212.gif

הרבה אושר
בריאות
הצלחה
וכל מה שרק תירצי!

Fallen Leaves

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo210.gifתודה לכולכם, נשמוווות:)

[ליל, עברתי לווינסטון אדומ..חחחח אבל שטויות.ותמסרי לדאני מזלטוב ממני (אם את בקשר איתה ואם היא זוכרת אותי..חח)] אוהבת המוןהמוןהמון פורום יקר שלי

ססילייה

New member
ווינסטון אדום?

אללי גלי, התדרדרת. סתם לא, אני מתנדנדת בין קאמל, נובלס, נקסט, מרברו לייט ומידי פעם פרלמנט (אבל אז אני סתם מרגישה קשורה.) אני אמסור לה.:)

פרקשון

New member
אם יש פה מישהי מיוחמת וקשה לה

אני תמיד פה כדי לעזור חמודות באב אל וואד!!!!!!!!!!!!

למעלה