השוואה

Super Keshet

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo26.gifהשוואה../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo151.gif

(
....) והיום, כחלק מהטור שלי-
השוואה - להגיע לשם ומותק, הילדות התחלפו
העלילה- להגיע לשם
- שתי בנות בנות 16 יוצאות לרוד טריפ מטורף עד לאולימפידת הקרח בסולט לייק סיטי, העיינינים מסתבכים אבל יש האפי אנד. מותק הילדות התחלפו
- שתי זרות מגלות שהן ממש דומות - אחת עם אבא ואחת עם מנהלת בבית היתומים, הבנות משתפות פעולה ומנסות לגרום לשינהם להתאהב.
טווח הגילאים- להגיע לשם
- 14-16 מותק הילדות התחלפו
- 8-12
סלבריטאים בסרט - להגיע לשם
- אף אחד מותק הילדות התחלפו
- דיאן קיטן (הארון של ורוניקה) ועוד אחד שאני ממש שכחתי את השם שלו.
שורה תחתונה להגיע לשם
סרט שטחי, עם עלילה שבנויה על הביגוד של התאומות, כישרון המשחק של התאומות לא מרקיע לכת ובכלל, סרט טיפשי. מותק הילדות התחלפו
סרט מתוק ומקסים,התאומות מאוד מוצלחות בו, חמודות ומקסימות ממש. הסרט מדליק וממש כיף לראות אותוץ
ציון להגיע לשם
4 וחצי. וזה רק בגלל הבנים החמודים (במיוחד טוסט
) מותק הילדות התחלפו
8 וחצי. אם תהיה הענות גדולה אני אמשיך לעשות את אותן ההשואות.. מקווה שנהנתם ומוטי, פליז תשים את זה במאמרים...טנקס

Alexis14

New member
../images/Emo4.gif|אישלג|

לקחת שני סרטים לגמריייייי לא קשורים והשוואת ביניהם... אין שום ספק שמותק הילדות התחלפו הוא סרט הרבההה יותר טוב, והוא גם סוג אחר של סרט. זה סרט קולנועי עם שחקנים אמיתיים וזה סרט ווידאו שכיף לראות אבל הוא די מפגר... ההשוואה נעשתה בצורה טובה אבל היא די מיותרת ולא אומרת שומדבר... את יכולה לנסות לעשות השוואות בין סרטים דומים כמו לונדון המנצחת ולא מגלות לאף אחד, למשל, ולנסות להגיע לתוצאות מעניינות.

Super Keshet

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo93.gif../images/Emo46.gif

נגה, כנראה לא הבנת את הכוונה שלי. לקחתי לבלים שונים של התאומות בתקופה הלא ממוסחרת, התמימה כביכול וכיום- שהן מבוגרות. רציתי להראות את השינוים בין השנים גם בתוכן של הסרט וגם ברמת המשחק. אני לא חושבת שאני אקח את לונדון המנצחת ולא מגלות לאף אחד משום שהתאומות יחסית באותו גיל ובאותו זמן.

Alexis14

New member
אוקיי אבל עוד הערה..|אישלג|

'מותק הילדות התחלפו' הוא סרט שמתאים לכל המשפחה ז"א משו כמו מגיל 6 עד 106... כבר בגיל 6 אתה מבין ת'עלילה ומתחבר, וגם מבוגרים יכולים להנות מזה ולא רק ילדים עד גיל 12..
בקשר ל'הדרך לשם'- גם, אפשר לראות אותו מנגיד גיל 10 עד גיל 20 ומשו... אם אתה טיפוס שאוהב סרטי קיטש כאלה אז אין בעיה... אם לא אז גם בגיל 16 [הגיל שבו התאומות בסרט] לא תהנה.

קשתוש...

האמת, בהתחלה באמת חשבתי כמו נגה אבל אחרי שהסברת את כוונתך אז אני מבינה לחלוטין.... אחלה כתבה

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifאני לא מסכימה!../images/Emo110.gif

זה ממש לא נכון שלהגיע לשם זה מגיל 14
כאילו
ילדה
בת 8 לא יכולה לצפות בו?
מה הקטע
אני לא חושבת שהסרטים של התאומות ברמה כול כך גבוהה שיתחילו להגביל את הסרטים שלהם לגילאים
זה פשוט ככה בלי משהו אישי.

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifאנשים אתם תיהיו שמחים../images/Emo70.gif

לא שמתם
הפורום זז
הוא עבר את תקופת היובש..
יש מלא מלא מאמרים חדשים וזה... איזה שאוווווווווווווווה..

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

איזה יאאאאאאאאאאאפה!!!!!!!!!!! קבלי ח"ח ענק!!!!!!!

למעלה